Dental İmplant Pahalı Bir Tedavi midir?

Dental İmplant Pahalı Bir Tedavi midir?
İmplantta kullanılan titanyum, %99.9 saflıkla elde edilen çok ileri bir endüstri ürünüdür. Bu yüzden kliniğe giriş fiyatları yüksektir. Dental implant tedavisi ücretinin yüksek ya da düşük olması uygulanan implant markasına, işlem sırasında kullanılan yardımcı cerrahi malzemelere bağlıdır.
İnsanların alım gücü göze alındığında, ilk bakışta pahalı gibi görünen dental implant tedavisi, özellikle dental implant tedavisi uygulanan kişilerin uzun dönemde aldıkları verim, kullanım rahatlığı, konfor, güven göz önüne alındığında çok da pahalı olmadığı sonucunu doğurmaktadır.
İmplant tedavisi olmak ve implant fiyatları hakkında bilgi almak  istediğiniz takdirde Ankara İmplant merkezi Mutludent'i arayabilirsiniz.





İmplant mı, Köprü mü Daha Kârlıdır?
Tek diş eksikliği ele alındığında dahi o eksikliği bir implantla veya üç eğrili bir köprüyle tedavi edilmesi durumu söz konusu olduğunda, köprü ilk etapta daha makul, daha uygun bir tedavi planı olarak gözükür.
İleri dönemde o tek diş küçültülüp üzerine köprünün geldiği yapılar, zaman içerisinde problem yaratırlar. 10 veya 20 yıl içerisinde dişi kaybetme, kanal tedavisi yaptırma yada köprüyü yenilemek gibi ciddi anlamda problemler yaratabilir. Fakat implantta durum farklıdır. İmplant; yapılır, uygulanır, güzel bakılır ve tertemiz tutulursa, zaman içerisinde sadece üstündeki porselenin değişmesi söz konusu olabilir. Bu da ileri dönemde bize hem maddi, hem de manevi kâr sağlayacaktır. Kısa dönemde baktığımızda implant mı daha pahalıdır, diğer seçenekler mi daha pahalıdır diye sorulduğunda, implant daha pahalıdır. Ama uzun vadede implant diğer tüm uygulamalara göre daha uygun olacaktır.

Kaynak: implant fiyatları ankara sizde tıklayarak hemen ankara implant fiyatlarını öğrenebilirsiniz.


Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz