BDK Enerji - BDK Karbon ve Enerji Danışmanlık



BDK Enerji

BDK Karbon & Enerji Olarak Dünyanın En Önde Gelen Yenilenebilir Enerji Teknolojilerini 1995 Yılından Bu Yana Türkiye’ye Sunmaktayız.


BDK Enerji - BDK Karbon ve Enerji Danışmanlık



Sektöre Giriş:


90’lı yıllarda kalitenin ve uluslararası standardizasyonların yurdumuzda popülerlik kazanmaya başlamasıyla, BDK Danışmanlık, deneyimli denetçiler ve danışmanlarla ilk ticari aksiyonlarına başlamıştır. Kurucularımızın 2005 yılında Almanya’da ziyarette bulundukları bir fuarda EuPromatic adlı ürünle tanışmasıyla enerji sektörüne giriş yapmıştır. BDK Danışmanlık günümüzde kullandığı BDK Enerji ismiyle anılmaya başlamıştır.

EuPromatic, medya ve haber programlarında da ilgi çekerek yer aldıktan sonra, tüm Türkiye genelinde büyük ilgi uyandırarak BDK Enerji‘nin bu günlere gelmesine katkı sağlamıştır. Ardından Amerikan malı ürünlerle de ürün yelpazesini genişleten BDK, Doğalgaz tasarrufu konusunda sektörde patentli ürünleriyle lider konumuna yükselmiştir. Halen bu ürünlerin satışına devam etmektedir.

Rüzgar Enerjisi ile Tanışma

Avrupa birliği kalkınma fonları ile Rüzgar Türbinleri ve Güneş Panelleri konusunda çalışmalara başlayan BDK Enerji, kurulumunu üstlendiği birkaç santralden sonra, bu sektöre adımını atmıştır. Uluslararası fuarlardaki etkinliğiyle Hollanda’da karşılaştığı Archimedes Rüzgar Türbinlerinin önce Türkiye distribütörlüğünü elde etmiştir. Pazardaki talepten ve AWM (Archimedes Wind Mills / Arşimet Rüzgar Türbinleri) ‘nin üstün özelliklerinden etkilenen BDK yetkilileri, daha sonra Güney Kore’ye giderek bir know-how anlaşması ile üretim lisansını da alarak, dünya üzerinde bilinen ve onaylanan 48 db in altında gürültü seviyesi ile en sessiz. %38 in üzerinde ölçülmüş verimlilik seviyesi ile de kendi kategorisindeki en verimli rüzgar türbinlerini. Sıradışı gülü andıran tasarımı ile artık Türkiye’de Türk mühendisleri tarafından üretiliyor. 2016 yılından beri AWM nin Ortadoğu ve Avrupadaki tüm ürünleri, BDK logosu ile tüm dünyaya ihracına devam ediyor. Türkçeye çevirilip baş harflerinden de anlaşılacağı gibi Arşimet Rüzgar Türbinleri, Türkiye’nin dokunuşu ile artık tam bir Work of “ART”…

Güçlü çözüm ortakları, doğaya duyarlı personel yapısı, bilgiye verilen değer ve tecrübenin bir araya gelerek oluşturduğu, BDK Enerji size en iyiyi sunmaya devam ediyor.

BDK Enerji “ART“, Arşimet Rüzgar Türbinlerini artık Türkiye genelinde daha hızlı yaygınlaşması ve tüm Türkiye’nin daha kaliteli sessiz ve sorunsuz, tamamen mekanik Rüzgar türbinleri ile yenilenebilir enerji konusundaki bakışını değiştirmek için Edirne’den, Kars’a tüm Türkiye genelinde ART’ın bayiliklerini vermeye başlıyor. Avantajlı bayilik kar marjları için, önce başvuran siz olun siz kazanın. Yenilenebilir Enerji Konusunda bölgenizde lider olmak için hemen başvurun ve fiyat avantajı ile bayimiz olun. Tüm Türkiye’nin Enerji yükünü gelin beraber sırtlayalım. Aşağıdaki resme tıklayarak bayi başvuru sayfamızdan bilgilerinizi doldurup, daha güzel bir gelecek için ilk adımı atabilirsiniz.

http://bdkenerji.com/

Anahtar kelimeler; ART, Arşimet Rüzgar Türbinleri, Yenilenebilir Enerji Bayilik, Bayilik veren firmalar, Rüzgar Türbini Bayilik, Rüzgar Enerjisi, Yenilenebilir Enerji, Türbin, Rüzgar Türbini, BDK, BDK Enerji

Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz