İşCepte.Net - Türkiye'nin akıllı iş arama motoru! - İşkur

İşCepte.Net - Türkiye'nin akıllı iş arama motoru! - İşkur

İşCepte.net Türkiye’deki tüm iş ilan sitelerindeki iş ilanlarını tek yerden aramanıza imkân sağlayan Türkiye’nin yeni nesil iş arama motorudur. İşCepte.net’i diğerlerinden ayıran en önemli fark, siteyi kullandıkça sizi tanıyarak size en uygun işleri otomatik olarak önerebilen eşsiz eşleştirme teknolojisidir.

Yeni bir kariyer sitesi daha mı?


İşCepte.net, işverenleri hedefleyen bir ilan verme platformu değildir. Birinci önceliği iş arayanlar olan İşCepte.net, Türkiye’de faaliyet gösteren diğer kariyer platformlarındaki ilanları sizin için toplar ve özel teknolojisi ile değerlendirerek aramanıza sunar.

Nasıl Çalışıyor?


İşCepte.net, yapacağınız birkaç aramadan sonra, kullandığınız anahtar kelimeleri ve ilgilendiğiniz ilan detaylarındaki etiketleri analiz ederek sizin için en uygun işleri, uyum dereceleriyle hesaplayarak sunar. İşCepte.net sizi yeteri kadar tanıdıktan sonra artık ilgilendiğiniz il veya şirketlerdeki size en uygun işler arama bile yapmanıza gerek kalmadan otomatik olarak sıralanır. Sayfalarca ilanı tek tek incelemek yerine İşCepte.net’in size önerdiği ilanlara bakmanız yeterli olacaktır.

"Beni Şaşırt" Nedir?


"Beni Şaşırt" sayfası, İşCepte.net’in benzersiz eşleştirme teknolojisini kolayca kullanmanızı sağlayan, kullanım geçmişinizi işleyerek size en uygun ilanların listelendiği size özel sayfadır. Bu sayfada yapacağınız tercihler ile İşCepte.net’in sadece ilgilendiğiniz lokasyon ve sektörlerde önerme yapmasını sağlayabilirsiniz.

İş Alarmları


Bulunduğunuz lokasyonda ilgilendiğiniz tarzda bir iş bulamadınız mı? Peki ya yarın tam da aradığınız iş ilanı yayınlanırsa bundan haberdar olmak istemez misiniz? İşCepte.net sağladığı "İş Alarmı" altyapısı ile kaydettiğiniz aramalarınızı sizin için günlük, aylık veya haftalık olarak değerlendirir ve tam da aradığınız özelliklerde yeni bir iş ilanı yayınlandığında size e-posta gönderebilir.

Tüm bu kolaylıklara nasıl sahip olabilirim?


İşCepte.net’in sağladığı tüm bu kolaylıklar tamamen Ücretsiz! Tek yapmanız gereken İşCepte.net üzerinde ücretsiz üyeliğinizi oluşturup iş aramaya başlamak. Üstelik üyelik için tek ihtiyacınız olan bir eposta adresi!
Siz de iş aramak için enerjinizi ve zamanınızı harcamaya son verin. Hemen ücretsiz üyeliğinizi oluşturun, İşCepte.net hayalinizin işini size bulsun.


Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz