Bayan Giyim Adına Aradığınız Her Şey-Minanna.com

Bayan Abiye Modelleri


Abiye terimi dilimize Arapçadan geçmiş, esasında Osmanlı’da başka anlamlarda kullanılan, ancak günümüzde gösterişli ve dekoltesi fazla kıyafet anlamında kullanılmaktadır. Oysa Osmanlı’da abiye yüzünü örten, şık kadını tasvir eder. Hani eski Osmanlıyı anlatan Türk Filmlerinde, Elinde şemsiyesi olan, yüzünü bir tüller örtmüş, mendilini yere atan genç hanımefendi var ya, işte abiye Osmanlı’da o kadını anlatır.
Tabii günümüzde abiye farklı bir tasarım unsurudur. Genellikle özel gün ve gecelerde tercih edilen, ağır ve fazla gösterişli kıyafetlerin gene ismine abiye denmektedir. Abiye tercihi bir kadının korkulu rüyasıdır. Yüzlerce çeşit vardır, ve o gün için uygun olanı bulabilmek için ayaklarınıza kara sular inene kadar gezer durursunuz.
O kadar farklı çeşit ve fiyat vardır ki, kafanız karma karışık olur. İlk alışveriş girişiminizde çoğu zaman sayın alma eylemine geçemezsiniz. “Ya daha iyisi ve uygunu varsa”, sorusu kafanızı ciddi biçimde işgal eder.

Bayan Giyim Adına Aradığınız Her Şey-Minanna.com

Genel giyim mağazaları abiye ürünlerine pek fazla yer vermek. Bu mağazalarda gündelik giysiler ağırlıktadır. Zira abiye sürümü çok fazla olan bir giysi olmamakla birlikte, her tasarım satılmaz, ve bu ürünler mağaza için risktir ve stoğa almak istemezler.
İşte bu yüzden siz saatlerce, günlerce dolaşır, bir türlü doğru ürünü bulamazsınız. Artık sayıları ciddi şekilde azalan sadece abiye giyim satan mağazaları bulursanız, bazı çeşitlere ulaşmanız buralarda tabii ki mümkün. Ancak dediğimiz gibi onlar da sınırlı sayıda ve ürün gamları online bir satıcı kadar geniş değil.

Minanna.com size en geniş ürün yelpazesini sunar. Stoklarımızda olmasa bile satın almak istediğiniz ürün en geç 3 gün içerisinde adresinize gönderilir. Bizden alışveriş yapmak için saatlerce gezip dolaşmanız da gerekmez. Bilgisayarınız, tablet veya cep telefonunuzla sitemizi gönlünüzce dilediğiniz yerden gezebilir. Hangi ürünü seçeceğinize yerinizden kalkmadan karar verebilirsiniz.

Minanna.com geniş ürün gamı ve kaliteli ürünler vaad eder. Ayrıca güvenli alışveriş platformu sayesinde azami güvenlik tedbirleri kullanılarak ödeme yaparsınız ve bilgileriniz en gelişmiş güvenlik yöntemleriyle korunur.

Ürün portföyümüze kesinlikle kalitesiz ürünler giremez. Bizden alacağınız abiye modelleri senelerce kullanabileceğiniz ürünlerdir. Sizi asla yarı yolda bırakmazlar. Ürün gruplarımıza hiçbir şekilde üreticisi belli olmayan, lisanssız ve kalitesi z ürünleri dahil etmiyoruz.
Minanna.com üzerinden sipariş verirken, ürünün tüm özelliklerini görebilir, detaylı görseller sayesinde üründen %100 emin olabilirsiniz. Ayrıca beden tercihleriniz konusunda da çok detaylı seçimler yapabilmektesiniz.

Abiye modelleri sitemizin 300’den fazla ürüne sahip en geniş kategorilerinden birisidir. Ürünlerimiz içerisinde hemen her abiye ihtiyacınıza uygun seçenekler yer almaktadır.
Özel günlerinizde severek giyebileceğiniz, şık ve kaliteli abiye modelleri manana.com adresinde sizleri bekliyor. Hemen sitemize girip, modellerimizi inceleyebilir, dilediğiniz modeli kolayca kişiselleştirip, birkaç tıkla sipariş verebilirsiniz.

Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz