Yaşam Alanlarınız İçin Profesyonel Yöneticilik

Yaşam Alanlarınız İçin Profesyonel Yöneticilik

İnsanlar toplu yaşam alanlarında yüz yıllardan bu yana beraber yaşamaktadır. Toplu yaşamın güzellikleri olduğu kadar zor tarafları olduğu malum. Sitelerde ve binalarda ihtiyaç ve giderler için yönetim olması zorunludur. Yönetim tarafından bina ya da sitelerin güvenlik, temizlik, aidat işlemleri yürütülmekte ayrıca bina ve sitelerin çevre düzenlemesi işlemlerinin yapılması gerekmektedir. Toplu yaşam alanlarında gereken ihtiyaçlar bina ve site yönetimleri tarafından yürütülmektedir. Bina ve site yönetimleri için zor olan işlemlerin hepsi PM yöneticilik sayesinde artık çok daha kolay.

PM yöneticilik profesyonel yöneticilik hizmetleri sunmaktadır. Binaların ihtiyacı olan yönetim hizmetlerini PM yöneticilik olarak tecrübeli ve güler yüzlü personelimiz ile sizin için çok kolay hale getiriyoruz.
PM yöneticilik güvenlik hizmetleri ile site ve apartman yönetimi tarafından gerekli izinlerin alınması halinde güvenlik personeli istihdamı sağlamaktadır. Apartman ve sitelerin güvenlik ihtiyaçları için en iyi çözümler PM yöneticilik farkı ile sizlere ulaşıyor.
PM yöneticilik hizmetlerinden en önemlisi apartman ve sitelerin gelir gider hesapları ve kayıtları ile planlarının hazırlanmasıdır. PM yöneticilik tarafından apartman ve sitelerin defter ve kayıtları hazır tutularak üyeleri istenildiği takdirde sunulmaktadır. Bunun yanında yönetimlerin bir diğer sorunu olan aidat ödemeleri konusunda yönetime yardımcı olmaktadır. Aidat toplamalarını yönetim adına yapan PM yöneticilik ödeme yapmayan sakinler ile yönetim arasında uzlaşmacı tavır ile sorunları çözmektedir. Binaların gelir gider tabloları ile gelecek yılın planları yine PM yöneticilik tarafından üyelere sunulmaktadır.
PM yöneticilik tarafından apartman ve sitelerin temizlik işleri eğitimli ve uzman personele yaptırılmaktadır. Apartman ve site temizlikleri talepler doğrultusunda titiz bir şekilde gerçekleştirmektedir. Temizlik işlerini sorun etmekten çıkaran apartman ve site sakinleri en kaliteli hizmeti profesyonel bir şekilde almaktadır.
PMyöneticilik sizlere profesyonel çözümler sunuyor. Sizde PM yöneticilik hizmetlerinden faydalanın.

Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz