The Walking Dead - Bildiğin her şeyi unut!


The Walking Dead için nefesler tutulmuş ve geri sayıma başlamışken 5. sezon haberlerini de vermek gerek! Çizgi romanları okuyanların hikayenin nasıl ilerleyeceğiyle ilgili az çok bir fikri olsa da hepimizin bildiği gibi dizinin kendi içinde bağımsız bir hikayesi de var. Hal böyle olunca izleyicileri sürekli olarak şaşırtmak senarist, yönetmen ve prodüktörlerin hayal gücüne bağlı. Neyse ki bu işte tüm ekip son derece başarılı! En son öğrendiğimiz haberlerle seni şaşırtma sırası şimdi bizde:

- Andrew Lincoln uyarıyor! Geçtiğimiz sezonların kanlı olduğunu düşünüyorsan 5. sezonun yanında onlar tam bir çocuk oyuncağı! 5. sezonsa çocukların gerçekten uzak durması gereken bir sezon olacak!

- Robert Kirkman söz veriyor! 4. sezon Rick ve Co arasında olanları askıda bırakmıştı. 5. sezon prömiyerinin ilk 2-3 dakikası o kadar “hızlı ve öfkeli” ki kafamızdaki neredeyse tüm sorular yanıt bulacak!

- Danai Guirera bildiriyor! Michonne, 5. sezonda kendi içinde büyük ikilemler yaşayacak. Her zaman mantığıyla hareket eden ve yapılması gerekeni yapan Michonne doğal olarak da biraz vahşi! Michonne bu vahşilikten uzaklaşmak isteyecek ama içinde bulunduğu dünya buna ne kadar izin verecek bilinmez!

Ve biz yepyeni bir karakteri müjdeliyoruz: Rahip Gabriel Stokes! Karakteri canladıracak isimse Seth Gilliam!

The Walking Dead, Amerika yayınından 1 gün sonra yani 13 Ekim’de yine FX’te! En son haber ve röportajlar için bizi takipte ol!

The Walking Dead ne zaman başlıyor , The Walking Dead izle full altyazılı , The Walking Dead türkçe dublaj , full izle The Walking Dead , twd izle , The Walking Dead izle , The Walking Dead , The Walking Dead karakterleri , The Walking Dead hangi kanalda
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz