Play Store En Faydalı Uygulamalar

Mobil cihazlar artık günlük hayatımızda vazgeçilmez bir parça haline geldi. Onlar olmadan kendimizi eksik hissediyoruz. Sanki bizim bir parçamızmış gibi. Araştırmalar mobil cihaz kullanıcılarının günde 110 kez mobil cihazlarını kontrol ettiklerini ve günde ortalama 2 saat 40 dakikayı mobil cihazlarında geçirdiklerini ortaya koyuyor.Bu rakamlar mobil cihazların hayatımızda ne kadar önemli bir yer kapladığını bir kez daha gösteriyor. Artık tüm ihtiyaçlarımızı akıllı cihazlar yoluyla gidermek alışkanlık haline dönüşüyor.
Hal böyle olunca mobil cihazları vazgeçilmez kılan aslında mobil uygulamalar.Her geçen gün yüzlerce yeni uygulamanın eklendi uygulama marketlerinde zaman zaman işimize yarayacak uygulamaları bulmakta zorlanabiliyoruz. Böyle düşünüldüğü zaman aslında vazgeçilmez olan asıl parça mobil uygulamalar oluyor. Bu yüzden de sizin ile en faydalı uygulamaları paylaşmak istiyorum. En Faydaları uygulamalar olarak 3 uygulamayı sizlere tanıtacağım.
Peki En Faydalı Uygulamalar Hangileri?
1. Chideo
Diğer uygulamalardan çok daha farklı bir amaca hizmet eden Chideo yardım kuruluşları adına dünyaca ünlü kişilikler ile iletişime geçmenizi sağlayan bir yardım ağı. Binlerce aktör(aktris), müzisyen ve sporcuyla bağlantıda olan bu uygulamayı kullanarak herhangi bir ünlüye ulaşabilir ona yardım kuruluşları hakkında bilgi verebilir, soru sorabilir ve çeşitli yarışmalara katılarak, gönüllü olabilirsiniz. Chideo, iOS ve Android işletim sistemlerine uyumlu.
2. Easilydo
Tam kelime anlamıyla sizim akıllı asistanınız Easilydo haftalık işlerinizi kolayca planlayabileceğiniz bir mobil uygulama. Kişisel güncellemelerinizi de yönetebildiğiniz bu uygulamanın premium versiyonunda gerçek zamanlı e-posta güncellemesi, seyahat güncellemeleri gibi opsiyonlar ve hediye indirim kartları mevcut. Easilydo’nun iOS ve Android versiyonları bulunuyor.
3. Themer
Android kullananların mobil cihazlarını özelleştirebilecekleri onbinlerce farklı tema sunan Themer uygulaması, menüden ana ekrana, ana ekrandan çerçevelere kadar birçok farklı tema alternatifine sahip. Themer sadece Android işletim sistemine uygun bir mobil uygulama.

Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz