Reaksiyon’da sürpriz gelişmeler..


Reaksiyon dizisi konusu, oyuncuları ve yeni bölüm fragmanı 
Reaksiyon’da Oğuz Tekin’e ihanet mi ediyor? Dayı istihbarat başkanı mı oluyor? İşte yeni bölümde yaşanacaklar.. Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Erdal Beşikçioğlu, Selen Soyder, Nehir Erdoğan ve Yurdaer Okur’un rol aldığı Star TV’nin iddialı dizisi Reaksiyon 6. bölümüyle 27 Ekim Pazartesi akşamı 20.00′de…
REAKSİYON 6. BÖLÜM KONUSU
Sırlar çözülüyor, taşlar yerinden oynuyor! Bazen bilmemek daha iyidir. Zira Reaksiyon’da sırlar çözülüyor ve herkes altında kalıyor. Kendilerine kurulmuş komployu farkeden Oğuz itirafçı olup kendisine görev verenlerin ipini çekerken, Tekin hapsi boyluyor. Öktem ve Gürkan kurdukları yapının deşifre olması yüzunden istifa etmek zorunda kalıyorlar. Çevresindeki herkes Oğuz’un ihanetiyle sarsılırken Zeynep senelerdir içinde sakladığı bir sırrı söylemek ve söylememek arasında kalıyor. Duygu, Çetin’in öfkesiyle, Yavuz başına en yakınlarının açtığı belayla uğraşıyor. Her sahnesinde bombaların patladığı Reaksiyon’da butün karakterler için taşlar yerinden oynuyor. 27 Ekim Pazartesi Günü Saat 20:30′da Star TV’de…
REAKSİYON 6. BÖLÜM FRAGMANI
REAKSİYON 5. BÖLÜM 2. FRAGMANI
REAKSİYON 5. BÖLÜM FRAGMANI
reaksiyon-dayı-erdal-beşikçioğlı
Hain ortaya çıkıyor!
Uçağın düşmesinin, müsteşar suikastinin arkasında bir hain olduğunu anlamak hiç de zaman almayacaktır. Oğuz’un ağbisi haklı çıkmış, bulaştıkları bela Oğuz’un ailesinin hayatlarına kast etmiştir. Oğuz, ölümle pençeleşen anne ve babasının şokunu yaşarken kardeşi zannettiği Serdar’ın ihaneti ile sarsılmıştır. Oğuz ve Tekin ellerindeki koddan, Gürkan’ın yardımıyla Serdar’a ulaşmış ve ihanetin nedenini öğrenebilmek için Serdar’ı izbe bir mekanda sorgular.
Serdar’ın itirafı Oğuz’un sonu mu?
İbrahim Çelikkol’un canlandırdığı Oğuz karakterinin, kader birliği yaptığı, kardeşi bildiği Serdar’ı sorguladığı  ve bu sorgu sırasında geçmişe döndüğü flashback sahneleri ekran başındakilere duygusal anlar yaşatacak.
Zeynep için intikam vakti mi?
Doktor Zeynep, zamanında kendisine Oğuz’un ölüm haberini verecek kadar yakını olan Serdar’ın hain olduğunu öğrenmesiyle birlikte, onu kendi kucağında ölümle pençeleşirken bulacaktır. İntikam mı alacak yoksa onu tedavi mi edecektir? Zeynep bir türlü peşini bırakmayan kaderiyle yeniden karşılaşacaktır.
İlk üç bölümüyle Pazartesi günlerinin adından en çok söz ettiren dizisi haline gelen “Reaksiyon”, heyecan dozu yüksek bir bölümle ekranda olacak. Yeni Bölümde heyecan ve aksiyonun dozu artıyor… Uçağın düşmesinin, müsteşar suikastinin arkasında bir hain olduğunu anlamak hiç de zaman almayacaktır…
Oğuz’un ağbisi haklı çıkmış, bulaştıkları bela Oğuz’un ailesinin hayatlarına kast etmiştir. Oğuz, ölümle pençeleşen anne ve babasının şokunu yaşarken kardeşi zannettiği Serdar’ın ihaneti ile sarsılmıştır. Oğuz ve Tekin ellerindeki koddan, Gürkan’ın yardımıyla Serdar’a ulaşmış ve ihanetin nedenini öğrenebilmek için Serdar’ı izbe bir mekanda sorgular. Reaksiyon etkileyici flashback geçişleri ve gerçekçi işkence sahneleri ile yine, yeni bir gündem yaratmaya hazırlanıyor. İbrahim Çelikkol’un canlandırdığı Oğuz karakterinin, kader birliği yaptığı, kardeşi bildiği Serdar’ı sorguladığı  ve bu sorgu sırasında geçmişe döndüğü flashback sahneleri ekran başındakilere duygusal anlar yaşatacak. Ekranların yeni fenomeni Reaksiyon yeni bölümü ile, 13 Ekim Pazartesi saat:20.30’da Star’da…
REAKSİYON 4. BÖLÜM FRAGMANI
reaksiyon-dayı-oğuz
REAKSİYON 3. BÖLÜM KONUSU
Patlamadan sonra Oğuz ‘un babası ve annesi ölümle pençeleşmektedir. Tekin’in hayattaki tek varlığı kız kardeşi yaralanmış, iki kahramanımız başlarına gelen felaketin şokundadır.  Oğuz’un ağbisi haklı çıkmış, bulaştıkları bela Oğuz’un en sevdiklerinin hayatına kastetmiştir.  Oğuz ve Tekin ellerindeki koddan Gürkan’ın yardımıyla hainin kimliğine ulaşırlar. Gürkan’ın yardımcısı Fuat bütün cinayetlerin merkezinde bulunmaktadır. Bu bilgi Oğuz ve Tekin’i Yavuz Aslan’ın evinden geçen ve sonunda  Serdar’a götürecek  olan yolun başlangıcıdır. Oğuz’un Yavuz Aslan’ın yanında görmeyi tahmin edeceği en son insanı, Zeynep’i görmesiyle birlikte işler büsbütün rayından çıkacaktır.
REAKSİYON DİZİSİNİN 3. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

REAKSİYON 2. BÖLÜM FRAGMANI

Reaksiyon dizisi
Reaksiyon dizisi
Eski düzenin sahiplerinden Yavuz Aslan başta,  devletin içinde birbirini yiyen klikler ve içeride, dışarıda sonu gelmeyen düşmanlar hepsinin hedefi Türkiye’nin kendi başına karar almasının önüne geçmeye çalışmaktadır. Hayatını değiştirecek tekliften habersiz olan Yüzbaşı Oğuz Güney Kıbrıs’ta bulunan bir hedefi yok etmek üzere görevlendirilmiştir. Kendi timinden iki askeri ise Oğuz’un yok etmeye gittiği yabancı ajanın Devletin içindeki bağlantılarını ortaya çıkaracak bir bilgiye ulaşmıştır. Oğuz Kıbrıs’ta savaşırken askerleri ölümün kıyısında ona ulaşmaya çalışmaktadır. Oğuz’a yardım edebilecek tek kişi Savcı Duygu’dur.  Tekin ise Müsteşara yapılan suikastta gördüğü muhbirin peşinden bu işi tezgahlayanların peşine düşmüştür.
Bakan’ın kritik ameliyatının Oğuz’un eski sevgilisi Doktor Zeynep’e emanet edilmesiyle birlikte Oğuz Yüzbaşı bir yanda eski sevgilisi ve hayatının aşkı Zeynep, bir yanda kendisine umutsuz bir aşkla bağlı en yakın arkadaşı Savcı Duygu olmak üzere bütün ailesi ile birlikte kendisini büyük bir kavganın içinde bulacaktır.
REAKSİYON 1. BÖLÜM YENİ FRAGMANI
DEVLET İÇİNDEKİ YAPIYA KARŞI MÜCADELEreaksiyon-dizisi-4
Üzerinde oynana oyunlarla tarif edilegelen Türkiye’nin bu halinden sıyrılıp kendi oyununu kurduğu  Reaksiyon’da, birbirlerinden başka güvenecek kimseleri olmayan, boyunlarını eğmek yerine ölmeyi göze alan bir grup kahramanın öyküsü gözler önüne seriliyor…
Devlet içerisinde kurulan yapıya karşı, mücadele için hayatlarını ortaya koyacak olan bu ekip girişecekleri zorlu mücadelede yalnızca düşmanlarını değil, kaderlerini de karşılarına alacaktır. Oğuz, yıllar evvel görevi için geride bırakmak zorunda kaldığı aşkı Zeynep’in de bu yapının hedefinde olduğunu görecek, Tekin ise bir yanda kız kardeşinden sakladığı sırrıyla, diğer yanda ise Oğuz’un en yakın arkadaşı ve gizli aşığı olan Duygu’ya olan duygularıyla mücadele edecektir. Reaksiyon, özgür bir ülkenin özgür insanları olmak için sisteme karşı bir baş kaldırısının hikayesidir.
BEHZAT Ç.’DEN REAKSİYON’A İKİNCİ TRANSFER
Star TV’nin iddialı dizisi ‘Reaksiyon’a Behzat Ç’den ikinci transfer geldi. Erdal Beşikçioğlu’nun da bulunduğu oyuncu kadrosuna Behzat Ç’de ‘Akbaba’ rolüyle çok sevilen Berkan Şal dahil oldu.
DİZİ İÇİN ZORLU ASKERİ EĞİTİMDEN GEÇTİ
İbrahim Çelikkol, rolü için bordo berelilerden kara, hava ve sualtında zorlu bir askeri eğitim aldı.
Bir grup cesur adam ve kadının tarihin akışını değiştirmek uğruna hayatlarını ortaya koymalarının hikâyesini anlatan ‘Reaksiyon’ dizisi eylül de star TV’de başlıyor. Yapımını Reaksiyon Film’in üstlendiği, senaristliğini Ozan Aksungur ve Emre Özdür’ün yaptığı, yönetmen koltuğuna ise Onur Tan’ın oturduğu dizide, dünyanın pek çok noktasından özel operasyonlara katılmış bir bordo bereli askeri canlandıran İbrahim Çelikkol, rolü için özel eğitimler aldı.
Dizide dünyanın her yerinde özel operasyonlara katılmış kahraman bir bordo bereliyi canlandıran İbrahim Çelikkol paraşütle atlama, pusu, kaçma kurtulma, taktik alanı ve hedef tahribi gibi zorlu askeri eğitimden geçti. Eğitim süreci boyunca timdeki arkadaşlarıyla hep bir arada olan oyuncu, bir süre tam bir asker gibi yaşadı.
reaksiyon-ibrahim-çelikkolREAKSİYON DİZİSİNİN YAYIN GÜNÜ DEĞİŞTİ
Star TV’nin yeni sezondaki en iddialı dizisi Reaksiyon‘un yayın tarihi belli oldu. Dizinin yayın gününde ise sürpriz bir değişiklik yaşandı. Daha önce Çarşamba akşamları yayınlanacağı duyurulan ve 17 Eylül Çarşamba akşamı 20.00′de ekranda olacak olan Reaksiyon dizisi sürpriz bir kararla Pazartesi akşamına alındı. Yaz dizisi olarak başlayan ve geçen Çarşamba akşamı Kara Para Aşk ve Benim Adım Gültepe gibi rakiplerine rağmen hem Total hem de AB grubunda birinci dizi olarak çıkan Güzel Köylü dizisinin yüksek reytingleri nedeniyle Reaksiyon Çarşamba akşamı yerine Pazartesi’ye alındı. Çarşamba akşamı Güzel Köylü ile yakaladığı reyting başarısını kaybetmek istemeyen Star TV yeni dizisi Reaksiyon‘u 15 Eylül Pazartesi akşamı 20.00‘de yayınlayacak. Reaksiyon’u Pazartesi akşamları da zorlu rakipler bekliyor. Kanal D’nin reyting birincisi dizisi Ulan İstanbul, ATV’deki Karadayı, TRT’deki Beni Böyle Sev ve TV8′deki O Ses Çocuklar ve daha sonra O Ses Türkiye yarışmaları Reaksiyon’un rakipleri olacak. Reaksiyon ilk bölümüyle 15 Eylül Pazartesi akşamları ekranda olacak. Daha önce Pazartesi akşamları yayınlanan Kaçak Gelinler dizisinin ise yayın günü değişecek.
REAKSİYON DİZİSİNE YENİ OYUNCULAR
İddialı kadrosuyla dikkat çeken diziye yardımcı oyuncu olarak yeni isimler de dahil oldu. Buna göre geçtiğimiz günlerde açıklanan kadroya ek olarak diziye katılan isimler Deniz Sarıbaş, Bora Sivri, Sevinç Gürşen, Fatih Paşalı, Ali Çatalbaş, Emre Törün ve Ali Başar’da diziye katılan isimler oldu.
REAKSİYON DİZİSİNİN 3. TANITIM FRAGMANI YAYINLANDI
Başrollerinde; Nehir Erdoğan, Erdal Besikcioglu, Selen Soyder, İbrahim Çelikkol, İsmail Demirci ve Yurdaer Okur gibi isimlerin olduğu iyi kadrosuyla dikkat çeken Reaksiyon dizisi 17 Eylül Çarşamba akşamı Star’da başlayacak. Reaksiyon bir grup cesur adam ve kadının tarihin akışını değiştirmek uğruna hayatlarını ortaya koymalarının hikayesini anlatıyor.
İbrahim Çelikkol’un dünyanın her yerinde özel operasyonlara katılan kahraman bir bordo bereliyi canlandırdığı “Reaksiyon”da, İsmail Demirci ise gözü pek bir polis memuru rolünde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
‘BEHZAT AMİRİM’ TERS KÖŞE YAPIYOR!
‘Behzat Ç.’deki sıradışı polis karakteriyle efsaneleşen Erdal Beşikçioğlu ise ‘Reaksiyon’da ters köşe yapıyor. Beşikçioğlu, Oğuz’un girdiği intikam yolunda, devlet içerisinde kurulmuş yapının, eski düzenin başındaki adam Yavuz Aslan rolüyle seyirciyle buluşurken, başarılı oyuncu Yurdaer Okur ise, Türkiye’nin esaretten kurtulması için and içmiş İstihbarat Başkanı Gürkan rolününde.
BORDO BERELİ ASKER İBRAHİM ÇELİKKOL
İbrahim Çelikkol’un dünyanın her yerinde özel operasyonlara katılmış kahraman bir bordo bereliyi canlandırdığı Reaksiyon’da, İsmail Demirci ise gözü pek bir polis memuru rolünde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oğuz Yüzbaşı’nın görevi uğruna terketmek zorunda kaldığı, eski sevgilisi Doktor Zeynep’i Selen Soyder canlandırırken, kendisine umutsuz bir aşk besleyen Savcı Duygu rolünde ise Nehir Erdoğan rol alıyor.
REAKSİYON DİZİSİ 2. TANITIM FRAGMANI-YENİ
Yapımını Reaksiyon Film’in üstlendiği, senaristliğini Ozan Aksungur ve Emre Özdür’ün yaptığı Reaksiyon’un yönetmen koltuğunda ise Onur Tan oturuyor. Proje danışmanlığını Bahadır Özdener ve Başar Başaran’ın üstlendiği dizinin sanat yönetmenliğini ise Nilüfer Çamur yapıyor.
REAKSİYON DİZİSİ KONUSU
Reaksiyon, özel kuvvetler mensubu bordo bereli istihbaratçı bir yüzbaşıyla (Oğuz), özel harekât kökenli bir başbakanlık korumasının (Tekin) hikâyesidir. Güneydoğu’da görev yaparken yaşadıkları bir olay nedeniyle birbirlerine düşman olan bu iki adam; Başbakanlık Müsteşarı Öktem ve İstihbarat Başkanı Gürkan’ın devleti yeniden dizayn etmek, devlet kurumlarını dış unsurlardan temizlemek için geliştirdikleri bir projenin uygulayıcıları olarak yeni ve çok gizli bir birim kurmak üzere görevlendirilirler.
Bu olaylar dört adamı derinden etkiler. Casa uçağında Oğuz’un kendisinden yardım isteyen iki askeri şahit edilmiş, başbakanlık koruması olan Tekin suikastı yaşamış, istihbarat başkanı Gürkan adliyede kendisine kurulan oyunu görmüş ve müsteşar yardımcısı Öktem, yıllarca birlikte çalıştığı mentoru olan müsteşarı şüpheli bir ölümle kaybetmiştir. Mentorundan boşalan koltuğu doldurup Müsteşar olan Öktem ve İstihbarat Başkanı Gürkan, aldıkları yetkiyle, devleti yeniden yapılandırmak, Dış İlişkiler Konseyinin (CFR) Türkiye’deki uzantısı Konsorsiyumu tasfiye etmek için düğmeye basarlar.
Altı kişiden oluşacak özel birim için ilk seçilenler Yüzbaşı Oğuz ve Komiser Tekin’dir. Bu birim, ihtiyaçları örtülü ödenekten karşılanacak, devletle hiçbir alakasının kurulmasına imkan olmayacak şekilde yapılandırılacaktır. Bu birime üye olanların kimlikleri yoktur.
Onlar devletin gücünü kullanamazlar. Görev ne olursa olsun kendi imkânları ve aldıkları eğitimle yerine getirmek zorundadırlar. Yakalandıkları takdirde eylemleri kanunsuz sayılıp, devlet onlarla bütün ilişkisini inkâr edecektir. Bu birime giren herkes bilir ki; bu yolun sonunda ne madalya, ne mevki ne de kahraman ilan edilmek vardır. Talip oldukları tek şey ve sonunda sahip olacakları tek onur, millete hizmet etmektir.
erdal-beşikçioğlu-reaksiyonOğuz ilk başta görevi kabul etmek istemez. Casa uçağında şehit edilen askerlerden ikisi, bir sorgu sonrasında kamuoyunu sarsacak bilgiler elde etmiştir. Oğuz askerlerinin bu nedenle şehit edildiğini, olayın kaza olarak görünmesi için 32 özel kuvvetler mensubunun da onlarla birlikte hunharca katledildiklerini bildiği için devlete olan inancını yitirmiştir. Türkiye’den uzaklaşıp yeni bir hayat kurmaya karar verir.
Ancak iki askerin şehit edilmeden önce bir fırsatını bulup, sorgu kaydını Oğuz’un arkadaşı Savcı Üsteğmen Duygu’nun çantasına gizlemeleriyle her şey değişir. Oğuz sorguyu izledikten sonra, öğrendiği gizli bilginin de verdiği öfkeyle askerlerinin intikamını almaya karar verir. Konsorsiyumun buna yanıtı çok ağır olacaktır.
Başbakan suikastı da Casa’nın düşürülmesi kadar çetrefillidir. Tekin, suikast anında gördüğü bir tetikçiyi Güneydoğu’dan tanımış, tetikçinin özel kuvvetlere muhbirlik yapan bir örgüt elemanı olduğunu hatırlamıştır. Dahası, zamanında bu muhbiri elinden aldığı için Yüzbaşı Oğuz’u suçlamaktadır.
Hesap sormak üzere, Oğuz’un İstanbul’daki evine gider. İki adam arasında bir hesaplaşma başlar. Bu sırada Konsorsiyumun eve koyduğu bomba infilak eder ve Oğuz babasını bu patlamada kaybeder.
Bu olaydan sonra Oğuz görevi kabul etmeye, Tekin ise Oğuz’un suikastta parmağı olmadığına karar verirler. İlk görevleri, müsteşar cinayeti ve başbakana düzenlenen suikastın arkasındaki karanlık güçleri ortaya çıkarmak olacaktır. Bu eylemlerin arkasında dünyanın gölge hükümeti olarak adlandırılan Dış İlişkiler Konseyi’nin olduğu kahramanlarımızca malum olsa da, onların Türkiye’deki uzantıları Konsorsiyumun üyelerinin kimliklerini kimse bilmemektedir.reaksiyon-dizisi-5
Müsteşar’ın öldürülmesinde tek zanlı olarak görülen Doktor Zeynep’in Oğuz’un ilk aşkı olması, her şeyin karmakarışık bir hal almasına neden olacaktır. Oğuz sadece devletin bekası için değil, sevdiği kadını aklamak için de bu cinayetin gerçek faillerini bulmak zorundadır.
USTA AKTÖR ReaksiyonDİZİSİNDE
Yeni sezonda Star Tv ekranlarında başlayacak olan yeni dizi Reaksiyon‘un kadrosuna bir oyuncu daha dahil oldu.
Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, İbrahim Çelikkol, Selen Soyder, Nehir Erdoğan, İsmail Demirci ve Yurdaer Okur’un yer aldığı Reaksiyon‘un kadrosuna Cengiz Aymatov’un aynı adlı romanından Atıf Yılmaz tarafından 1977 yılında çekilen Ay Yazmalım filminde canlandırdığı Çemşit karakteri başta olmak üzere onlarca filimde yar alan Türk sinemasının emektar çınarı Ahmet Mekin dahil oldu.

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU’NA Reaksiyon İMAJI!
erdal-beşikçioğlu-herkes-düşmanını-tanıyacakBehzat Ç. dizisinden sonra ekranlara yeni dizi Reaksiyon‘la dönecek olan Erdal Beşikçioğlu yeni rolü için imaj değiştirdi.
Saç ve sakalında değişiklik yaptığı gözlenen başarılı oyuncu, İbrahim Çelikkol, Selen Soyder, Yurdaer Okur ve Nehir Erdoğan’la kamera karşısına geçecek. Yönetmen Onur Tan, Erdal Beşikçioğlu’yla yan yana fotoğraf çektirdi.
ÇEKİMLER BAŞLADI
Yıllardır fenomen dizi Kurtlar Vadisi’nin senaristliğini yapan ve Vadi’nin yapımcısı Raci Şaşmaz ile iş ortaklıkları da bulunan Bahadır Özdener-Cüneyt Aysan ikilisi geçtiğimiz aylarda Pana Film ve Kurtlar Vadisi’nden ayrılmıştı. Bu ikili gelecek sezon Star TV’de yayınlanacak ve tanıtımıyla büyük beklenti oluşturan yeni diziyi yazıyor.
Kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, İbrahim Çelikkol, Yurdaer Okur ve  Selen Soyder gibi önemli oyuncuları barından dizinin çekimleri başladı.
Çekim sırasında dizide doktoru canlandıran  Selen Soyder ile  fotoğraf çektirip sosyal medyadan paylaşan senarist Bahadır Özdener, fotoğrafın altına ‘Dünyanın en güzel doktoruna iki ciğerim emanet’ yazdı.
Reaksiyon OYUNCU KADROSU BELLİ OLDU
Oğuz – İbrahim Çelikkol
Zeynep – Selen Soyder
Duygu – Nehir Erdoğan
Tekin – İsmail Demirci
Yavuz – Erdal Beşikçioğlu
Gürkan – Yurdaer Okur
Tayfun – Berkan Şal
Mehmet Rauf – Erdal Küçükkömürcü
Fatoş – Melis İşiten
Müsteşar – Kevork Malikyan
Ferhat – Savaş Özdemir
Sedef – Gaye Cankaya
Aysel – Feyha Çelenk
BEHZAT Ç’DEN YENİ BİR OYUNCU DAHA
Star Tv’nin yeni dizisine bir oyuncu daha dahil oldu.
Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Selen Soyder, Nehir Erdoğan, Yurdaer Okur ve Erdal Beşikçioğlu’nun yer aldığı, yönetmenliğini Onur Tan’ın yaptığı ve ‘Herkes düşmanını tanıyacak’ sloganıyla tanıtımları dönen Reaksiyon dizisine, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde canlandırdığı Akbaba karakteriyle ünlenen Berkan Şal dahil oldu. Berkan Şal, dizide Tayfun karakterini canlandıracak.
İLK TANITIM YAYINLANDI
Star TV’nin yeni sezon için hazırladığı , başrollerinde Erdal Beşikçioğlu , İbrahim Çelikkol , Yurdaer Okur , Nehir Erdoğan ve Selen Soyder gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizinin tanıtımı yayınlandı.
Reaksiyon isimli yapım şirketinin yapımcılığını üstlendiği dizinin ismi ise Reaksiyon… oldu.
İşte Reaksiyon dizisinin fragmanı ;
DİZİDE KİM HANGİ ROLDE?
Dizide İbrahim Çelikkol,Nehir Erdoğan,Selen Soyder, Yurdaer Okur,Erdal Beşikçioğlu ve İsmail Demirci yer alıyor. İbrahim Çelikkol ordudan atılan bir bordo bereliyi canlandırırken; İsmail Demirci ise teşkilattan atılan bir özel harekatçıyı canlandıracak. Erdal Beşikçioğlu ise emekli istihbaratçı olacak. Kevork Malikyan ise başbakanlık müşteşarı olacak. Görevlerinden atılan kişiler işin arkasındakileri ararken birçok olayla karşılaşacak ve dizi bunları anlatacak.
Görevlerinden atılan kişiler işin arkasındakileri ararken birçok olayla karşılaşacak ve dizi bunları anlatacak.Kurtlar Vadisi Pusu gibi suç dünyasını anlatacak dizinin sloganı ise ‘Reaksiyon, güç dünyasını anlatacak’ imiş.Dizide anlatılacaklardan biri de şöyle:
Diziyle ilgili gelen bilgilerde devlet ve devletler arasındaki güç savaşlarının gerçek olaylardan yola çıkılarak anlatılacağı söyleniyor.
O kadar çok olay var ki…
Dizide işlenecek konulardan biri 2001’de Malatya’da düştüğü söylenen CASA tipi askeri nakliye uçağı. Genelkurmay Özel Kuvvetler Komutanlığı Hava Grubu’na ait CASA CN235 tipi hafif nakliye uçağı, içindeki 34 askerle Malatya yakınlarında düşmüştü!
Dizide işlenecek ‘gerçek olaylardan’ biri bu olacak mesela.
Dizinin yönetmen koltuğunda Onur Tan otururken; senaristler ise Kurtlar Vadisi Pusu’da da görev almış olan Ozan Aksungur ve Yasak dizisinin senaristi Emre Özdür olacak.Dizinin müziklerini ise Muhteşem Yüzyıl’ın da müziklerini yapan Fahir Atakoğlu yapacak.

Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz