Roman Havası dizisi

Yeni Cennet Mahallesi olan Roman Havası’ndan ilk görüntüler yayınlandı
Roman Havası dizisi konusu ve oyuncuları..Roman Havası dizisi Kasım ayında Show TV’de yayınlanacak.
Show TV yeni sezonda fenomen bir projeye yeniden hayat veriyor. Bir dönem seyircisini ekran başına kilitleyen dizisi “Cennet Mahallesi”, bu kez “Roman Havası” ismiyle ve yeni oyuncu kadrosuyla yeniden seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. ‘Roman Havası’ adıyla yakında yeniden Show TV ekranlarında başlayacak olan dizinin ilk tanıtımı bugün yayınlandı. Çekimleri Ekim ayında başlayan dizi Show TV’nin yeni yayın dönemindeki en iddialı yapımlarından biri.
Bir döneme damgasını vuran “Cennet Mahallesi”, Erler Film’in yapımcılığında yeni adıyla bir kez daha hayat buluyor. ‘Roman Havası’ adıyla yakında yeniden Show TV ekranlarında başlayacak olan dizinin proje tasarımını usta isim Türker İnanoğlu üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda, Hakan Arslan otururken senaryosunu ise, Fethi Kantarcı, Barkın Şenüren ve Saygın Delibaş kaleme alıyor.
Show TV’nin yeni dönemdeki merakla beklenen projelerinden birisi olan Roman Havası’nın kadrosu da bomba gibi!  Dizinin başrol oyuncuları arasında; Oya Başar, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Petek Dinçöz, Erkan Şahin, Cezmi Baskın, Lalizer Kemaloğlu, Boğaç Aksoy, Gökhan Şahin, Gülay Baltacı, Mehtap Ar, Hakan Dülger, Çiğdem Aygün, Galip Erdal ve Mesut İzgi gibi usta isimler yer alıyor.

ROMAN HAVASI DİZİSİ İLK FRAGMANI


ÇEKİMLER DEVAM EDİYOR
Cennet Mahallesi’nin sürprizlerle dolu yeni versiyonu ‘Roman Havası’nın çekimleri ise, Eski Beykoz Kundura Fabrikası ve İstanbul’un çeşitli mekanlarında kurulan setlerde tüm hızıyla devam ediyor.
roman-havası-dizisi-2
SÜRPRİZ OYUNCU KADROSU
Show TV’nin yeni dönemdeki merakla beklenen projelerinden birisi olan Cennet Mahallesi’nin yeni versiyonundaki oyuncu kadrosu da bomba gibi!  Dizinin başrol oyuncuları arasında; ‘Zarife’ karakterini canlandıran usta oyuncu Oya Başar, ‘Haydar’ karakterini canlandıran Levent Ülgen, ‘Elmas’ karakterini canlandıran Günay Karacaoğlu, ‘Aslı’ karakterini canlandıran Petek Dinçöz, ‘Kerem’ karakterini canlandıran Erkan Şahin, ‘Emin’ karakterini canlandıran Cezmi Baskın, ‘Sultaniye’ karakterini canlandıran Lalizer Kemaloğlu, ‘Şahin’ karakterini canlandıran Boğaç Aksoy, ‘Çakır’ karakterini canlandıran Gökhan Şahin, ‘Havva’ karakterini canlandıran Gülay Baltacı, ‘Terzi Melehat’ karakterini canlandıran Mehtap Ar, ‘Tombalacı Yunus’ karakterini canlandıran Hakan Dülger, ‘Zeliha’ karakterini canlandıran Çiğdem Aygün, ‘Komser Nevzat’ karakterini canlandıran Galip Erdal ve ‘Memur Teoman’ karakterini canlandıran Mesut İzgi gibi usta isimler yer alıyor. Cennet Mahallesi’nin sürprizlerle dolu yeni versiyonu, yakında Show TV ekranlarında olacak.
roman-havası-dizisi-4
roman-havası-dizisi-3Kanal D ile Show TV’nin Roman Havası dizisi için yaptığı çekişmenin gülen tarafı Show TV oldu. Daha önce Kanal D ekranlarında yayınlanması beklenen Roman Havası dizisi Show TV’ye geçti. Dizinin Kasım ayında ekrana gelmesi bekleniyor. Roman Havası’nda Cezmi Baskın, Levent Ülgen, Oya Başar, Günay Karacaoğlu, Erkan Şahin, Petek Dinçöz ve Mehtap Ar başrollerde oynayacak. Erler Film Türker İnanoğlu imzalı dizi Cennet Mahallesi’nin yeni versiyonu olacak. Dizide Metin Akpınar’ın da rol alacağı iddia ediliyor ancak kesin anlaşma henüz sağlanmış değil.
ROMAN HAVASI’NA ÇAĞLA ŞİKEL YERİNE PETEK DİNÇÖZ
Tekrarları en çok yayınlanan dizi olarak ekran tarihine geçen ‘Cennet Mahallesi’nin ‘Roman Havası’ adlı yeni versiyonunda Çağla Şıkel’in rolünü artık Petek Dinçöz canlandıracak.
Duayen yapımcı Türker İnanoğlu, ‘Cennet Mahallesi’nin yeni versiyonu ‘Roman Havası’ için çalışmalarına devam ediyor. Eski ekipte başrol oynayan Çağla Şıkel ve Alişan’la bu kez çalışmama kararı alan İnanoğlu’nun, başrol kadın oyuncusu belli oldu. Daha önce ‘Nehir’ ve ‘Zehirli Çiçek’ gibi projelerdeki oyunculuğu beğenilen şarkıcı Petek Dinçöz, ‘Roman Havası’ dizisinde başrol oynayacak. “Bu kez genç Romanların hikâyesini anlatacağız” diyen İnanoğlu, diğer karakterleri canlandıracak oyuncuları ise önümüzdeki günlerde belirleyecek.
Aynı projede oynadılar
Çağla Şikel ile Petek Dinçöz’ün 14 yıl önce yine Türker İnanoğlu’nun yapımcılığını üstlendiği, Samim Değer ve Temel Gürsu’nun ise yönettiği ‘Zehirli Çiçek’ dizisinde rol aldığı ortaya çıktı. O dönem 1997 yılı Türkiye Güzeli unvanıyla ünlü bir manken olan Şıkel, dizide Nazan karakteriyle başrol oynarken, Dinçöz ise küçük bir rol canlandırmıştı. Şimdi 14 yıl sonra Petek Dinçöz, ünlü bir şarkıcı olarak Şıkel’in yerine başrol oynayacak. ‘Roman Havası’ dizisinin yayın kanalı ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.
ALİŞAN VE ÇAĞLA ŞİKEL YOK
“Cennet Mahallesi” dizisinin “Roman Havası” adıyla yeni versiyonunu çekmeye hazırlanan usta yapımcı Türker İnanoğlu, Çağla Şıkel ve Alişan’la çalışmama kararı aldı.
Bay Sinema lakaplı yapımcı Türker İnanoğlu, bir süredir ekranın fenomen dizilerinden “Cennet Mahallesi”ni yeniden çekmek için hazırlık yapıyordu. 2004’de başlayıp 2007’ye kadar süren “Cennet Mahallesi”, Show TV’nin “Doktorlar” ve “Pis Yedili”den sonra en çok tekrarını yayınladığı dizi olarak ekran tarihine geçti. İnanoğlu, “Roman Havası” adıyla çekeceği proje için eski kadrodaki başrol oyuncuları Çağla Şıkel ve Alişan’la geçen kış tekrar görüştü ve prensipte anlaştı.
çağla-şikel-alişan-dizi
çağla-şikel-alişan-dizi
Hem Şıkel, hem de Alişan beraber sundukları programlarda diziyi yeniden çekeceklerini duyurdu. Ancak yapımcı, daha sonra iki ünlü isimle çalışmama kararı aldı. Dizinin uzun süredir senaryosuyla ilgilenen İnanoğlu, “Hikayeyi değiştirdik. Yeni versiyonda genç Romanların eğlenceli hayatını anlatacağız. Çağla’yla Alişan’ın zaten televizyon programları varmış. Şartlar uyuşmadı” dedi. “Roman Havası” dizisinin kanalı önümüzdeki günlerde belli olacak.
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz