Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi

Hayranlarına kötü haber…
Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi konusu, oyuncuları ve yeni bölüm fragmanı
KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN DİZİSİ BU HAFTA YAYINLANMAYACAK
Star TV ekranlarında salı akşamları 20.30′da yeni bölümleriyle ekrana gelen ; baş rollerinde , Özcan Deniz , Hatice Şendil , Begüm Kütük Yaşaroğlu ve Gürbey İleri’nin yer aldığı Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin önümüzdeki hafta salı günü (04 Kasım) yeni bölümü yayınlanmayacak.
Yeni dizi olmasına rağmen aldığı başarılı reyting sonuçlarıyla adından bahsettirmeyi başaran dizinin yeni bölümünün yayınlanmama nedeni ise 21.45′te yayınlanacak olan Galatasaray – B. Dortmund (Şampiyonlar Ligi) maçının Star TV’den yayınlanacak olması.
KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 3. BÖLÜM KONUSU
Yörükhan konağında olaylar gittikçe karışıyor! 
Yörükhan konağında olaylar gittikçe karışmaktadır.  İlk görüşte Elif’e aşık olan Kerem’in yolu hayatta en güvendiği insanla, dayısı Kahraman’la kesişecektir. Ailenin en büyüğü Ziya Bey ise, kucağına alacağı bir torunun heyecanını yaşamaktadır. Elif’in varlığı, her gecen gün daha da vazgeçilmez noktaya gelecek gibidir.  Ancak, iki kadının, hamile olan Elif ile, kendisine hamilelik rolü düşen Defne’nin yıldızları hiçbir zaman barışmayacaktır. Birisi kazanana kadar… Ancak bütün bu olaylardan önce Kahraman ve Elif’in Maksut belasından kurtulmaları gerekmektedir… İkisi de namlunun ucundadır…
KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 3. BÖLÜM FRAGMANI

YÖNETMEN DEĞİŞTİ
Star TV’nin geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlayan Kaderimin Yazıldığı Gün’ün yönetmeni değişti!
O3 Medya imzalı Kaderimin Yazıldığı Gün’ün yönetmenliğini Ulaş Inaç üstleniyordu. Ancak dizinin yönetmeni değişti. Dizinin yeni yönetmeni ise daha önce Kurtlar Vadisi Pusu, Elde Var Hayat ve Behzat Ç dizilerini yöneten Sadullah Şentürk oldu.
Star TV’nin başrollerinde Özcan Deniz, Hatice Şendil, Begüm Kütük Yaşaroğlu ve Gürbey İleri’nin yer aldığı “Kaderimin Yazıldığı Gün” dizisi 2. bölümüyle 21 Ekim Salı akşamı 20.30′da..
KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 2. BÖLÜM KONUSU
“Ben denize düştüm, siz elime sarıldınız” Defne, hayatta en çok istediği şeye, bir çocuk sahibi olmaya çok yaklaşmıştır artık. Elif, taşıyıcı anneliği kabul ederek, hem annesi hem de kardeşine umut olmuştur. Kahraman, taşıyıcı anne olarak karşısında Elif’i görünce çok şaşırır. Hatay’da, tarlada gördüğü kız, şimdi karısıyla kendisinin çocuğunu taşımaktadır. Bütün bunlar olurken, Elif’in annesini görmek için kimseye haber vermeden evden kaçması, Kahraman’la aralarında gerilime neden olur. Bir anlamda şimdiye kadar konuşulmayanlar dile gelmiştir. Elif’in söylediği, “Ben denize düştüm. Siz elimden tuttunuz. Bütün hikaye bu.” sözü, Kahraman’ın gerilmesine neden olur. Bütün bunlardan habersiz, aklı Hatay’daki düğünde gördüğü Elif’te kalan Kerem ise, her seferinde Kahraman’a aşkını dile getirmektedir. Kahraman, bu durumdan dolayı gergin ve çaresizdir. Diğer tarafta Elif’e olan aşkından vazgeçmeyen Maksut, İstanbul’a gelerek iz sürmeye başlar. Nereye giderse gitsin, ne pahasına olursa olsun Elif’i bulacaktır. Sevdiği kızın Yörükhanların himayesinde olduğunu öğrenmesi işin rengini değiştirse de, Maksut kararlıdır. Bir yandan çocuk sahibi olacağı için çok mutlu olan Defne… Diğer yandan Elif ve karnında taşıdığı bebek… Artık Kahraman’ın atacağı her adım, olayların seyrini belirleyecektir. 21 Ekim Salı Günü Saat 20:30′da Star TV’de…
KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 2. BÖLÜM FRAGMANI
Büyük bir merakla beklenen dizide Özcan Deniz, “Kahraman Yörükhan” rolü ile sevenleriyle buluşacak. Begüm Kütük ise “Defne” karakteri ile Özcan Deniz’in eşini canlandıracak. Güzel oyuncu Hatice Şendil, “Elif” rolü ile  çocukları olmayan Yörükhan ailesine taşıyıcı annelik yapacak. Gürbey İleri ise “Kerem” karakteri ile Kahraman’ın yeğeni olacak.
KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN DİZİSİ KARAKTERLERİ-KİM HANGİ ROLDE OYNUYOR?
ÖZCAN DENİZ / KAHRAMAN Yörükhan
Yörükhan ailesinin en değerli ferdi. Babasının yaşlanmasıyla birlikte yönetim onun elinde. Defne’yle evli… Karısı, çocuk için zorlamasa kendisi hiç düşünmüyor.  Biliyor ki onların çocuğu olmayacak. Karısını boş yere üzmenin bir alemi yok. Ama içinden geçen, baba olsa ne iyi olur…
HATİCE ŞENDİL /  ELİF Doğan
Sultan ve Durmuş Ali’nin ilk çocuğu… Antakya’da ailesiyle beraber yaşarken, babası Maksut’la zorla evlendirmek ister. Elif buna karşı çıkınca kendisini asla düşünemeyeceği olayların içinde bulur.  Kader kendi ağlarını örmektedir…
BEGÜM KÜTÜK YAŞAROĞLU/ DEFNE Yörükhan
Kahraman’ın karısı… Yıllar önce hamileyken, geçirdiği trafik kazası sonucunda, karnındaki bebeğini kaybettiği, gibi doğurganlığını da yitirmiş… Çocuk sahibi olmak için her şeyi yapmaya hazır, yeter ki bir bebeği olsun ve kendisine “anne” desin. Belki de sonra pişman olacak bir yola girmek üzere…
GÜRBEY İLERİ / KEREM Serter
Kahraman’ın ablası Meryem’in oğlu… Babasının ölümünden sonra kendisiyle sürekli ilgilenen dayısı Kahraman’ın sözünden hiç çıkmıyor… Elif’e olan aşkı, kendisini hiç tahmin etmeyeceği bir yola sürükleyecek, dayısıyla karşı karşıya getirecektir.
1. BÖLÜM KONUSU
Her yıl olduğu gibi bu yılda Yörükhan ailesi Antakya’da buluşur. Nar hasatının ilk ürününü, herkese bolluk, bereket ve huzur getirmesi dileğiyle toplayacaklardır. Her şey yolunda giderken Kıymet Hanım’ın oğlu Kahraman’ı ve gelini Defne’yi kastederek söylediği  “İnşallah kendi torunumuzu da görürüz…” sözü ortalığı karıştırır. Çocuk doğuramayan kadın olarak suçlanması Defne’yi çok üzer, Kahraman da bunun üzerine ailesine ağır konuşur. Bu olaydan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.
Defne, üzerindeki bu “eksikliği” gidermek için nasıl olursa olsun bir çocuk ister. Bu istek Kıymet Hanım için bulunmaz bir fırsattır. Gelini artık doğru yolu bulmuştur. Kendisi de bu uğurda elinden geleni yapacaktır.  Gelini için bir taşıyıcı anne bulacaktır. Bu kişi kim olur diye düşünürken “kısmet” ayağına gelir… Elif… Antakyalı bu genç kız çok zor durumdadır. Başından bir felaket geçmiştir. Babası borçları için kendisini bir adama satmak üzereyken annesi karşı çıkmış, kazayla babasını öldürmüştür. Apar topar kaçarak, İstanbul’a gelmişlerdir. Anne yakalanıp hapishaneye girmiş, Elif ise hasta kardeşi Nazlı ile beş kuruşsuz ortada kalmıştır. Taşıyıcı anne bu genç kız olacaktır. Elif’in zaten itiraz edecek bir hali yoktur. Görev bittiğinde, Yörükhan ailesi bir “veliahta” kavuştuğunda, sessizce kaybolacak, kendi hayatına geri dönecektir.
Ama işler planlandığı gibi gitmez. Genç ve güzel Elif erkekler tarafından fark edilir. Nerede duracağı belli olmayan bir süreç başlamıştır.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN DİZİSİNİN SETİNDE KRİZ ÇIKTI
Star TV’nin yeni dizisi “Kaderimin Yazıldığı Gün”ün setinde kriz çıktı.
İddiaya göre senarist Sema Ali Erol, başrol oyuncusu Özcan Deniz’in sürekli senaryoya müdahale etmesi yüzünden işi bıraktı. Erol, bu kararın ardından “Aşkın Kanunu”na transfer oldu.
KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN DİZİSİNİN ÇEKİMLERİ ANTAKYA’DA
Star TV’nin yeni dizisi ‘Kaderimin Yazıldığı Gün’ün çekimleri Antakya’da devam ediyor. Dizi, Antakya’lı köklü Yörükhan Ailesi ile sıradan tarım işçisi genç bir kızın kaderin çizdiği yönde kesişen yollarını ve bu kesişmenin hayatlarında yaratacağı fırtınaları konu alacak.
YENİ ROLÜ İÇİN 10 KİLO VERDİ
özcan-deniz-hatice-şendilSon iki yıldır güçlü hanım ağa “Dila Hanım” rolü ile ekranlarda büyük hayran kitlesi edinen Hatice Şendil, yeni rolü tarım işçisi “Elif” için tam 10 kilo verdi. 2 yıl boyunca canlandırdığı Dila Hanım karakterinden sıyrılmak ve 20′li yaşlarındaki masum Elif’i canlandırmak için crossfit ve pilatesle tam 10 kilo veren Hatice Şendil, partneri Özcan Deniz ile izleyenleri kendine hayran bırakacak.
KARI-KOCA OLDULAR
Dizide Özcan Deniz Kahraman Yörükhan’ı, Begüm Kütük Yaşaroğlu ise eşi ‘Defne’yi canlandıracak. Yörükhan Ailesi’nin gelinini oynayan Yaşaroğlu, kaderin onu sürüklediği pek çok durumla karşı karşıya kalacak.
GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU VAR
Sezonun en merak edilen işleri arasında yer alan ‘Kaderimin Yazıldığı Gün’de Hatice Şendil, Gürbey İleri, Metin Çekmez, Gül Onat, Goncagül Sunar ve Hakan
Meriçliler de rol alıyor. Dizi, Yörükhan’ların gözbebeği Kahraman ve karısı Defne’nin; ‘Elif’ ile yollarının kesişmesi etrafında kurgulanıyor. Yapımcılığını O3 Turkey Medya’nın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Ulaş İnaç var. Dizinin ilk tanıtımı Aras Bulut İynemli’nin sesiyle yayınlandı. Dizinin proje tasarımını Aynur Sayar ve uygulayıcı yapımcı Cengiz Çağatay. Çarpıcı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla ‘Kaderimin Yazıldığı Gün’ yakında Star ekranlarında olacak.
hatice-şendil-elif
KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN DİZİSİNİN GENEL HİKAYESİ 
Antakya’da başlayan hikaye
Dizi, Antakya’lı köklü Yörükhan Ailesi ile sıradan tarım işçisi genç bir kızın kaderin çizdiği yönde kesişen yollarını ve bu kesişmenin hayatlarında yaratacağı fırtınaları konu alacak. Özcan Deniz dizide Kahraman Yörükhan karakterini canlandıracak. Özcan Deniz, aileyi geleceğe taşıyacak 3 erkek evladın ortanca oğlu Kahraman Yörükhan olarak
ekranlara gelecek. Çekimleri Antakya’da devam eden dizide, Yörükhan’ların gözbebeği Kahraman’ın hikayesi, sıradan bir tarım işçisi ailenin kızları Elif ile yollarının
kesişmesi ve bu kesişme sonrası her iki ailenin hayatlarında kopan fırtınalar etrafında kurgulanıyor. Hatice Şendil ise dizide Özcan Deniz’in aşkı tarım işçisi Elif rolünü oynayacak.
KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 1. BÖLÜM İLK FRAGMANI
ARKA SIRADAKİLERİN GENÇ OUNCUSU KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN DİZİSİNDE
Star TV’nin iddialı dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu!​
Başrollerinde Özcan Deniz, Hatice Şendil, Begüm Kütük Yaşaroğlu, Gül Onat, Metin Çekmez, Goncagül Sunar ve Gürbey İleri’nin yer aldığı, yönetmenliğini Ulaş İnaç’ın yaptığı O3 Medya imzalı dizisin kadrosuna Arka Sıradakiler ve Boynu Bükükler dizisinde rol alan Anıl Altan dahil oldu.​
KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN DİZİSİNİN ÇEKİMLERİ BAŞLADI
Star TV’nin yeni sezondaki iddialı dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin çekimleri başladı!
Yapımcılığını Saner Ayar’ın ortağı olduğu O3 Turkey’in üstlendiği, başrollerine Özcan Deniz, Hatice Şendil, Begüm Kütük Yaşaroğlu ve Gürbey İleri’nin yer aldığı yönetmen koltuğunda ise daha önce Yer Gök Aşk dizisinin yönetmenliğini yapmış olan Atıl-Ulaş İnaç kardeşler oturacağı Kaderimin Yazıldığı Gün’ün çekimleri başladı.
Dizi, Antakyalı köklü Yörükhan Ailesi ile sıradan tarım işçisi genç bir kızın kesişen yollarını konu alıyor.
Kaderimin Yazıldığı Gün yakında Star’da!
kaderimin yazıldıgı gun
GÜRBEY İLERİ KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN DİZİSİNDE
Muhteşem Yüzyıl’da canlandırdığı Şehzade Mehmet karakteriyle ünlü olan Gürbey İleri’in rol alacağı yeni dizisi belli oldu.
Başrolerinde Özcan Deniz ve Hatice Şendil’in oynayacağı ‘Kaderimin Yazıldığı Gün’ dizisine yeni bir oyuncu dahil oldu. Son olarak atv’de ekrana gelen ‘Yasak’ dizisinde yer alan Gürbey İleri yeni dizinin kadrosuna dahil oldu. Gürbey İleri, yeni dizide ikinci erkek başrol olarak ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizide ‘Kerem’ karakterine hayat verecek genç oyuncu, Özcan Deniz’le dayı-yeğen olarak kamera karşısına geçecek.
KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN DİZİSİNİN BAŞROLÜNÜN BEGÜM KÜTÜK KAPTI
Verilen astronomik ücretlerle dikkat çeken Kaderimin Yazıldığı Gün adlı dizi filmin başrol sorunu nihayet çözüldü. Songül Öden, Belçim Bilgin ve Ceyda Düvenci’nin ardından rolü Begüm Kütük kaptı.
HATİCE ŞENDİL KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN DİZİSİNDE
Yapımcılığını Saner Ayar’ın ortağı olduğu O3 Turkey’in üstlendiği, başrollerinde Özcan Deniz, Hatice Şendil ve Ceyda Düvenci’nin olduğu yönetmen koltuğunda ise daha önce Yer Gök Aşk dizisinin yönetmenliğini yapmış olan Atıl-Ulaş İnaç kardeşler oturacağı Kaderimin Yazıldığı Gün’ün kadrosuna bu sezon Gold Film’in Show TV’de ekrana gelen sevilen drama dizisi ‘Dila Hanım’da rol alan güzel oyuncu Hatice Şendil katıldı.
Kaderimin Yazıldığı Gün Star TV’nin başrollerinde Özcan Deniz, Hatice Şendil, Begüm Kütük Yaşaroğlu ve Gürbey İleri’nin yer aldığı “Kaderimin Yazıldığı Gün” dizisi Ekim ayında başlayacak.
Kaderimin Yazıldığı Gün
Star TV’nin başrollerinde Özcan Deniz, Hatice Şendil, Begüm Kütük Yaşaroğlu ve Gürbey İleri’nin yer aldığı “Kaderimin Yazıldığı Gün” dizisi Ekim ayında başlayacak.
‘Kaderimin Yazıldığı Gün’ dizisinde Ceyda Düvenci, Özcan Deniz’in eşini canlandıracak.Atıl – Ulaş İnaç kardeşlerin yöneteceği dizide Özcan Deniz, Ceyda Düvenci ve Hatice Şendil’in canlandırdığı iki kadının arasında kalacak.
ÖZCAN DENİZ İKİ KADIN ARASINDA
Yapımcılığını Saner Ayar’ın ortağı olduğu O3 Turkey’in üstlendiği Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin yönetmen koltuğunda daha önce Yer Gök Aşk dizisinin yönetmenliğini yapmış olan Atıl-Ulaş İnaç kardeşler oturacak.
Yeni sezonun iddialı dizilerinden Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin kadrosuna Ceyda Düvenci dahil oldu.
Başrolünde Özcan Deniz’in yer aldığı ve partneri için Belçim Bilgin ve birçok oyuncunun ismi geçen Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi için çalışmalar tüm hızla devam ederken dizinin kadın oyuncularından bir tanesi belli oldu.
Star Tv’de yayınlanacak olan dizide , Özcan Deniz’e eşlik edecek isim, son olarak Umutsuz Ev Kadınları dizisinde rol alan ve Doktorum programını sunan güzel oyuncu Ceyda Düvenci oldu. Dizinin diğer kadın başrolü için çalışmalar devam ediyor.
STAR TV’DE YAYINLANACAK
Yapımcılığını O3 Yapım’ın üstlendiği ve Özcan Deniz ile Hatice Şendil’in başrollerinde yer alması beklenen “Kaderimin Yazıldığı Gün” dizisi başlamadan kanal değiştirdi. Yeni dizi Star TV’de ekrana gelecek. Dizinin oyuncu ve senaryo çalışmaları hala devam ederken, dizinin Altan Dönmez’in yöneteceği konuşuluyor.
Kaderimin Yazıldığı Gün yeni sezonda Star TV ekranlarında!
Özcan Deniz, yeni dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün için bölüm başına 96 bin TL’ye anlaştı.
Özcan Deniz başrolünü Ece Uslu ve Yavuz Bingöl’le paylaştığı ‘Karagül’le yollarını, yeni dizi anlaşması sebebiyle ayırdı. Deniz, ‘Kaderimin Yazıldığı Gün’ adlı dizi için iki hafta önce rekor bir ücrete imza attı.
Oyuncu, yapımcılığını O3 Turkey’in üst-lendiği dizi için bölüm başına 96 bin TL’ye anlaştı. Bir sezonluk ödemenin geçen ay peşin yapıldığı öğrenildi. Deniz’in dizideki partneri olarak Belçim Bilgin’in adı geçiyor.
Show TV’de yayınlanacağı konuşulan dizinin yönetmenliğini ise ‘Ya Sonra’ filminde ve ‘Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam’ dizisinde birlikte çalıştığı Altan Dönmez yapacak.
Yaza film çekecek
Özcan Deniz, ‘Karagül’ün sezon finalinde son kez ekrana gelecek. Şükrü Avşar’la ortaklığı devam eden Deniz, yazın çekeceği filmin hazırlıklarına devam ediyor.
Yaza film çekecek
Özcan Deniz, ‘Karagül’ün sezon finalinde son kez ekrana gelecek. Şükrü Avşar’la ortaklığı devam eden Deniz, yazın çekeceği filmin hazırlıklarına devam ediyor.
KONUŞULAN ÜCRETLER:
Necati Şaşmaz: 80 bin TL
Kıvanç Tatlıtuğ: 70 bin TL
Halit Ergenç: 60 bin TL
Kenan İmirzalıoğlu: 60 bin TL
Erkan Petekkaya: 55 bin TL
Burak Özçivit: 30 bin TL
Okan Yalabık: 25 bin TL
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz