Real Madrid 3-1 Barcelona (Maç Özeti) 25 EKİM El Clasico






El Clasico'ya Real Madrid damgası!

El Clasico her zamanki gibi nefes kesti. Barcelona maçın hemen başında öne geçse de Real Madrid'in hücumlarına dayanamadı ve El Clasico'nun kazananı 3-1'lik skorla Real Madrid oldu.
Real Madrid 3-1 Barcelona
3’ [0-1]Neymar
35’ [1-1]Ronaldo (pen.)
50’ [2-1]Pepe
61’ [3-1]Benzema

AJANSSPOR- La Liga’nın dokuzuncu hafta mücadelesinde Real Madrid, evinde namağlup Barcelona’yı ağırladı.

El Clasico beklendiği üzere çok tempolu başlarken Barcelona 3. dakikada 1-0 öne geçti. Sağ kanattaki Suarez topu ters taraftaki Neymar’a gönderirken ceza sahasına giren Brezilyalı oyuncu plase bir vuruşla kaleci Casillas’ı avladı ve takımını öne geçirdi.

Fakat bu golden sonra Real Madrid maça ağırlığını koymaya başladı. Fransız golcü Benzema’nın iki şutu direkten dönerken Mor Menekşeler 35’te bir penaltı kazandı. Topun başına geçen Ronaldo, kaleciyi ters köşeye yatırdı ve durumu dengeyi getirdi.

İlk yarı 1-1 sona ererken Real Madrid ikinci yarıya da baskılı başladı. Sağ taraftan bir korner kullanan Madrid, Pepe’nin kafa golüyle maçta 2-1 öne geçmeyi başardı.

Barcelona pas oyununu sürdürürken Real Madrid kaptığı toplarla etkili olmaya başladı ve 61’de Barcelona’nın hatasından bir gol buldu. Iniesta’nın kaptırdığı topta kaleci ile karşı karşıya kalan Benzema plase bir vuruşla Bravo’yu avladı ve farkı ikiye çıkardı.

Maçta başka gol olmazken Real Madrid, puanını 21'e çıkardı ve Barcelona'nın bir puan arkasına yerleşti. ..
Etiketler: Real Madrid, Barcelona, ispanya la liga, Maç Özeti, Futbol, Goller,
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz