BTC MAGAZİN - KRİPTO PARA HABER ANALİZ YAYIN PLATFORMU

2019 Ocak ayında ‘Türkiye’de kripto para sektörüne katkıda bulunmak, yatırımcıların piyasa verilerine ulaşmasında ana kaynak olmak ve Türk kripto para gönüllülerini desteklemek için yayın hayatına başlamış olan Btcmagazin.com kısa sürede büyük ilgi görmüştür.

Kullanıcılar güncel bitcoin haberleri kripto para haberleri blockchain haberleri piyasa teknik analizleri kripto para piyasasında yaşanan önemli gelişmeleri Btcmagazin.com'dan anlık olarak takip edebilirler.

Tamamen gönüllüler işbirliği ile kurulmuş olan Btcmagazin.com, ahlaki ve vicdani sorumluluk duygusu ile özgün, tarafsız ve en üst düzey çaba misyonu ile sektör var oldukça varlığını korumaya çalışacak ve kripto gönüllülerin dijital dostu olacaktır.

8 kişilik ekibi ile 7/24 habercilik operasyonunu sürdüren ve sürekli Ar-Ge politikası ile kendi altyapı ve gelişimini büyütmeyi hedefleyen Btcmagazin.com’un gelişimine katkıda bulunmak ve birbirinden yetenekli ekip üyelerinin arasında yer almak isteyen herkes iletisim@btcmagazin.com adresinden iletişime geçebilir.

Anahtar kelimeler : Bitcoin haber, Kripto para haber, Ethereum haber, Bitcoin nedirKripto para, Ethereum nedir, Coin haber, Coin, Token, Bitcoin ne kadar, Blockchain, Blockchain haber, Blockchain nedir, Btc haber



BTC MAGAZİN - KRİPTO PARA HABER ANALİZ YAYIN PLATFORMU
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz