Hedef Ferforje | Demir Doğrama

Ferforje

Bir sanat olarak bilinmekte olan Ferforje kelimesinin kökeni Fransızca olup “Fer Forge” kelimesinden gelmiştir. Anlamı ise dövme demir olan ferforje demirleri modern ve estetik hale getirerek sizlere sunulmaktadır.

Pencere Korkuluğu

Geçmiş tarihlerden bu yana kullanılan Ferforje Pencere Korkulukları Osmanlı Mimarisinde de kullanılan bir ürün olarak saray kapılarında, pencerelerinde ve aydınlatmalarda kullanılmıştır.
Evinize değişik bir hava katarak şık, estetik bir görüntü sağlayan pencere korkulukları rastgele korkuluklara göre özel tasarımları ile daha farklı ve zarif bir hava katarak evinizi ve iş yerinizi özel bir şekilde göstererek daha çok havası ile hayallerinizin ötesinde pencere korkuluklarına sahip olabilirsiniz. Sizlerde modellerimizi www.hedefferforje.net adresine girerek sitemizden inceleyebilir ve bilgi edinebilirsiniz.

Binalarımızda, iş yerimizde ve toplu olarak kullanılan yerde şart olarak ve korunma, güvenlik amacıyla merdivenlerde ve balkonlarda düşmeyi önlemek amacıyla kenarlarında bulunan farklı tasarımla ile olan korkuluklar ile insanların güvenli hissetmeleri ve güvende olmalarını sağlamaktadır. Kullanılan ve tasarımlarıyla ayrı hava katan merdiven korkuluğu ve balkon korkuluğu ile sizlerde hem güven içerisinde hem de şık modeller ile özel olarak yaptırabilirsiniz ve

Sizlerde en iyi modelleri ve kaliteli, şık tasarımları ile Hedef Ferforje tercih ederek farkı hissedin.




Hedef Ferforje | Demir Doğrama

Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz