Gazel Sigorta – En Kaliteli Sigorta


 İş Yeriniz, Eviniz, Arabanız ve şahsınıza özel farklı farklı sigorta çeşitleri ile önemli kayıplar vermeden sigorta sistemine dâhil olduğunuzda hayatınızda ki riskleri azaltarak en düşük seviyeye getirebilirsiniz.

Sigorta Nedir dediğimiz de bu soruya karşılık olarak aynı türden risklere sahip olan kişilerin belirli miktarlarda ücretler ödeyerek oluşturdukları havuz veya prim havuzu olarak tanımlanmaktadır. O risk gerçekleşirse eğer zarara uğrayanların masrafları bu ortak havuzdan karşılanmaktadır. Para ile değer biçilen tüm riskler sigortalanmaktadır. Bu havuzun yönetimini de sigorta şirketi üstlenmektedir. Bu havuz 3 gruba ayrılmaktadır; Sigortalı, Sigorta Ettiren ve Sigorta Şirketidir.

Sigorta çeşitleri ise; Kasko Sigortası, Zorunlu Trafik Sigortası, Trafik Sigortası, Özel Sağlık Sigortası olarak farklı çeşitlere ayrılmaktadır.

Bireyin ihtiyacına en uygun sigorta tekliflerine, ürünlerine ve çeşitlerine ulaşmak için sizlerde fiyatlar ve sigortalar hakkında bilgilenmek için hemen www.gazelsigorta.com adresini ziyaret ederek yetkililerimizden bilgi alabilir ve size en uygun sigorta ile bu fırsatlardan faydalanarak teklif alabilirsiniz. Bütçenize en uygun sigortalar ile Gazel Sigorta yanınızda.


Gazel Sigorta – En Kaliteli Sigorta
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz