Bana Bi Ev – Üniversite Öğrencilerine En Uygun Ev!

Üniversitesini kazanıp şehir dışına okumaya giden öğrencilerinin genel olarak problemi olan ev bulma problemine çözüm bulmak amacıyla hizmete giren www.banabiev.com adresi ile günümüzde her şehirde her kesimden ve her yaşta kullanıcıya hizmet vermektedir. Sitemiz ile sizlerde en kısa sürelerde eşyalı kiralık daire, öğrenciye kiralık daire ve kiralık daire olarak yüzlerce ve binlerce kişiyi ev sahibi yaptırmak için Türkiye’nin her yerinde sizleri ev sahibi yapıyoruz. İstanbul öğrenciye kiralık daire ile öğrencilere kampüslerine yakın, aile ortamı ve yuva sıcaklığında uygun fiyatlara evleriyle buluşturmaktayız.

Öğrencilere ev bulmakta yardımcı olduğumuz gibi öğrencilere eşya alım ve satımda da hizmet vererek öğrencilere %20 indirimlerle satabilme ve alabilme imkanları ile kolaylık sağlamaktayız.

Tüm hizmetlerimizin yanında yine öğrencilere özel olarak %20 indirim ile güvenilir şekilde taşımacılık ve nakliye hizmeti veren sitemiz ile sizlerde en uygun fiyatlara bu hizmetlerden yararlanabilirsin.

Banabiev ile sizlere en uygun satılık veya kiralık daireleri bulun, eşyalarınızı alın ve nakliye hizmetimizden yararlanarak %20 indirim ile bu avantajların hepsine sahip olun!


Bana Bi Ev – Üniversite Öğrencilerine En Uygun Ev!
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz