Neden Hipnozla İngilizce?

Zihinsel Kimliğimiz Işığında Öğrenme ne demektir?
İnsanlar doğup büyüdüğü, gelişip hayatını sürdürdüğü bu dünyada daha ilk anlardan itibaren tüm algı yollarıyla isteyerek ya da istemeyerek yoğun bir bilgi akışına maruz kalır.
Hayatımızın ilk 7 yılında algıladığımız tüm verileri henüz olgunlaşmamış kritik etme, sorgulama becerimizle ölçüp biçmeden bilinçaltına yerleştirir ve öğrenilmiş tavırlar halinde tüm hayatımızda kullanmak üzere depolarız.
İkinci 7 yılda ise yakın çevremizden başlamak üzere gözlemlediğimiz tavır ve davranışları modellemeye başlarız. Babamız gibi konuşur, annemiz gibi oturup kalkmaya çalışırız. Doğru ve yanlışlarımız ailemizin değer yargıları ile şekillenir. Bu yıllara kadar bir olay mutluluk yaratıyorsa, herkes gülüp neşeleniyorsa doğru, öfke ve hüzün ile karşılanıyorsa yanlış olarak değerlendirilir ve bilinçaltına öylece kodlanır.
Üçüncü 7 yılda tüm öğrenme kaynağımızı sosyal çevremize çevirir ve arkadaşlarımızın değerli bulduğu şeyleri değerli, önemli görürüz. Arkadaşlarımızın küçümsediği, komik bulduğu bir konu 1000 yıllık bir bilimsel gerçek bile olsa değersiz ve yanlış olarak algılanır. Neredeyse tüm yargılarımız duygusal ihtiyaçlarımız tarafından şekillenir.
Bu yıllara kadar her üç dönemde de yavaş yavaş duygu baskın zihinsel algı kendisi kontrol edecek, kritik edecek, tehlikelerden koruyacak bir bilinç geliştirir. Sağlıklı bir genç yetişkin artık gözlemlediği ya da maruz kaldığı tüm verileri daha kontrollü şekilde işlemeye çalışır. Ancak hayatının yaşanmış yıllarında öğrendiği ve bilinçaltına kodladığı yönergelerden ve değer kalıplarından da kolay kolay yakasını kurtaramaz.
Bu yıllardan sonra algıladığı bilginin bir kısmı önce zihinlerde sorgulanır değerlendirilir organize edilir ve anlamlandırılır. Kendisi için gerekli, faydalı ve keyifli olduğunu düşündüğü verileri tekrar kullanmak üzere bilinçaltına atar ve gerektiğinde tekrar çağırmak üzere kodlar. Tehlikeli, zararlı ve acı verdiğini değerlendirdiği şeyleri ise kaçınmak üzere bilinçaltına yerleştirir.
Yine bir miktar bilgi de geçmiş yaşantısı ile ilgili olarak farkında olmadan herhangi bir sorgulamaya takılmadan kabul edilir. Çok sevdiğiniz, çok güvendiğiniz bir siyasal lideri, bir sinema oyuncusunu, model aldığımız bir öğretmeninizi, bir aile büyüğünü, bir yazarı hatta bir futbol oyuncusunu büyülenmiş gibi dinler ve söylediği her şeyi koşulsuz kabul ederiz. Aslında bu koşulsuz kabul hipnozun tam da kendisidir.
Hipnozla İngilizce ile hayatı boyunca bu veriler ya güçlenerek kalıcı tavır haline gelir ya da yeterli tekrar olmazsa yavaş yavaş sönümlenir, unutulur. Bilinçaltında bir yerlerde kodlanmış ama gizlenmiş izler olarak muhafaza edilir.
Bir bilgi zaman içinde, her seferinde beklenmeyen değişikliklere uğramadan, kararlı bir tavır haline gelmişse o bilgi öğrenilmiş denebilir.
Hayatımızı bilerek ya da bilmeyerek öğrendiğimiz bu davranışlar yönetir.
İnsan algısına takılan her türlü veri için normal şartlarda ilk uğrak yeri zihnimizin bilinçli, sorgulayan, zaman içinde bilinçaltının geliştirdiği süzgeç ve sorgu mekanizmasına sahip bölümüdür. Eğer burada geçmişte yaşanmış çok değerli ve faydalı bir olay bile, tehlikeli, keyifsiz, acı veren, kaçınılması gereken olarak öğrenilmiş ve kodlanmışsa, bu veri düzeltilene, değiştirilene ve tedavi edilene kadar kişinin hayatı boyunca engelleyici, sınırlayıcı öğrenilmiş bir tavır olarak insanın hayatını sarıp sarmalamaya devam edecektir.
Öğrenme, bu anlamda, geliştirdiğimiz, zenginleştirdiğimiz bir yaşam kılavuzudur. Kolay İngilizce
Ve bilinçaltında kayıtlı öğrenilmiş tavırlarımız bize nasıl yaşayacağımızı, ne kadar mutlu olacağımızı, nelerden kaçınmamız gerektiğini gösteren, satır satır kendimizin yazdığı çok kritik bir hayat rehberidir.
Çoğu kaygılarımız, korkularımız, öğrenilmiş çaresizliklerimiz ise bir an önce kurtulmamız gereken bizi sınırlayan, kapasite ve yeteneklerimizi kullanmamıza, ruhsal ve bedensel özgürlüğümüze engel olan çok önemli bir sorundur.
Bu ülkenin zeki insanlarının dil öğrenme konusunda çektiği acı da tam da bu öğrenilmiş çaresizlik temelli bir sorundur.

NEDEN HİPNOZ VE HAFIZA TEKNİKLERİ

İNGİLİZCE KONUŞAMAYAN KALMASIN


Birçok fiziksel ve bilişsel sorunun aslında geçmiş travmaların tetiklemesiyle zihinlerimizde oluşmuş negatif duygu ve düşüncelerin bir sonucu olduğu bilimsel bir tespittir. Pozitif ve tedavi edici düşünce insanları yaşadığı sorunlardan kurtarıp gerçek potansiyelini ortaya çıkarabilmektedir. Hipnozla İngizlice sizi sınırlayan ve kapasitenizi kullanmanıza engel olan sorunları aşabileceksiniz. Hipnoz ve Hafıza Teknikleriyle İngilizce Bilişsel Kapasitenizin Ne Denli Genişlediğini Görünce Siz Bile Yapabileceklerinize İnanamayacaksınız. Size İnanıyoruz. ve Sahne Sizin…


http://hipnozlaingilizce.com/

Anahtar Kelimeler : hipnozla İngilizce öğrenmekhafıza teknikleriyle İngilizce konuşmakhızlı İngilizce kursu



Facebook'da Bizi Takip Edin : https://www.facebook.com/hipnozlaingilizce/

İnstagram'da Bizi Takip Edin : https://www.instagram.com/hipnozla_ingilizce/



Neden Hipnozla İngilizce?
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz