Star Wars Hayranı, Volkswagen Bus'ı R2-D2'ya Dönüştürdü



Gün geçmiyor ki bir Star Wars hayranı adından söz ettirmesin. Star Wars temalı drone'lardan sonra, şimdide Star Wars temalı karavanımız oldu.

Özellikle 60'lı yıllardaki hippi akımının olmazsa olmazı bir otomobil olan Volkswagen Bus, bu güne kadar belkide dış görünüşüyle oynanan en fazla araçlardan biridir.

Çiçekli, puanlı desenler mi dersiniz, yan taraflarına yıldırımlar, alevler çizenler mi dersiniz, yani kısacası bu araçlar sahiplerine bir nevi boş tuval gibi gelmekte ki bu denli farklı dizaynlara maruz kalmış.

Ancak içlerinde biri var ki, uğradığı dış görünüş değişimi diğerlerinden çok farklı.



Bildiğiniz gibi Star Wars efsanesi, yeni bir seri ile bu yılın sonunda vizyona girmeye hazırlanıyor. Filmin geri dönüş yapacak olması da, doğal olarak içimizde sönmeye yüz tutmuş Force'u tekrardan alevlendirmiş durumda. Bu alevlenmenin etkisine kapılan tasarımcı Cesar Aguzzoli (Mimaki cg60 olarak da biliniyor), elindeki VW Bus'ı alarak Star Wars temalı bir görünüme dönüştürmeye karar vermiş.

VW Bus'ı alan Cesar, ondan son derece güzel bir R2-D2 yapmayı başarmış. Ölçüm ve bilgisayar dizayn sürecinin yaklaşık 50 sürdüğünü söyleyen Cesar, bu işlemlerin çoğunu CorelDraw ve Photoshop kullanarak yapmış. Tasarladığı diyaznları vinil (kaplama) hale getiren Cesar, ardından projesini başarıyla tamamlamış. Ortaya çıkan sonuç ise oldukça etkileyici.



Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz