iPhone 6s'in Altın Gül Rengi Görselleri Ortaya Çıktı

Apple'a en yakın kaynaklardan olan 9TO5Mac, iPhone 6s'e ait olduğu belirtilen altın gül rengindeki görüntülerini paylaştı.

 iPhone 6s’in en geç Eylül ayında Apple tarafından duyurulması bekleniyor. Cihazın tanıtılmasına daha 4 aydan fazla bir zaman varken cihazın donanımından tutun da tasarımına kadar birçok haberler paylaşmıştık. iPhone 6s’le ilgili gelen son görüntüler, bu zamana kadar ortaya çıkan en net görseller olarak karşımıza çıkıyor.

Altın gül rengiyle görülen iPhone 6s’in arkasında çift kamera görülüyor. Apple’ın yeni iPhone’lardaki donanım özelliklerini bir üst seviyeye çıkarmak istediğini dana önce belirtmiştik. O yüzden çift kamerayla gelecek olmasına doğrusu şaşırmadık. 

9TO5Mac’in paylaştığı görüntülerden sonra ‘tamam, iPhone 6s böyle olacak’ diyemeyiz. Sonuçta 4 aylık süre içerisinde cihaz üzerinde donanım ve tasarım açısından değişiklikler mutlaka yapılacaktır. Bu fotoğrafların bizce önemli olmasının en büyük sebebi, Apple’ın yeni iPhone’larda önemli sayılacak değişikliklere gideceğinin ipuçlarını taşıması. 





Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz