En Zor Matematik Sorularını Çözmenizi Sağlayan Uygulama: MalMath



MalMath ismindeki uygulamayla lise ve üniversite hayatınızda sizi zorlayan matematik sorularını çok daha rahat bir şekilde çözebileceksiniz.
Hem lisede, hem de üniversitede matematik dersi gören öğrencilere trigonometri, integral, limit ya da türev derseniz, ‘Allah’a yakın, bize uzak dursunlar’ cümlesini çok sık duyarsınız. (mesela ben türevi hadi anlardım biraz ama integral ve trigonometriden lise ve üniversite dahil 3 yıl boyunca tek bir konu anlamamıştım) Bilen için kolay ama öğrenmeye çalışan için ıstırap olan bu derslerle ilgili birçok problemi çözmenizi sağlayan uygulamanın adı MalMath.

Sadece soruyu çözmekle kalmayıp sorunun çözümü sırasındaki işlemleri detaylı olarak anlatan MalMath, soruların çözümüyle ilgili mantığı kavramanıza yardımcı oluyor. İsterseniz çözdüğünüz soruyu grafiklerle birlikte kaydedip, sizin gibi bu problemlerde sıkıntı yaşayan arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.



Sadece öğrencilerin değil, öğretmenlerin de kullanabileceği bu uygulama, integral, trigonometri, logaritma, limit gibi konulardaki problemleri çözmenizi sağlıyor. Türkçe dil desteğinin de sunulduğu uygulamayı aşağıdaki link üzerinden indirebilirsiniz.
 

  Malmath

Tıkla Hemen İNDİR.







 
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz