Arka Sokaklar'daki Tunç CS:GO Takımı Kurdu


Arka sokaklarda oynayan kerimhan duman hem başarılı bir dizi oyuncusu hemde de CS:GO oyuncusu olma yolunda ilerliyor.

 Arka sokaklar dizini herhalde bilmeyen yoktur. Her ne kadar polisiye tarzında olduğu söylense de dizinin asıl tarzı Fantastik-Polisiye olarak adlandırılabilir. Çarpraz ateş arasında kalıp yara almadan kurtulma, tek kişi baskına gidip full emanetli adamları haklama gibi olaylara bir de Rıza babanın akıl almaz stratejileri eklendiği zaman dizi gerçekten başka bir boyutta yayına girmiş oluyor. 

Türk televizyon dünyasına farklı karakterleri kazandıran ve iyi kötü bir şekilde gidişini sürdüren dizinin en atarlı tiplemesi, izleyenlerin bildiği üzere Mesut komiser. Geçmişte girdiği çatışmalardan dolayı şalteri indiren Mesut’un bir de ‘tokmak kafa’ lakaplı, küçüklüğünden ergenlik dönemine kadar şahit olduğumuz bir oğlu var. Kerimhan Duman adındaki bu arkadaşı dizide sürekli köpeğiyle ilgilenirken görsek de aslında Duman’ın ilgi alanı oldukça farklı.



Tokmak kafa Tunç yani asıl adıyla Kerimhan Duman tam bir CS:GO bağımlısı. Aynı zamanda ANT Elektronik Spor Kulübü üyesi olan Duman, e-spor cephesinde de oldukça etkin. Wghome ismindeki takımın üyesi olan Duman, arkadaşlarıyla beraber 26 Nisan’da Ozone Gaming Gameekstra CS:GO Turnuvasın’da ikinci olarak ANT’ın yeni kurulan takımına dahil olmuş. Helal sana tokmak kafa aynen devam diyerek bizde ince bir sis atmayı ihmal etmeyelim. 
 

Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz