iPhone'un Patlamasıyla Odası Yanan Çocuğun Vücudunda 3. Dereceden Yanık Oluştu!

iPhone'unu orijinal olmayan bir şarj aletiyle şarj eden gencin vücudunda, telefonun patlaması sonucunda 3. dereceden yanıklar oluştu.
Kanada’nın batısında bir eyalet olan Alberta’da yaşayan 16 yaşındaki çocuğun vücudunda, iPhone’unu orijinal olmayan bir şarj aletiyle şarj ettiği sırada çıkan yangın sonucu birinci ve ikinci dereceden yanıklar oluştu.

Bu zamana kadar orijinal olmayan ürünlerin kullanılması nedeniyle yaşanan patlama ve yangınlardan çok bahsettik. Hatta ölümle sonuçlanan olaylara da rastlamıştık. Ayrıca Apple, kullanıcılarının üçüncü parti şarj cihazlarını kullanarak kötü olayların yaşanabileceğinden korku duyduğunu açıklayan açıklamalar yapmıştı.

Olay, geçtiğimiz Pazar günü yaşanmış. Oğullarının yangın sırasındaki bağırışlarına uyanan baba, tüm aile üyelerini kaldırarak çıkan yangını söndürmeye çalışmış. Muhtemelen şarj olduğu sırada yatakta olan telefon, 16 yaşındaki gencin vücudunda 1 ve 2. dereceden yanıklar oluşmasına neden olmuş.

Aşağıda paylaştığımız fotoğraflarda çocuğun vücudundaki yanık izlerinin ne kadar ciddi boyutlarda olduğunu görüyorsunuz. Biz de sizlere olabildiğince bu tarz olayların yaşanmaması adına uyarılarda bulunmuştuk. Umarız bu görüntüler, artık nerede üretildiği belli olmayan aksesuarları kullanmamanız konusunda sizlere referans olur.












Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz