Öncü Spor - Halı Saha Yapımı - Sentetik Çim - Akrilik Zemin Kaplama


Öncü Spor ve Spor Ekipmanları

Öncü Spor ve Spor Ekipmanları olarak 2017 yılında başladığımız hizmetlerimize geçmişten gelen tecrübe ve bilgilerimizi katarak spor sektöründe ve inşaat sektöründe kaliteli, güvenli hizmet ve güler yüzlü mutlu müşteri anlayışı ile sektörde hizmet vermekteyiz. Altyapı ve üst yapı hizmetlerimizle işinde uzman ve yetkin ekip arkadaşlarımız ile kısa süre içerisinde referanslarımızla dünya çapında tanınan bir marka olmayı başardık. Sektöründe ÖNCÜ sloganıyla sektöre öncülük etmekten mutluluk ve gurur duymaktayız.

Spor üzerine hizmetlerimizde Spor zemin kaplamaları, spor ekipmanları alanında tüm gelişmeleri ve teknolojiyi en iyi şekilde sizlere sunmaktayız. Müşterilerimizin isteklerine ve ihtiyaçlarına en iyi şekilde en uygun fiyata ekonomik ve uzun ömürlü hizmetlerimizle en kaliteli şekilde hizmet vererek Öncü Spor Zemin Kaplamaları ve Spor Ekipmanlarının farkını göstermekteyiz. Ürünlerimizin ve üretimini yaptığımız tüm ürünlerimiz TS, FİFA ve ITF standartlarına uygundur.

Halı Saha Yapımı

Uzman ve deneyimli kadromuzla halı saha yapımı konusunda en kaliteli şekilde halı saha inşa ediyoruz. Açık halı saha yapımı, kapalı halı saha yapımı, halı saha maliyeti ve halı saha fiyatları gibi konularda tamamen işinde uzman ve tecrübeli personelimiz ile tarafınıza en ince detaya kadar bilgi ve hizmet sağlamaktayız.

Akrilik Zemin

Kullanım amacına bağlı olarak muhtelif reçine ve sentetik dolgularla küçük ve geniş alanlara özel olarak tasarlanarak açık ve kapalı alanlarda estetik, dekoratif, kaydırmak ve sağlıklı bir zemin kaplama malzemesi olan Akirlik zemin asfalt veya tercih olarak özel primer astar ile beton zemin üzerine 2-3 mm kalınlıkta uygulanmaktadır. Profesyonel ekibimiz ile sizlerde hemen bilgi alabilirsiniz.

Sentetik Çim

Sentetik Çim doğal çim yerine alternatif olarak üretilmiş olan ve zeminleri kaplamada kullanılan üründür. Doğal çim gibi bakıma, biçme, gübreleme ve hizmet konusundan tasarruf etmek için daha çok tercih edilmektedir. Sentetik çim genel olarak halı sahalarda, yürüş ve koşu yollarında, balkon zeminlerine estetik ve tasarım katma amacıyla tercih edilmektedir.

Sizlerde hemen Öncü Spor sitemizi ziyaret ederek ihtiyacınız olan spor ekipmanları ile ilgili tüm ürünleri bulabilirsiniz. Halı sahanıza, kapalı spor salonunuza, tenis sahanıza, tribünlerinize ve tüm spor alanlarınız için tüm ihtiyaçlarınızı www.oncuspor.com adresinden en uygun fiyata ve profesyonel destek alarak sağlayabilirsiniz.

Hemen bilgi almak için: 0224 999 5731 numaralı telefonu arayarak ve https://www.oncuspor.com/ adresimizi ziyaret ederek sizlerde en kaliteli hizmeti en uygun fiyata alın.

Öncü Spor  - Halı Saha Yapımı - Sentetik Çim - Akrilik Zemin Kaplama


Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz