Twitter'da 5 Önemli Değişiklik

Yatırımcıları ile bir araya gelen Twitter yetkililerinin, 2015yılına dair mesajlaşma ve video içeriği hakkında bazı değişikliklere gideceği söz konusu oldu.
Bu özelliklerin gelecek aylarda hayata geçirileceği ve kullanıcılarla buluşacağı bekleniyor. 2015 yılında Twitterkullanıcılarını bekleyen yenilikler şu şekilde;
 

1-Twitter’da Online Değilken Kaçırılan Tweet'ler Ön Plana Çıkarılacak


Atılan tweetleri ana sayfada kronolojik sırayla gösterenTwitter, kullanıcıların Twitter’da olmadığı dakikalar içinde yapılan önemli paylaşımları, kullanıcıların kaçırmaması amacıyla ön plana çıkaracak. (Bizim için hangisinin daha önemli olduğunu nereden bilecekse?)
 

2-Twitter’ın Ana Sayfası Yenilenecek

Twitter ana sayfasını milyonlarca kişi ziyaret etmesine rağmen, üye olmadıkları için hiçbir içeriği göremiyorlar. Ana sayfada yeniliğe gidilerek, artık tweet’ler ana sayfada da gösterilecek.
 

3-Son Dakika Bildirimi

Ülkemizde her ne kadar faaliyet göstermese de, son dakika haberlerini @eventparrot hesabından mesaj olarak bildiren Twitter, bu faaliyetin üstünde durarak anlık olan haberleri özel bildirim ile ön plana çıkaracak.
 

4-Video Paylaşımında Yenilik

Video konusunda anlık olarak düzenleme ve paylaşım seçenekleri üzerinde duran Twitter’da, bu özelliğin 2015’in ortalarına doğru geleceği bekleniyor. Beklenen özelliklerin arasında canlı görüntüpaylaşımıda mevcut.
 

5-Mesajlaşma Değişecek

Facebook Messenger ve WhatsApp uygulamaları nedeniyle mesajlaşmanın gerisinde kalan Twitter, bu konu için bir şeyler düşünmüş olacak ki, öncelikli hamlesi 140 karakter sınırlamasını ortadan kaldırmak olacak. 
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz