Avea ve LG'den Ortak Telefon: L Bello

Avea’nın özel ara yüz ve uygulamalarının da ön yüklü olduğu Avea L BelloLG Electronics’in Türkiye’de ilk kez operatör işbirliğiyle hem donanımsal hem de yazılımsal olarak ürettiği ilk akıllı telefon olurken, Avea’nın da üretici ve operatör markasını taşıyan ikinci cihazı oldu. Avea L Bello 699 TL peşin fiyatla, ayda 1 liradan başlayan tarifeye ek ödeme seçenekleriyle satışa sunuluyor.

Bu işbirliğiyle yine bir ilke daha imza attıklarını belirten Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk şunları söyledi:

“Dünyanın en önemli teknoloji şirketlerinden biri olan LG Electronics işbirliğimiz ile en yeni cihazları en uygun koşullarla Avea müşterilerine sunmaya devam ediyoruz. Bugüne kadar farklı ihtiyaçlara yönelik sunduğumuz müşteri teklifleri, cihaz portföyü ve Türkiye’nin 81 ilinde 2 kat hızlı mobil internet sayesinde, akıllı cihaz penetrasyonundaki liderliğimizi yüzde 48’lik bir oranla 13. çeyreğe taşımayı başardık. Şimdi ise bu alana hizmet edecek yeni stratejik işbirliğimizi LG Electronics ile hayata geçiriyoruz.”

LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho ise şu şekilde konuştu:


“LG Electronics Türkiye olarak yerel işbirliklerimizle gücümüzü pekiştirmeye devam ediyoruz. Türkiye’nin yenilikçi ve öncü operatörü Avea ile yapılan bu birliktelik de bizim için büyük önem taşıyor. Akıllı telefon pazarındaki teknolojik bilgi ve deneyimimizi Avea ile olan işbirliğimize taşımış olmaktan dolayı mutluyuz. Avea L Bello gelişen akıllı telefon pazarında iyi bir akıllı telefon deneyimi yaşamak isteyen kullanıcılar için çok uygun bir ürün.”



Avea’nın özel ara yüz ve programlarının da ön yüklü olduğu Avea L Bello, 5 inç’lik büyük ekranı ve uzun batarya ömrüyle öne çıkıyor. Ön kamera ışığıyla özçekim meraklılarına karanlıkta bile kendi fotoğraflarını çekebilme imkanı da sunan cihaz aynı zamanda Gesture Shot özelliğiyle kullanıcının herhangi bir tuşa basmak zorunda kalmadan, yalnızca elini ön kameraya doğru açarak fotoğraf çekebilme gibi özellikleri barındırıyor.

Minimal tasarımı, 8 megapiksel kamerası ve yüksek performans sağlayan dört çekirdekli işlemcisiyle de iddialı olan Avea L Bello, aynı zamanda ön yüklü Avea uygulamalarıyla da müşterilerin hayatını kolaylaştıracak. Özel bir arayüz ve yazılımla “Avealı’laştırılan” cihaz; Avea Lig ve Avea Müzik’te Avealılara özel ücretsiz kullanım hakları da sunuyor.

Kullanıcılar beyaz ve siyah renk seçeneklerine sahip Avea L Bello’ya, 699 lira peşin fiyatla 24 ay taksitle ayda 1 liradan başlayan tarifeye ek ödeme seçenekleriyle sahip olabilecek.


Ürünün detayları şu şekilde:

Arka Tuş: LG’nin kendine özgü minimalist tarzını yansıtan Avea L Bello’da, tüm yan tuşlar ortadan kalkarak yerini tek bir sezgisel arka tuşa bırakıyor. Bu tuş, ayrıca tek bakışta önemli bilgileri görmek için bir de hızlı pencere içeriyor.

5.0 ” Ekran: Avea L Bello; 5 inçlik ekranıyla kullanıcılara, öz çekim ve videolarının keyfini doyasıya çıkarabilme imkânı veriyor.

2.540 Mah Batarya: Sınıfının en büyüğü olan 2.540 Mah. batarya, bitmeden gün boyu çalışacak bir performans sunuyor.

KnockCode: Ekranın üzerinde her hangi bir noktaya tıklayarak doğrudan ana ekrana tek adımda erişme özelliği. Üstelik kullanıcı gizliliği de 86 bini aşkın parola kombinasyonuyla çok daha güvende.

Ön Kamera Işığı: Kullanıcıya, ekranı flaş olarak kullanarak karanlıkta dahi kendi fotoğrafını çekebilme lüksü sunuyor.

Gesture Shot: kullanıcı ön kameraya doğru elini açtığında etkin hale gelen bu özellik, yumruk yaptığında zamanlayıcıyı

çalıştırarak kullanıcıya poz verebilmesi için dilediği kadar zaman tanıyor.

Dokun&Çek: 8 MP Kamera, ekran üzerinde herhangi bir yere dokunulduğunda otomatik olarak odaklanmayı düzeltip diyaframı çalıştırıyor.

Quad Core İşlemci: 1.3 Ghz Quad Core İşlemci, Avea L Bello’ya daha güçlü ve daha akıllı bir telefon özelliği kazandırırken, cihazın takılmasını önlüyor.

Teknik Özellikler

5 inç dokunmatik ekran

8MP arka kamera, 1MP ön kamera

Dört çekirdekli 1,3 GHz işlemci

Android Kitkat

8GB ROM / 1GB RAM

138.1 x 70.6 x 10.7mm

2540 mAh Pil

Siyah, Beyaz Renk Seçeneği 
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz