4G'nin Türkiye'ye Ne Zaman Geleceği Belli Oldu

Turkcell'in CEO'su Süreyya Ciliv'in açıklamasına göre 4G Türkiye'de yakın bir tarihte aktif olarak kullanılmaya başlanacak. Yeni akıllı telefon alacaklar veya almış olanlar için de müjdeli bir haber bu. Çünkü telefonlarımızda 4G özelliği varken, biz 3G kullanmaya mahkum durumdaydık. Turkcell'in gerçekleştirmiş olduğu "Turkcell Teknoloji Zirvesi"nde açıklamalarda bulunan Ciliv, Türkiye'deki mobil kullanımın ne kadar yaygın olduğuna parmak bastı.

Şirketlerin büyümesindeki en büyük etkenin mobil teknolojiler olduğunu dile getiren Ciliv, 4G teknolojisinin günümüzde aktif olarak kullanılmasının ne kadar önemli olduğundan bahsetti. Artan mobil veri trafiğide bunun en büyük kanıtlarından birisi. Bakanlıkla yaptığı görüşmelerin olumlu olduğunu söyleyenTurkcell CEO'su, 4G internet hızının 2015'in ilk aylarında mutlaka kullanılmaya başlanacağını belirtti.


Webtekno ekibi olarak Süreyya Ciliv ile 4G ve Turkcell'in o sıralarda yeni çıkarmış olduğu telefonu T50 hakkındaki röportajımızı aşağıdan izleyebilirsiniz.


Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz