Apple'ın Yeni MacBook'u Türkiye'de Satışa Sunuldu


Apple'ın 9 Mart tarihinde düzenlediği ''Spring Forward'' etkinliğinde Apple Watch ile birlikte tanıtılan ve oldukça ilgi gören yeni Macbook'u Türkiye'de satışa sunuldu. Daha önce yaptığımız haberlerde de belirttiğimiz gibi yeni MacBook'un Türkiye satış tarihi tüm dünya ile aynı tarihte ( geç gelme olayı gibi bir durum yok yani).

Barındırdığı özellikleri çok tartışılan, sevenlerin, hayran kalanların olduğu kadar, dalga geçenlerek alay konusu haline de dönüşen yeni MacBook, Apple'ın şimdiye kadar ürettiği en hafif ve en kompakt Mac ürünü olma özelliği taşımakta.

12-inç Retina ekranlı yeni MacBook, diğer Mac serilerine göre %30 daha verimli bir LED arka aydınlatma teknolojisine sahip. En dikkat çeken özelliklerinden biri olan TouchPad teknolojisini barındıran yeni Mac,  1,1 GHz çift çekirdekli Intel Core M işlemci (2,4 GHz’e kadar Turbo Boost) veya 1,2 GHz çift çekirdekli Intel Core M işlemci (2,6 GHz’e kadar Turbo Boost) işlemci ve 256 ya da  512 GB depolama seçenekleriyle sunulmakta.

Fiyat etiketi olarak biraz tuzlu olan MacBook'un başlangıç fiyatı daha önce de belirttiğimiz gibi 4.299 TL.Uzay grisi, gümüş ve altın olmak üzere üç farklı renk seçeneği sunan MacBook’un 1,3 GHz çift çekirdek işlemcili versiyonu ise 5.908 TL


Türkiye satışına bu fiyatlarla başlanan MacBook'un, sipariş edildiği takdirde gönderim ve alıcıya ulaşım süresi ise 3-4 hafta.
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz