Prefabrik Ev - Şile Prefabrik

Şile Prefabrik, faaliyet alanı olan prefabrik ev ve çelik ev üretiminde uluslararası kalite standartlarına uygun bir hizmet vermektedir. Müşterileri haklarını koruyan ve müşterilerine daima saygın, güvenilir ve kaliteli bir hizmet vermeyi amaçlayan bir firma olarak; Güven unsurunu her zaman ön planda tutmaktadır.

Prefabrik üretim, fabrikada hazırlanmış olan parçaların montajın gerçekleşeceği yere nakliye edilerek orada önceden planlanan şekilde birleştirilmesi ile gerçekleşen yapıları içermektedir. Prefabrik evlerde duvarlar, kapı, pencereler ve diğer tüm elemanlar fabrikasyon olarak üretilmekte ve konutun yapılacağı alana beton bir platform üzerine monte edilmektedir. Prefabrik yapılar ve Çelik yapılar okul, ev, depo, hastane, spor salonu gibi fonksiyonlar için kullanılabilmektedir. Bu yapıların inşası için diğer tüm yapılarda olduğu gibi ruhsat alınmalıdır. Ruhsat işlemlerinde ve tüm süreçlerde firmamızdan yardım alabilirsiniz.

Ucuz ve Kaliteli Prefabrik Evler


Geçmişte deprem sebebi ile evlerini kaybetmiş insanlar için çok kısa sürede inşa edilip teslim edilen prefabrik evler bu özellikleri ile popüler olmuştur. Firmamız siz müşterilerine Ucuz ve Kaliteli Prefabrik yapı sunmayı amaçlamıştır. Firmamız Uygun Prefabrik Ev sunarken bütçenizi zorlamayacak ödeme seçenekleri de sunmaktadır. Prefabrik yapılar sahip oldukları gelişmiş inşaat teknikleri ve kullanışlı olma özellikleri de popüler olmalarında etkili olmuştur. Prefabrik yapıların inşası için hazır parçalar kullanılmaktadır. Buna ek olarak çelik ve çimento gibi malzemelerden de yararlanılmaktadır. Prefabrik yapılar çevre dostu olma özellikleri ile de dikkat çekmektedir.

Prefabrik Çelik Evlerin Avantajları Nelerdir?


Prefabrik yapıların pek çok avantajı bulunmaktadır. En büyük avantajlarından bir tanesi istenilen her alana yerleşim kurulabilmektedir. Kullanıcının isteğine göre farklı malzemeler kullanılmakta ve kısa sürede monte edilmektedir. Çelik evler, kullanıcılarına hızlı ve ekonomik bir çözüm sunmaktadır. Ucuz ve hızlı olmalarının yanı sıra kaliteli ve sağlam olan bu yapılar her türlü yerleşim ve kullanım amacına uygundur. Montajın yerinde tamamlanabilmesi oldukça önemli bir özelliktir. Modüler yapıda olan bu konutlar, ihtiyaca göre planlanmakta ve üretilmektedir. Binaya, inşa edilmesinin ardından gerektiği takdirde ek yapılabilmektedir. Bu sebeple, çelik evlerin genişletilmesi kolaydır. Ses ve ısı izolasyonu, yangın ve deprem dayanıklılığı gibi konularda uluslararası standart ölçüler bulunmaktadır. Kullanıcılar odaları istedikleri yerlere yerleştirebilmektedir. Böylece, kendi zevkine uygun bir ev inşa edebilme imkanı oluşmaktadır. İstenildiği takdirde sökülerek başka bir yere taşınabilen bu konutlar, tek – çift katlı seçenekleri bulundurmaktadır. Prefabrik yapıların ömürleri kullanılan malzeme ve tekniğe göre değişmekte olup 40 – 70 yıl arasında değişmektedir.


Türkiye’nin pek çok bölgesinde kullanılmakta olan bu yapım tekniği, çoğunlukla yazlık bölgelerde tercih edilebildiği gibi İstanbul ve İstanbul’a yakın bölgelerde de tercih edilebilmektedir. Şile, prefabrik villa kullanımında üst sıralarda yer almaktadır.


Şile prefabrik farklı özelliklerde ve fiyatlarda yapı üretebilmekte ve kullanıcılarına hızlı ve kaliteli hizmet sunabilmektedir.

https://www.sileprefabrik.com/

Prefabrik Ev - Şile Prefabrik

Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz