Alanya Tuna Halı Yıkama - Mahmutlar Alanya Halı Yıkama Hizmetleri


Alanya Halı Yıkama Hizmeti
Halılar, ev dekorasyonunun en önemli tamamlayıcılarından birisidir. Günlük yaşantımızda sürekli temas ettiğimiz bu ev tekstil ürünleri, aynı zamanda en sık kirlenen eşyalar arasında yer alır. Bu nedenle de düzenli aralıklarla temizlenmeleri büyük önem taşımaktadır. Aksi halde halıların üzerinde biriken kir ve toz; çeşitli solunum yolu hastalıklarına neden olabilir. Bunun yanında uzun süre temizlenmeyen halılar alerjisi olan bireyler için de tehlike oluşturmaktadır. Bu anlamda Alanya halı yıkama firmaları arasında sunduğu profesyonel hizmet ile ön plana çıkan Tuna Halı Yıkama’yı tercih edebilirsiniz.
Uygun Fiyata Evlere Servis Alanya Halı Yıkama Hizmetleri
Derinlemesine halı temizliğinin ilk şartı, profesyonel bir halı yıkama hizmeti almaktır. Çünkü evde yapılan halı temizliği ile ilgili işlemler, halıların tam anlamı ile temizlenmesi için yeterli değildir. Hatta halı silme işlemi nedeniyle halılarda yer alan kir, toz ve bakterilerin çok daha derinlere işlemesine neden olunabilir. Bunun nedeni ise halı silerken sadece yüzeysel bir temizlik yapılabilmesidir. Oysa profesyonel halı yıkama hizmeti sırasında halının derinlerine işleyen kir ve tozlar halılardan tamamıyla uzaklaştırılır.
Halılarınızın temizliği için Alanyahalı yıkama hizmetini tercih etmeniz durumunda öncelikli olarak halılar evinizden alınır ve karışmamaları için numaralandırılarak araçlara yüklenir. Bu sayede yıkama işlemine geçilmeden önce halıların nereden, ne zaman ve kimden alındığı kaydedilmiş olur. Ardından halılar cinsine göre sınıflandırılmaktadır. Çünkü her halı aynı yıkama işlemine tabi tutulamaz. Bu anlamda Alanya el dokuma halı yıkamahalıfleks yıkama, kilim yıkama ve şagi halı yıkama hizmetlerimizden de faydalanabilirsiniz.
Halı yıkama fabrikamıza getirilen halıların sınıflandırılmasının ardından tam otomatik makinelerde tozlarından arındırılırlar. Yapılan bu işlem ile yıkama sırasında aşırı kirliliğin olması ve kullanılan kimyasalların etkisinin azalmasının önüne geçilmektedir. Bu işlemlerin ardından yumuşatma aşamasına geçilir ve halının üzerindeki kirlerin yumuşatılması sağlanır. Havuzlarda yumuşatılan halılar yine tam otomatik makinelerde, özel kir ve leke çözücü deterjanlar ile yıkanır. Son olarak ise sıkma makinesine yerleştirilir ve sudan arındırılmaları sağlanır. Kurutma odalarında kurutulan halılar kontrolleri yapılarak yine adresinize teslim edilir.
Siz de halılarınızın temizliği için işinde uzman bir Alanya halı yıkama firması arıyorsanız, Tuna Halı Yıkama’yı tercih edebilir; uygun fiyata, evlere servis halı yıkama hizmeti almanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.



http://alanyatunahaliyikama.com/

Alanya Tuna Halı Yıkama - Mahmutlar Alanya Halı Yıkama Hizmetleri
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz