Beyaz Şömine - Şömine, Barbekü, Elektrikli Şömine, Doğalgazlı Şömine

Uzun yıllara dayanan şömine sektöründeki deneyimimiz ile; her türlü yeniliği ve çeşitliliği bünyesinde bulunduran yüksek kaliteli şömine haznelerimiz ve birbirinden şık dizayn edilmiş, her zevke uygun şömine çeşitlerimizle Beyaz Şömine olarak hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz.
Şömine, Şömine Soba, Elektrikli şömine, Barbekü, Şömine maşa takımı, ve pek çok Şömine aksesuarları alanında marka olmanın bilinci ile müşteri memnuniyetini önde tutarak, tüketici haklarına saygılı, kalitemize güvenerek bizi tercih edenlere daima yakın, güvenilir hizmet ve üretim şirketi olmanın sorumluluğu ile durmadan çalışmaktayız.
Değişen yaşam standartlarının farkında olarak müşterilerimize kaliteli ve şık şömine ürünleri sunarak Sektörümüzde kalite ve standartların yükselmesi için gerekli tüm çabayı göstererek Türk toplumunun yaşam kalitesini arttırmak için Beyaz Şömine markası taşıyan ürün ve hizmetlerimizle büyümeye devam ediyoruz.
Beyaz Şömine  olarak 1992 senesinde profesyonel olarak şömine sektöründe hizmet vermeye başladık.
Müşterilerimize en iyi hizmeti en kısa zamanda ve ekonomik şekilde sunabilmek için her geçen gün kendimizi yeniliyor ve günümüz teknolojilerini yakından takip ediyoruz. Hizmet sürecimizin başlarında şömine sadece dekoratif amaçlı kullanıyordu. Geçen zaman ve gelişen teknoloji daha profesyonel olan döküm hazneleri ( prototifleri) hayatımıza soktu.
Hazneler ülkemize yurtdışından ithal ediliyordu. Bu olay gerek fiyat konusunda gerekse zaman konusunda ciddi sıkıntılar oluşturuldu. Bunları göz önünde bulundurarak Türkiye’de ilk olan pik döküm şömine haznesi imalathanemizi kurduk. Zamanla şömine ve şömine haznesi üretimimizde geniş bir ürün yelpazesine sahip olduk.
Yine sizlerden gelen istekler doğrultusunda ithal şömine haznelerini de ürün yelpazemize kattık.
Şu anda başta mümessili olduğumuz Fransız menşeili Fonte Flamme firması, bununla beraber İnvicta, Diffusion, Laudel, Totem gibi ünlü markaların haznelerini şirketimiz bünyesinde bulundurmaktayız.
Halen uzman kadromuz, gerekli teknik ekipmanlarımız ve yılların verdiği tecrübe ile çalışma hayatımıza devam etmekteyiz.

Anahtar Kelimeler : Doğalgazlı Şömine, Elektrikli Şömine, Şömine, BarbeküŞömineci


Beyaz Şömine - Şömine, Barbekü, Elektrikli Şömine, Doğalgazlı Şömine
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz