Vepa Silapov | Burun Estetiği Vepa Silapov | vepasilapov.com


Op. Dr. Vepa Silapov Kulak Boğaz İhtisasını Şişli Eftal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tamamlamıştır. Eğitimi ve meslek hayatı boyunca özel olarak ilgi alanlarının başında Burun Estetiği, Çocuk Kulak Burun Boğaz hastalıkları, Horlama Cerrahisi ve Alerji olan Vepa Silapov bu konularda uzman olarak sizlere hizmet vermektedir.

Burun Estetiği : Burun, Karakteristik olarak çok önemli bir yüz özelliği olması ile insanların burun şekillerinden, boyutlarından ve görüntüsünden memnun olmamasından dolayı istediği burun estetiğine sahip olmaları için ve farklı bir görünüme kavuşmak için tercih etmektedirler.

Rinoplasti : Halk arasında genel olarak burun ameliyatı olarak bilinen rinoplasti, burunun şekillendirildiği plastik ve estetik cerrahi bir işlemdir.

Op. Dr. Vepa Silapov insanlara burun estetiği ameliyatında ve bir çok tedavide en kaliteli ve başarılı işlere imza atmıştır ve atmaya devam etmektedir.

Sizlere daha çok bilgi almak ve hizmetlerden yararlanmak için https://www.vepasilapov.com/ sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın!

Anahtar Kelimeler : Rinoplasti, Estetik Burun Ameliyatı, Burun Estetiği Ameliyatı

Vepa Silapov | Burun Estetiği Vepa Silapov | vepasilapov.com
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz