Kaspersky İnternet Security | Dijitalseller Software


Antivirüs Programı
Teknolojinin gelişmesiyle birlikte kullanım alanları da bir hayli artan bilgisayarlar, artık hayatımızın vazgeçilmez parçalarından birisi olmuş haldedir. Özellikle günlük hayatımızı yaşarken bilgisayarlara olan bağımlılığımız arttı ve bunun sonucunda da neredeyse her işimizi bilgisayarlar tarafından yapılmasına alışmış duruma geldik. Bu durum yaşamımızı devam etmemiz için oldukça cazip bir fırsat gibi gelse de bilgisayarlara bulaşan virüslerden dolayı bazen aksaklıklar yaşanmaya ve bu aksaklıkların oluşmasından da bizim etkilenmemiz söz konusu olmaktadır.

Bilgisayara bulaştırılan virüsler özellikle bilgisayar programının bozulmasına ve kullanılamaz hale gelmesine neden olmaktadır. Bu duruma karşı alacağımız en önemli önlem ise virüs programı kullanmak olacaktır. Virüs programları bilgisayarlarınız için zararlı olan yazılımları belirleyerek herhangi bir sorun oluşturmadan engellemeye ve bu sayede bilgisayarınızı güvende tutmaya yardımcı olmaktadır. Bilgisayarı zararlı yazılımlardan koruyan programların geneline anti virüs programı ismi verilmektedir. Bu anlamda en fazla tercih edilen anti virüs programı olarak Kasersky internet Security bilinmektedir.

Bununla birlikte yine oldukça yaygın kullanılan Eset Nod32 Antivirüs ve Eset Smart Security programları da oldukça başarılı kabul edilen anti virüs programlarıdır. Bu programların ortak amaçları zararlı yazılımları bilgisayardan uzak tutarak herhangi bir zararın ortaya çıkmasını önlemektir. Bu anlamda oldukça fazla kullanılan anti virüs programları hem kendi bilgisayarlarınızın zarar görmesini engellerken aynı zamanda bazı virüsleri bilgisayarınız aracılığıyla başka bilgisayarlara da bulaştırmanızın önüne geçecektir.

Yine aynı şekilde başkasının bilgisayar, cd, flash bellek ya da hafıza kartı gibi donanımlarında bulunan virüslerin sizin bilgisayarınıza bulaşmasının önüne geçecektir. Bunun için antivirüs programı satın al işleminizin ardından bu programları bilgisayarınıza kurmanız yeterli olacaktır. İlk kurulumun ardından gerekli güvenlik önlemleri alınacağı için artık gönül rahatlığıyla bilgisayarınızı kullanabilirsiniz. Bununla birlikte satın aldığınız anti virüs programının yenileme tarihlerine oldukça dikkat etmelisiniz. Eğer yıllık ödemeli olarak satın almışsanız bu durumda yıllık ödeme zamanlarına dikkat etmelisiniz ve her yıl bu ödemeleri yaparak anti virüs programınızın kullanım ömrünü uzatmalısınız. Bu sayede bilgisayarınızın sürekli bir koruma altında bulunduğunu bilecek ve virüs bulaşma korkusu olmadan kullanmaya devam edeceksiniz.


https://www.dijitalseller.com

Kaspersky İnternet Security | Dijitalseller Software
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz