Çiftlik Yerim - Oyun Oynayarak Para Kazan

Çiftlik Yerim - Oyun Oynayarak Para Kazan

Oynadığınız bütün oyunları bir kenara bırakın artık sizin için hem eğlenceli hem de kısa sürede para kazanmanızı sağlayacak çok güzel bir haberimiz var. Oyun oynayarak para kazanmak, Çiftlik Yerim sayesinde hem eğlenceli dakikalar geçirmenize hem de boş vakitlerinizi değerlendirmek için güzel bir iş fikrine dönüşecek. Sizlerde bu güzel site sayesinde çok kısa bir sürede yatırım yapmaya ve kazanmaya başlayabilirsiniz. Peki, ama nasıl?

Oyunun amacı sebze veya meyve alıp, sebze veya meyve üretmek ve ürettiğiniz sebze veya meyve oyun içerisinde satarak gerçek paraya dönüştürmenizdir. Oyuna başlayan üyelerimize oyun para birimi olan 200 kredi hediye edilir. Bu kredi ile sebze veya meyve alarak üretime başlayabilirsiniz. Daha fazla kazanmak için kredi satın alabilir ya da Referans bağlantınız ile arkadaşlarınızı oyuna davet ederek üye olan arkadaşlarınızın üretiminden %5 oranında arkadaşlarınızın bir kaybı olmadan yararlanabilirsiniz. Referans sisteminin ne olduğuna S.S.S (Sıkça Sorulan Sorular) kısmından ulaşabilirsiniz.

NASIL KAZANIRIM?
Oyun oynayarak para kazanmak ve daha fazla gelir elde etmek için yapmanız gereken tek şey oyuna yatırım yapmak ve daha fazla sebze veya meyve satın alarak daha fazla sebze veya meyve üretimi sağlamak bu sayede ürettiğiniz sebze veya meyve satarak daha fazla gelir elde edebilirsiniz. Ayrıca referans sistemi ile de arkadaşlarınızı da davet ederek her üye olup yatırım yapan arkadaşınız içinde yatırımlarından %5 kazanç elde edebilirsiniz

Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz