İç Mimarlık Proje Tasarım & Uygulama - TEPELİ İÇ MİMARLIK

1. Konut - Villa - Daire: Konsept projeler ile inşaat sırasında ve sonrasında yaşanacak problemleri minimize etmiş oluyoruz. Müşterimize evi bitmeden görsellerle bitmiş halini gösteriyoruz.
2. Mağazacılık: Türkiye'nin neredeyse her bölgesine konsept mağaza tasarımı ve uygulaması yaptık. Sizde yeni bir marka yaratmak ya da mevcut markanızı geliştirmek istiyorsanız mutlaka bizimle irtibata geçin. Mağazacılıkta hem proje tasarımı hem de proje uygulaması yapıyoruz.
3. Cafe - Restaurant: Cafe-Restaurant projeleri için 2016 yılında en aktif süreci geçirdik. Toplamda 15 cafe - restaurant proje çalışması ve uygulaması Tepeli Mimarlık imzası taşıyor. Sizde teklif almak ve müşterilerinizi farklı bir bakış açısıyla dükkanızıa davet etmek isterseniz önce tasarım diyoruz.
4. Stand - Kiosk: Türkiye’nin neredeyse her bölgesine üretimini yapmış olduğumuz stantları yerinde kurulum yaparak teslim ettik. Stant tasarımı ve uygulaması içinde bizlerle irtibata geçebilirsiniz.
5. Ofis: Kurumsal alanlarda ve ofis alanları için tercih Tepeli Mimarlık! Konsept projelerinizi tasarlıyor, mobilyalarınızı üretiyor ve size teslim ediyoruz.



İç Mimarlık Proje Tasarım & Uygulama - TEPELİ İÇ MİMARLIK
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz