Ankara Kızılcahamam - Termal Otel

Çam Thermal Resort & Spa , Convention Center, hedefi kusursuz memnuniyet olan, hizmet anlayışıyla siz konuklarına unutulmaz konaklama deneyimi yaşatma iddasında.

Ankara Kızılcahamam - Termal Otel

Çam Thermal Resort & Spa , Convention Center, Konaklamalarınızda kendizi evinizde ki kadar rahat hisseder ve konforun her türünü sunar. Çam Hotel konaklamayı zengin yaşam aktiviteleriyle zenginleştirmekte ve sizlere keyifli anılar bırakmanızda yardımcı olur.

Oğultürk Grup bünyesinde 2014 aralık da hizmete kapılarını açan Çam Thermal Resort & Spa, Convention Center İç Anadolu bölgesinin tek tatil tesisi. Ankara Kızılcahamam soğuksu milli parkın da bulunan otelimiz 256 odası ile kaliteli ve kusursuz hizmet anlayışıyla otelimiz aile odaklı hizmet anlayışı ile ailenin en küçüğünden en büyüğüne, zevklere hitap eden genel mekanları ve aktiviteleriyle Çam Hotel değerli misafirlerinin anılarından çıkmamayı hedefliyor.

Asırlık Çam ormanları arasında uyurken kendinizi bol oksijen ile şımartacak, güne zinde ve huzurlu bir şekilde başlayıp. Profosyonel ahçılarımızın ellerinden hazırlanmış en güzel seçimlerle yeme içme kültürünün tadına varırsınız. 8 farklı yüzme ve termal havuz da eğlenceli ve sağlığınıza kavuşmak için vakit geçirebilir, uzman masörlerimiz tarafından herşeye ufak bir mola verebilirsiniz.

Ayrıca toplantı salonlarında, başarılı bir bayii toplantısı geçirebilir, organizasyonunuzda ki takım uyumunu Çam Hotel de kurabilirsiniz. Şimdi Macerapark Çam Thermal Resort & Spa , Convention Center da, atv jeep safari, bisiklet parkuru, Çocuk Klubü, zip line ve dağa tırmanma aktiveleriyle çocuklar tatilden ayrılmak istemeyecekler. 

Termal Otel ve Çocuklar'a özel bakıcılı hotelimizde sizde yerinizi hemen ayırtın! 

Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz