Tüm hava yollarını aynı ekranda kolayca kıyasla, en iyi fiyatlarla uçak biletini satın al! - İSTFLY

Bir Yüzyıl Turizm markası olan istfly.com, uçak bileti alırken kullanımı en kolay ve en çok kazandıran internet sitesi olma gayesiyle 2016 yılında hizmet vermeye başladı. Onlarca kullanıcının geri dönüşleri baz alınarak tasarlanan istfly.com, daha önce internetten hiç alışveriş yapmamış bir kullanıcının bile kafa karışıklığı yaşamadan uçak biletini satın alabildiği bir platform haline geldi. Sunduğu fiyatlar ile fark yaratan istfly.com, uçak bileti konusunda yerel piyasada kısa sürede popüler sitelerden biri haline geldi.  
Yurt içi ve yurt dışı uçuşların için yüzlerce hava yolunu tek bir ekrana sığdıran ve kolaylıkla kıyaslama imkanı sunan istfly.com ile sadece 3 tıklamada uçak biletini satın alabilirsin. Bu sırada yüksek farklar yerine, en düşük seviyede servis/hizmet bedeli ödeyerek biletini satın alırsın ve yapmış olduğun alışverişten avatajlı çıkmış olursun. Hatta bazı hava yollarının promosyon sınıflarında hiçbir servis/hizmet bedeli bulunmamaktadır.  
Tarifeli uçuşlarda bir çok parkurda normalin çok altında fiyatlar sunabilen istfly.com, tarifeli uçuşların dışında charter uçuşları da aynı listede görmeni sağlar ve hiçbir yerde bulamayacağın bu uçuşlarla çok daha ucuza seyahat etme fırsatı yakalayabilirsin.   
Ana sayfamızda anlık güncellenerek yayınlanan uçuş fırsatlarıyla, bazen bir otobüs bileti fiyatına hafta sonu Barselona’ya gidebilir ya da hiç beklenmedik bir anda Kapadokya’da günün doğuşuna şahit olma fırsatı yakalayabilirsin. Bu fırsatlardan düzenli olarak haberdar olmak istiyorsan, e-posta adresini sistemimize kaydedebilirsin.
Günün her saatinde telefonlarımızın başında uçuşun ile ilgili soruları cevaplamak ve sorunlarınıza çözüm bulmak için beklediğimizi unutma! 


Anahtar kelimeler : hizmet bedeli olmayan uçak bileti, servis bedeli olmayan uçak bileti, antalya uçak bileti, izmir uçak bileti, kıbrıs uçak bileti, adana uçak bileti, ankara uçak bileti, moskova uçak bileti, londra uçak bileti, amsterdam uçak bileti, frankfurt uçak bileti, kiev uçak bileti, gezilecek yerler, görülmesi gereken yerler, blog yazmak istiyorum 

Tüm hava yollarını aynı ekranda kolayca kıyasla, en iyi fiyatlarla uçak biletini satın al! - İSTFLY

1 yorum:

Yorum Yapmak İçin Tıkla yorum
13 Eylül 2020 14:40 ×

uçak bileti konusunda yardımcı olmak isteriz.

Tebrikler Traveland Turizm Yorumun En Kısa Sürede Cevaplanacaktır.
Cevap
avatar
ADMİN
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz