Siyah Maske Nedir? Nasıl Etki Eder?

Şimdi Siyah Maske ile yenilenme zamanı!

Siyah Maske Nedir? Nasıl Etki Eder?

Siyah Maske, doğadan meydana gelen “organik” bir antioksidandır. Güzellik tedavisine yardımcı etkisi maskenin biyolojik, termal, kimyasal ve mekanik hareketi ile sağlanmaktadır.

Siyah Maske Nedir? Nasıl Etki Eder?

Siyah Maske; cildin ihtiyacı olan önemli mineralleri sağlamak için ve cilt yaşlanması kırışıklıklarıyla mücadeleye yardımcı olmak için kullanılmaktadır. Siyah nokta ve sivilce giderici etkiye sahip olmaktadır. Siyah Maskedeki bakır, silika, molibden ve çinko gibi minerallerin cilde önemli faydalı etkileri vardır. Cildin elastikiyetini arttırmaktadır. Cildin doğal renk tonunu almasına yardımcı olmaktadır. Siyah Maske bilinen en iyi temizleyicidir. Kan dolaşımını arttırdığından kir ve makyaj gibi yabancı maddeleri ciltten uzaklaştırmaktadır.

Vücut yaşlandıkça kendi kendine mineral üretemez ve mineral seviyesi düşer. Su ve gıdanın dışında kaynaklara ihtiyaç vardır. Siyah Maskenin en önemli özelliği nemi uzun süre tutmasıdır. Siyah Maske, vücudu stresten korumak, güzel bir cilt bakımı sağlamak ve önemli mineralleri ciltte toplamak için binlerce yıldır uygulanmaktadır. 






Anahtar kelimeler ; doğal cilt bakımdoğal cilt bakım ürünleridoğal cilt maskeleri, cilt bakımı maskeleri, cilt bakımı nasıl yapılıryüz bakım maskeleri, sivilce maskesidoğal cilt maskesi, cilt bakımı doğalsiyah maske, polifenol
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz