Cilt Bakımı için Tedavi Evde - tedavievde.com


Cilt Bakımı için Tedavi Evde
Cilt bakımı yapmak için illaki piyasadaki kimyasal ürünleri kullanmak zorunda değilsiniz. Çünkü www.tedavievde.com  sizlere cilt bakımını ücretsiz olarak getiriyor. Evde hazırlayacağınız maskeler, tedavi yöntemleri ve doğal tedaviler sayesinde cilt sağlığınızı yeniden buluyorsunuz.
Tedavi Evde
Tedavievde.com sitesinde cildiniz için bir çok doğal yöntemi bulabilirsiniz. Sekiz ana başlık altında yer alan onlarca kategori arasında cilt bakımından, saç bakımına, güzellik maskelerinden kuru cilt bakımına, diyet tariflerinden hızlı kilo verme işlemlerine kadar her şey mevcut.
Örneğin cildiniz kuru ve bir nemlendiriciye mi ihtiyacınız var? Siteye girip arama kısmına kuru cilt bakımı yazın. Karşınıza kuru cilt bakımı ile alakalı yüzlerce yazı gelecektir. Cildinize en uygun tarifi seçip evinizde bulunan birkaç malzeme ile yapıp kullanın. İşte bu kadar basit.
Kadınlara Özel Tarifler

Cilt bakımı yapan bir çok kadın emla kremin kullanımı hakkında bilgisi vardır. Emla krem içerisinde lidokain  ve prilokain denen iki madde vardır. Bu maddeler sayesinde vücuda sürüldüğünde, sürüldüğü bölgeyi geçici olarak uyuşturur. Bu iki madde, vücuda sürüldüğü bölgedeki sinir sinyallerini bloke eder ve kişi o bölge çimdiklense bile  hissedilmez.

Emla Krem Nerelerde Kullanılır?


Emla krem vücudun uyuşturulmaya gerek her yerinde kullanılabilir. Genel olarak emla kremin kullanıldığı yerler şu şekildedir.
·         Dövme yapmadan önce dövme yapılacak bölgeye emla krem sürülür ve dövme iğnesinin acısı bir nebze az hissedilir.
·         Kaş, bıyık veya yanaklarda bulunan istenmeyen tüyler alınırken bazı bayanlar veya bazı erkekler çok acı çekerler. Buna istinaden kaş, bıyık aldırmadan önce bölgeye sürülen emla krem, bölgeyi uyuşturur ve acı çekmenizi engeller.
·         Aynı şekilde ağda yaparken acı çekilmesini istemediğiniz bölgeye sürerek acınızı azaltabilirsiniz.
·         Erkekler ereksiyon olduktan sonra geciktirici olarak kullanmaktadır. Ereksiyon olunan bölgede hissizlik yarattığından geciktirici etki yapar. Ancak böyle bir durumda bayanın korunması gerekmektedir.

Emla Krem Kullanmadan Önce Bilinmesi Gerekenler

 

Emla kremi kullanmadan önce bilinmesi gerekenler veya emla kremi kullanmaması gerekenler aşağıda belirtilmiştir.
·         Emla krem bazı bünyelerde alerjik reaksiyon yapabiliyor. Bu nedenle önce küçük bir parça denenmeli sonrasında uygulama yapılmalıdır.
·         Eğer kan bozukluğu gibi bir rahatsızlığınız varsa doktorunuza sormadan kullanmayın.
·         Hamile olan bayanlar emla kremi kullanamaz.
·         Reçeteli veya reçetesiz herhangi bir ilaç alıyorsanız yan etki yapabilir.
·         Eğer ilaçlara karşı bir alerjiniz varsa kullanamazsınız.
·         Kesinlikle açık yaraya sürülmez.
·         Krem, çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklanmalıdır.
Emla Krem Nasıl Kullanılır?

Bir çok kişi emla kremin nasıl kullanıldığı konusunda bilgi sahibi değil. Bu nedenle emla kremin kullanımı hakkında sizlere detaylı olarak bilgi vermek istiyorum.
·         Emla krem kullanmadan önce ilk olarak bölge su ile temizlenmeli ve yıkanmalıdır.
·         Bölgeyi çok iyi bir şekilde kuruladıktan sonra emla kremi bölgeye kalın bir tabaka sürün ve 40 dakika kadar bekleyin.
·         Bekleme süresi sonunda bölgeyi eliniz ile çimdikleyerek veya dokunarak kontrol edebilirsiniz. Bölge artık hissini geçici bir süre kaybetmiştir.
·         Eğer bölgede kızarıklık ve herhangi olumsuz bir etki görürseniz bölgeyi hemen yıkayın ve kullanımı kesin.

Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz