Herkes Yapabilir


Kripto para Herkesin, dünyanın her yerine anlık transfer yapabilmesini sağlayan deneysel ve merkezi otoriteden bağımsız dijital bir para birimidir. Kripto para, şifrelenmiş para anlamına gelir. Ortamda üretilen ve kâğıt paranın internet üzerindeki versiyonları olan dolar ve euro gibi karşılıkları olan para birimleridir. Günümüz para sisteminde, kağıt paralar hükümetler tarafından ihtiyaç dahilinde basılıp üretilebilirken, Kripto Para, İşlem gücü üreten bilgisayarlar ve donanımlar tarafından ‘’madencilik’’ adı verilen bir konsept altında üretilir. Şifrelenmiş bu özel yazılım kodlarının her biri coin yani para olarak işlem görür. CoinSpace'in üretim yaptığı Kripto paranın adı S-Coin’dir.





Biz güçlü ve kazanan bir takımız.
Aramızda neredeyse her meslek ve ünvandan arkadaşımız var.  Diş Hekimi, Doktor, Avukat, Öğretmen, Mühendis, Yönetici, Ev Hanımı, Öğrenci, Kuaför, Reklamcı, Danışman, Kasiyer, Genel Müdür, İşçi, Muhasebeci, Restoran Sahibi, Garson…
Güçlü yönlerimizi bir araya getirip takımın ortak başarısı için çalışıyoruz. Takımın başarılı olması birey olarak bizlerin de başarısı anlamına geliyor.
Birlikte dünyanın en iyi iş modelini hayatımıza uyarlıyoruz.
Aramızda tecrübeli olanlar, deneyimlerini yeni başlayanlara aktarıyorlar.
Yeni başlayanlar da hatalardan ders alarak daha hızlı ilerliyorlar.
Bu iş modelini bizim güçlü takımımızın bir parçası olarak siz de uygulamaya geçirebilir, mevcut işinizi bırakmadan, işinize ek olarak part-time yürütebilirsiniz.
Bu iş modeli ile siz de istediklerinize ulaşabilirsiniz.  Eğer isterseniz siz de başarabilirsiniz.
Haftada ne kadar süre çalışacağınıza, ne zaman ve nerede çalışacağınıza kendiniz karar verirsiniz.  Hızlı mı yoksa yavaş mı gideceğinize, az mı yoksa çok mu kazanacağınıza kendiniz karar verirsiniz.
Biz, hayalleri olan, kişisel gelişime ve eğitime önem veren, etik ilkelere uyan, başkalarına yardım etmeyi seven, dayanışma içinde güçlü ve sağlam bir takımız.
Bu takımda bize yardım eden, yol gösteren, bilgi ve becerilerini bizimle paylaşan,  vizyon sahibi ve sevgi dolu arkadaşlarımız var.
Onlarla birlikte bu projede olmak çok büyük keyif ve gurur veriyor.
Hayaliniz var mı?
Siz de hayatınızda yeni bir  başarı istiyor musunuz?
Artık, yalnız değilsiniz !
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz