ORZAKS İLAÇ - TÜRKİYE'NİN YÜKSELEN DEĞERİ

ORZAKS İLAÇ - TÜRKİYE'NİN YÜKSELEN DEĞERİ
Orzaks İlaç, 2004 yılında eczacı, hekim ve yatırımcıların bir araya gelmesi ile sağlık alanında faaliyet göstermek üzere kuruldu.
Mesleki olarak yılların getirmiş olduğu bilgi ve birikim ile üretilen ilk ürünler 2005 yılında piyasaya sürüldü. Bu ürünleri, alanında yenilikçi ve öncü ürünler takip etti.




Aradan geçen yıllar içerisinde ürün portföyümüzü ve pazar payımızı genişleterek 40’ın üzerinde ürün çeşidine ulaştık. İnsan sağlığını koruma amaçlı ürünlerimizi, son tüketiciye sunuyor olmanın bilinci ve sorumluluğu ile her zaman en kalitelisini ve en doğalını sunmayı hedef olarak belirlerken, çalışmalarımızı bu hedef doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Ekim 2012'de artan satış hacmimizi karşılamak üzere kendi fabrikamızı kurduk. Türkiye OTC ürünleri pazarında faaliyetlerimizi göstermeye başladığımız 2005 yılından bu yana 60’ın üzerinde çalışanımızla ürünlerimizi Türkiye’nin %80 ine ulaştırabilme imkanına sahip olduk.


Türkiye’de hedeflediğimiz pazar payına ulaşmamızın ardından hedefimizin bir parçası olan ‘Global Pazarlara Açılma’ projesini hayata geçirdik. Sağlık Bakanlığı izni ile 2016 yılında Türkiye’de Omega 3 pazarının amiral gemisi olan ‘Ocean Balık Yağı’ markasını yurtdışına pazarlama faaliyetlerine başladık. 

2004’ten bu yana tıbba ve insanlığa hizmet eden Orzaks olarak, yenilikçi ürünlerle her geçen gün daha fazla insanın sağlığına olumlu katkıda bulunabilmek için istikrarlı adımlar atıyoruz. Hedeflerimizi, sürdürülebilir pazarlama faaliyetlerimiz ile birleştirerek uluslararası bir oyuncu olmak yolunda çok çalışıyoruz. 


www.orzax.com
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz