GetMyAds - Usahan

GetMyAds‘in Kurucusu ve Ceo’su Frank Hanson‘dur… Kendisi aslen HongHong’lu bir iş adamıdır.
Ana şirketin kuruluşu 2011’dir. Şirketler ve müşteriler arasında aracı bir reklam şirketidir. Merkezi HongHong, Ofisi; Almanya Frankfurt’da dır. Şirket 2015 yılının mayıs ayında affiliate yani satış ortaklığı sistemine girme kararı almış ve Ocak 2016 tarihinde de kapılarını iş ortaklarına açmış oldu… Bu sayede sizler ve bizler gibi gönüllü iş ortaklarına güzel vede yüksek gelir kaynağı fırsatı sundular.

Şirketin aracı olduğu dünyaca ünlü sosyal medya, arama motorları, ödeme vb. gibi 75’den fazla şirket ile iş ortaklığı yapmaktadır. Bunlar arasında sayacaksak (Google, facebook, youtube, twetter, yahoo, yandex, msn, bing, mastercard, visa) gibi… Şirketlerden reklam alanları kiralayarak bunları reklam vermek isteyen diğer şirketlere kiralar/satar! Bu reklam alanlarından %2 kar eder, bize de yatırdığımız para üzerinden %1 ücret öder…
Üstelik alexa sıralamasında 6 ay gibi kısa bir zaman zarfında network şirketleri arasında ilk 5 sıraya yükseldi. Dünya çapında %87 oranında da büyüme sağladı.
*3 köklü holding’in birleşimi ile oluşmaktadır.
Etkin sosyal ağlardan ve google den toplu olarak reklam alanları satın alıp. Bu alanları şirketlere kiralıyor. ve yatırdığınız paranın %1’ini de bizlere günlük ve saatlik olarak geri ödüyor.
İsviçre borsasında 10 bin franklık hissesi var. *Uzun vadeli kazanç planı ile gerçek bir şirket.
Reklam izlemek ve tıklamak yok. *Ürün almak ve satmak yok. *Alt üye bulma zorunluluğu yok.  *Ödemeler talep edildiği zamandan itibaren max. 24-48 saat içinde hesabınıza düşüyor.
GERİ ÖDEME PROGRAMI (PAYBACK)
Getmyads’a üyelik ücretsizdir. Ancak kazanmak istiyorsanız. Düşükte olsa Şirketin belirlemiş olduğu en düşük 50$, (1 Jeton) en yüksek 50.000$ (1000 Jeton) gibi bir ücret yatırıp iş ortaklığı sistemine dahil olarak günlük ve saatlik ödeme alma imkanınız var.
En düşük paket olan 50$ ile 1 jeton alınabilmektedir. Günlük getirisi %1 yani 0,50$’dır. Bu’nun 0,25$’i zorunlu birikim havuzuna diğer yarısı olan 0,25$ da günlük nakit çekim havuzuna aktarılmaktadır.
Kasa” (Nakit çekim) havuzunuzda ki para 20$ veya üzeri olduğunda hesabınıza birkaç ödeme yöntemi ile transfer edebilirsiniz. Dilerseniz de; Zorunlu tasarruf havuzu+Günlük Nakit çekim limitiniz 50$’a ulaştığında extra dan jeton alarak günlük kazancınızı arttırabilirsiniz. Her bir jetonun ömrü 600 gündür ve her jeton alındığı gün itibari ile 600 gün boyunca para kazandırır….
*50$ ile 600 gün boyunca alt üyeniz olmadan 300$ kazanırsınız. Bu da size 250$ kar sağlar.
*100$ ile 600 gün boyunca alt üyeniz olmadan 600$ kazanırsınız. Bu da size 500$ kar sağlar.


Ayrıca; Aldığınız jetonlar belirli seviye başarılarına ulaştığında şirket 1 ay içerisinde satın alınan havuzda ki jetonları bu üyelere dağıtarak bonus olarak vermektedir. (500-750-100 Jeton)Bunun adı “Sadakat Bonusu” dur. ve sonrası elit kulübü dür.


getmyads-nedir-nasil-calisir10
*Yukarıda ki tablo alt üyeliksiz yatırdığınız paraya göre kazanacağınız yüzeysel hesaplama tablosudur.
ALT ÜYE PROGRAMI (NETWORK)
GetMyAds’a iş ortağı olduğunuz ve günlük kazancınıza extra referanslarınızdan da gelir elde edersiniz.
Yakın ve uzak çevrenizden referans olduğunuz 1.Sıra alt üyelerinizden her reklam paketi alımlarında %12 yani 50$’a (1 Jeton)  / 6$ komisyon elde edersiniz. ve referans olduğunuz alt üyenizin de referans olduğu 2.Sıra alt üyeden de %12 – 50$’a (1 Jeton)  / 6$ dolar komisyon alırsınız. 3. ve 4. Sıra referans alt üyelerden de %2 – 50$’a (1 Jeton) 1$ komisyon alırsınız. bu “Mentor Bonusu” dur. Bu program da video da da anlatıldığı üzere en çok geliri 2. sıra referanslarınızdan elde edersiniz. Bunun adı da “Danışmanlık Bonusu” dur.

1 ve 2. seviye Alt üyelerinizin satın aldığı jetonların toplamı ile resim de görüldüğü üzere belirlenen seviyelere geldiğinde sizlere Seviye Rozetleri verilir. Kariyer atlarsınız…

Deneme amaçlı 01.10.2016 tarihi’nde şahsıma ait olan; Payeer MasterCard hesabıma aktardığım. 31,30$’ ın 80₺’sini İş Bankası atm’den çektim. Normal de çekim yapmıyorum. Ancak ekip arkadaşlarıma örnek olsun diye sadece!.. Her gün 1 jeton alıyorum şimdilik… Hedef 1000 jeton

  1. Seviye alt üyem; Sadettin ERBAY‘a ait 03.11.2016 tarihli, 1.005,55Euro Getmyads ödeme dekontudur.

  • Yakın arkadaşım ve Üst sponsorum Murat YALÇIN‘a ait ödeme dekontudur!..

Yüksek geri ödeme sistemine sahip hızlı kazanç sağlayabileceğiniz gerçek bir şerkette hayallerinize birkaç adım daha yaklaşın.. Geleceğin işine şimdi kayıt olun!..
getmyads-uye-kayit0
Web Sitemiz : http://usahan.com/

1 yorum:

Yorum Yapmak İçin Tıkla yorum
26 Nisan 2017 13:25 ×

merhaba Erkut bey, bu yazıyı kaldırırsanız çok sevinirim. Teşekkürler iyi çalışmalar.
SadeceOn dan paket satın almıştım o kişi sizdiniz galiba reklam konusunda hata yapmışım. Hatta başka eklediğiniz siteler varsa aklınızda olan onları da silerseniz. Çünkü bize garanti dedikleri gerçekten reklam şirketi diye tanıttıkları sistem dolandırıcı ponzi bir siteymiş...

Tebrikler usahan Yorumun En Kısa Sürede Cevaplanacaktır.
Cevap
avatar
ADMİN
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz