SND CENTER - Akıllı Ev





2015 yılında faaliyetlerine başlayan SND elektrik elektronik ve otomasyon uygulamaları konusunda köklü deneyimlerini kullanarak sektörde birçok ilk ve yeniliği buluşturup kalıcı çözümlerle Kurumsal ve Bireysel nihai tüketicilerle ulaştırmayı hedeflemektedir..


SND; Akıllı Ev Otomasyon sistemlerini konutlarınızdaki tüm ihtiyaçlarınızı değerlendirerek kalıcı çözümler sunuyoruz.
SND; Binalarınızdaki veya Villalarınızdaki eski Diafon sistemlerini kaliteli işçilik ve satış sonrası hizmetlerini sürekli geliştirerek Görüntülü Diafon sistemleri ile değiştirmektedir.
SND; Alarm yönetim sistemleri (Kamera, Yangın, Su baskını, İklimlendirme v.b.) konusunda uzman ekipleri ile güvenlikte çözüm noktasıdır.
SND; Merkezi Uydu ve Dağıtım Hizmetlerinde kaliteli malzemeler kullanarak anahtar teslim hizmetleri sağlamaktadır.
SND; Özel Projelerinizde (Otel, Cami, Restaurant vb.) özel tasarlanmış ve yerli imalat olan Avize ve Işıklandırmalarda tercih nedenidir. SND; IP TV ve CC TV hizmetlerinizin tamamını karşılayabilecek donanıma sahiptir.
SND; Binalarınızdaki eski alt yapı elektrik tesisatlarınızı Fiber kablolama ile değiştirebilen ve veri akışlarınızı daha hızlı hale getirebilen bir firmadır.

Web Adresimiz : http://www.sndcenter.com/

Anahtar kelimeler : Malatya Akıllı Ev,Malatya Smart Home,Malatya Görüntülü Diafon,Malatya Diafon,Elazığ Akıllı Ev,Elazığ Görüntülü Diafon,Elazığ Diafon,Adıyaman Akıllı Ev,Adıyaman Görüntülü Diafon,Adıyaman Diafon,Kahramanmaraş Akıllı Ev,Kahramanmaraş Görüntülü Diafon,Kahramanmaraş Diafon,Akıllı Ev,Smart Home,Görüntülü Diafon,Diafon

Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz