FN146 Zeka Geliştirici Gıda Takviyesi


FN146 NEDİR?


Egzersiz nedir diye düşündüğümüzde aklımıza ilk olarak hemen kaslarımız ve vücudumuz gelir. Fakat beynimizin de egzersiz yapmaya ihtiyacı vardır. Vücudumuzu dinç tutabilmek için beyne büyük oranda enerji desteği gerekmektedir.
FN146, beynin ihtiyac duyduğu bütün maddeleri içinde bulunduran özel bir üründen oluşmaktadır.

Beyindeki hücreler arasında elektrik sinyalleri oluşturur, beyin hücrelerini korumaktadır ve asetilkolin seviyesini olması gereken değerlerde tutar. FN146 titizlikle seçilmiş doğal gıdalardan, aminı asitlerden ve B6 vitamininden elde edilen bir gıda takviyesidir.FN146 ODAKLANMAYI VE HAFIZAYI KUVVETLENDIRENNOOTROPIK BIR GIDA TAKVIYESIDIR.


FN146 NE İŞE YARAR?

FN146 beyin hücrelerine hiçbir şekilde zarar vermeden zihni ve odaklanmayı güçlendiren orjinal bir gıda takviyesidir.


NOOTROPİKLER NELERDİR?

Nootropikler uzun zaman kullanıma uygun olan, en alt düzeyde yan etki içerebilen zihin fonksiyonlarını geliştiricilerdir.

FN146 varolan en doğal ve güvenli bitkilerin karışımıyla elde edilmiş eşsiz bir nootropik formüldür. Beyindeki hücreleri güçlendirir. Bir kapsül FN146 ile zihniniz güçlenir, dikkatiniz artar ve beyin fonsksiyonlarınız en üst seviyede çalışır.

%100 Saf ve doğal maddelerden oluşur. Sağlığınıza hiçbir zarar vermeden pozitif potansiyelinizin çok daha üstüne çıkabilmeniz ve daha güçlü bir kapasiteye sahip olmanıza yardımcı olmak için üretilmiştir.

FN146'yı sabah ve akşam 1 kapsül olarak 
tüketilmesi önerilmektedir.


Daha Fazla Bilgi Edinmek Ve Ürünleri Satın Almak İçin :   http://www.fn146zekagelistirici.com/

Anahtar Kelimeler : fn146,fn 146, zeka geliştirici
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz