Miss Hair Elektrikli Saç Düzleştirici Seramik Fırça

Miss Hair Elektrikli Saç Düzleştirici Seramik Fırça


Miss Hairde bulunan digital lcd ekranı sayesinde sıcaklık ayarını yaparak seramik uçları sayesinde saçlarınızı yakmadan istediğiniz gibi düzleştirebilirsiniz.Miss Hair  elektrikli saç düzleştirici Digital göstergeli seramik fırça ile çok kısa bir süre içinde sıkılmadan zahmetsizce saçlarınızı düzeltip kolayca şekil verin.
Saç düzleştirici seramik tarak sayesinde zaman kaybetmeden saçlarınızı düzleştirebilir saçlarınızın yıpranmasını engelleyebilirsiniz. Kuaförlerde boş yere sıra beklemenize gerek kalmadan, paranızı israf etmeden istediğiniz her yerde keyifli bir sitilde kendi saçlarınızın bakımını kendiniz yapabilirsiniz.
MİSS HAİR NASIL KULLANILIR ?
Elinizde bulunan bu muhteşem olan miss hair elektrikli saç düzleştirici seramik fırça sayesinde saçlarınızı yakmadan zarar vermeden istediğiniz tarzda şekillendirebilirsiniz. Normal klasik olan saç düzleştiricilerinin vermiş olduğu zararlardan kurtulup keyif dolu havalı saçlara kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Sürekli yanınızda taşımak zorunda kaldığınız tarak ve eski klasik olan saç düzleştiricileri unutup huzurlu bir şekilde saç düzleştirici seramik fırça ile kaybettiğiniz zamana geri kavuşacaksınız. Miss hair elektrikli saç düzleştirici sayesinde kuaför salonlarında boşa harcamış olduğunuz zamanı artık kendi kişisel bakımınıza ayırarak eğlence dolu hayata merhaba diyeceksiniz.

Miss hair saç düzleştirici seramik fırça uçları sayesinde saçlarınıza istediğiniz şekli verirken sıcaklık ayarını yapabileceksiniz. Evet bu mükemmel ötesi olan miss hair saç düzleştirici sayesinde saçlarınızı istediğin zaman ve istediğiniz biçimde zarar vermeden ütüleyin.
Miss Hair Saç Düzleştirici Özellikleri Nelerdir ?
1 - Hem ıslak hem kuru saçta kullanılabilir.
2 - Dijital ısı göstergesi
3 - Hızlı ısınma ve kullanım esnasında sıcaklık koruma
4 - Özel seramik ısıtıcı teknolojisi
5 - Anında etki kolay kullanım
6 - Otomatik kapanma LCD ekran.360 derece dönebilen tel. tel twining önler 100% Yepyeni.marka Adı: Southstoremalzeme: Plastikrenk: Pembe, beyazürün: Saç Düzleştiricistil: Düzleştirici Taraktasarım: LCD Ekran
özellik: Hızlı Doğrultma Şekillendirici
ürün Boyutu: 27x4.2 cm/10.5x1.6 inç (L x W)
fırça Kafası Boyutu: 13x7.2 cm/5.1x2.8 inç (L x W)
kablo Uzunluğu: 190 cm/74.1 inç
anma Gerilimi: 110-220 V
güç: 28 W
frekans: 11 V 60Hz/220 50Hz
maksimum sıcaklık: 230 Derece
termostat Ayarı Bölümleri: 5 Derece
kullanım Etkisi: Düz Saç
Miss Hair Elektrikli Saç Düzleştirici
Mutlu bir gününüzde veya sırdan bir hafta sonu gezisi için saçlarınızı düzleştirmek veya fön çekmek gerekebilir. Saçlarınızı düzleştirmek için zamanınızı saatlerce kuaför salonlarında harcamak zorunda değilsiniz. İnsanlar için zaman çok değerlidir. Sizin için çok önemli olan vaktinizi miss hair saç düzleştirici sayesinde harcamak zorunda kalmayacaksınız. Saçlarınıza fön çektirmek için kuaför sıralarında vaktinizi harcamak zorunda değilsiniz.  Miss hair saç düzleştirici yanınızda ise ister evinizde ister işyerinizde kendi saçlarınızı zorlanmadan düzleştirme imkanına sahipsiniz. Miss hair saç düzleştirici ile düzleştirmiş olduğunuz saçlarınızın elektriği gider ve saçlarınız daha canlı olmasını sağlar. Kuaför salonlarında sürekli değişik insanlar üzerinde kullanılan malzemelerden dolayı enfeksiyon kapma olasılığı yüksektir. Kendi evinizde kullanmış olduğunuz miss hair saç düzleştirici sayesinde bu enfeksiyonlardan uzak durup sağlıklı bir yaşam içinde mutluluğunuza mutluluk katabilirsiniz. Herkesin bildiği gibi büyük hastalıkların başlangıcı enfeksiyon ve bulaşıcı hastalıklardan başlar her insan için önemli olan sağlıktır. Belki de basit olarak gördüğümüz bu olay ileride büyük bir hastalığa yol açabilir. Bunun için umuma açık olan alanlarda hijyene çok dikkat etmeliyiz tanımadığımız insanlarda kullanılan malzemelerin hijyenik olması gerekir. Her insan sağlıklı yaşama hakkına sahiptir.
Türkiye saç analiz derneği tarafından incelenip değişik saçlarda deneyleri yapılmıştır. Yapılan testlerde elde edilen başarı bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Saç kırılmalarını önlediği gibi saç hücrelerine hiçbir zarar vermemektedir. Bu bakımdan saç ve cilt uzmanları tarafından insanlara Miss hair saç düzleştirici kullanmaları önerilmektedir. Bayanlar arasında sürekli kendinden söz ettiren miss hair saç düzleştirici kısa bir sürede satış rekorları kırmış özellikle bayanların vazgeçilmezi olmuştur.
Her bayan saçlarının bakımlı ve şekilli olmasını ister, saç bayanların en dikkat çekici noktasıdır. Bayanların olmazsa olmazı arasında olan saç bakımı miss hair sayesinde kabus olmaktan çıkıyor. Uzun süre kullanabileceğiniz miss hair saç düzleştirici hem kaliteli hem de fiyatı çok uygun olduğu için bayanların vazgeçilmez ürünüdür. Bayanlarda saçların kıvırcık ve her bir telinin değişik yönlere bakması bayanları çileden çıkartmaktadır, bu sebepten dolayı bazen bayanlar neredeyse günlerinin bir çok bölümünü kuaför salonlarında geçirmek zorunda kalıyorlar. Bu olay bayanlarda strese yol açmaktadır. Kaybolan bu zaman bayanlarda büyük oranda olumsuzluğa yol açmaktadır ve istemeyerek agresifleşirler artık bayanları stresten ve sıkıntıdan uzaklaştıracak olan miss hair saç düzleştiriciyi yanınızdan hiç ayırmak istemeyeceksiniz.
Küçük ve pratik olduğu için yer kaplamamaktadır. İster çantanızda taşıyın gittiğiniz her yerde kullanıp saçlarınıza istediğiniz şekli vererek ütüleyin isterseniz evinizde veya işyerinizde yanınızdan hiç ayırmayın, ihtiyaç duyduğunuz zaman alıp keyif dolu anlarla saç modelinizi yapın.
Kabarmış ve şekil almakta zorlanan saçlarınızı kuaföre gitmenize gerek kalmadan zaman kaybı yaşamadan zahmetsizce evde veya müsait olduğunuz her yerde miss hair saç düzleştirici ile keyif alarak saçlarınıza yön verin.
Eski ve klasik olan saç düzleştiricilerde ısınmasını dakikalar almaktadır. Miss hair ile 10 saniyede ısınabilme özelliğine sahip olduğu için ısınma problemi yaşamayacaksınız. Sıcaklık ayarını kendiniz yapıp istediğiniz ısıda saçlarınızı ütüleyebilirsiniz. Miss hair saç düzleştiricide bulunan özel yapılmış olan seramik fırçaları sayesinde saçlarınıza istediğiniz şekilde yön verebilirsiniz.  Miss hair saç düzleştiricide bulunan özel seramik fırçalar özenle seçilip fırça haline getirilmiştir. Elektrikli miss hair saç düzleştirici seramik fırça uçları sayesinde saç uçlarının kırılmasını engeller bununla kalmayıp uzun süre bakımlı ve şekilli kalmasına olanak sağlar.
kullanmakta olduğunuz miss hair saç düzleştirici kısa sürede ısındığı için çok acil olarak gitmeniz gereken bir programa veya bir toplantıya zaman kaybetmeden hızlıca saçlarınıza şekil verip programa yetişebilirsiniz.
Ülkemizde sanatçıların bile miss hair kullandıklarını açıklayıp çok memnun olduklarını söylemişlerdir. Miss hair hızla yaygınlaşıp dillerden dile dolaşan miss hair saç düzleştirici kullanıcı sayısı arttıkça bir çok bayan kuaförü bu olaydan memnun kalmamışlardır.
Miss hair kullanıcıları arasında memnun kimse bir kullanıcı olmamıştır. Bazı bayanlar hem iş yerlerinde hem evlerinde bulunduruyorlar. Bayanların asla vaz geçemedikleri saçları dolgun ve dalgalı oldukları zaman sevinçleri yüzlerinden okunur olurlar. Bakımlı ve dolgun saçlar ile her zaman bir adım önde olmak istiyorsanız hemen miss hair saç düzleştirici ile tanışmalısınız.



Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz