Vanilla Rosa - Kutuda Gül



Sevdiklerimizi önemsediğimiz için hediyelerini seçerken daha titiz davranır ve  kişiye özel tercihler yaparız. Fakat kişiye özel hediye bulmanın kolay olmadığını keşfettik ve bu boşluk Vanilla Rosa markasını ortaya çıkardı.
Vanilla Rosa, romantik hayallerle tasarımın birleştiği ve kişiye özel siparişle sevdiklerinize ulaşan özel hediyelerdir.
 Vanilya hiçbir makine kullanmadan genelde kadınların
el emekleri ile ürettikleri değerli ellerin ürünüdür. Biz bu değerli eller ile tasarım ve aranjman tutkumuzu
birleştirerek markamızı var ettik.


Vanilyanın kendine özgünlüğü  güllerin kokusu ile birleşti. Modern yaklaşımımız gülleri sadece güzel oldukları için değil anlamları için de tercih etmemize yol açtı. Kullandığımız güllerin canlı ve taze olmalarına  önem veriyoruz. Ürünlerimizi hediye verme dışında evinizde dekoratif amaçlı kullanabilir, tasarımla doğayı birleştirmemizin yaydığı güzellikten faydalanabilirsiniz. Her Vanilla Rosa kutusu, İzmirin sıcaklığından etkileyici güzelliğinden esinlenip tarafımızdan özel olarak tasarlanmıştır. İzmir’in  görkem ve güzelliğinde, tamamen size ve sevdiklerinize özel hediyeler sunuyoruz.Ürünlerimiz sevdikleriniz üzerinde unutulmaz etki yaratmak amacıyla tasarlanmıştır. Anılara farkınızla damga vurmak güzel olacaktır.

Etiketler :  Kutuda Gül

Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz