10 Kozmetik - İnternette ki adresiniz!


Hemen web sitemizi ziyaret edin : 10 Kozmetik

Hakkımızda

ONC KOZMETİK, 2008 yılında kurulmuş olup saç bakım kozmetik ürünlerinde Organic Colour Systems, Goldwell, Kertherapy, Divina.One, Organic Natural Colors, Tints Of Nature ve Moroccanoil gibi sektörde dünya lideri markaların online satış ve pazarlamasını yapmaktadır. Giderek büyüyen ve her geçen gün farklı markaları bünyesine katan ONC kozmetik gücünü bünyesindeki markalardan alır. 
"Müşteri Memnuniyeti” esasına büyük önem veren ONC Kozmetik, başarılı pazarlama ve iletişim stratejileri ile müşterilerine en iyi sunumu gerçekleştirir. www.10kozmetik.com bir ONC kozmetik girişimidir.



ORGANIC COLOUR SYSTEMS, 1990 yılında Stuart Taylor ve eski bir kuaför olan Stephen Landreth tarafından İngiltere'de West Sussex bölgesinde kurulan profesyonel saç kozmetik firması Herb UK Ltd, organik içerikli saç boyası ve saç bakım ürünleri ile bugün 32 ülkede faaliyet göstermektedir. 1994 yılında üretime başlayan firma, piyasaya sürdüğü ürünlerle kayda değer bir başarıya imza atmıştır. 2003 Yılında mevcut üretim tesislerinin 4 katı büyüklüğünde bir fabrikaya taşınarak operasyonlarını genişleten Herb UK, üretimde en son teknolojiyi kullanmakta ve artarak gelen talepleri bu sayede karşılayabilmektedir.
Bugün organik içerikli, amonyaksız saç boyası olarak dünyada muadili olmayan Organic Colour Systems, kendi sektöründe lider olmayı başarmıştır. Dünyada sağlık ve sürdürülebilirliğin yaşam biçimi, İngilizce kısaltması ile LOHAS, olarak bilinen akıma dahil olan tüketicilerin yoğun olarak rağbet ettiği ve "geleceğin boyası" olarak değerlendirdiği Organic serisi alanında lider markadır. Organik saç boyaları, bakım ve şekillendirme ürünlerinde dünyanın 1 numaralı markası Organic Colour Systems ürünlerini Türkiye ile Doğatek Kozmetik İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. buluşturmaktadır. 10 Kozmetik olarak Organic Colour Systems ürünlerini Doğatek Kozmetik'ten temin etmekteyiz.
"Stilistin Bilir, Güzellik Doğadan Gelir"
 
 



GOLDWELL, 50 yıldan uzun bir süredir, sadece profesyonel kuaförlerle çalışmaktadır. 40'ı aşkın ülkedeki binlerce salon Goldwell ürünleri geliştirirken kullanılan teknik bilgiden, uzmanlıktan ve yenilikçi teknolojiden yararlanır. Yenilikçi ürünler saçı en iyi şekilde korur ve en iyi sonuçların elde edilmesini sağlar.
Profesyoneller ile ortaklık Goldwell için çok daha fazlasını ifade eder. Dünyanın her yerinden kuaförlerle olan fikir alışverişi, değişen ihtiyaçları tanımlamayı, fark etmeyi, karşılıklı ilham almayı ve ortak amaca ulaşmayı sağlar. Goldwell başarıya ulaşmanın sırrını etkileyici saç stilleri ve kullanıcıların memnuniyetini sürekli kılmakla olacağını belirtir ve bu uğurda çalışmalarına devam eder.  Goldwell profesyonel saç boyaları, saç bakım ve şekillendirme ürünlerini Türkiye ile Doğatek İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. buluşturmaktadır. 10 Kozmetik olarak Goldwell ürünlerini Doğatek Kozmetik'ten sağlamaktadır.
"Senin Stilin, Senin Tarzın" "Sadece Profesyonel Salonlarda"
 


 
KERATHERAPY, profesyonel güzellik sektöründe en güvenilir ve saygın uzmanlardan biri olan David Muhallon tarafından kurulmuş bir Amerika firmasıdır. Mr. Muhallon, yüksek standart bütünlüğünü sürdürerek, saç düzleştirme endüstrisinde yüksek kalite ve çok etkili ürünlerle piyasada innovasyonel yenilikler sağlamıştır. Mükemmel sonuçların elde edilebilmesi için en iyi içerikler seçilmiş ve en yeni formüller geliştirilmiştir. Şirketin misyonu, mükemmel sonuçlara ulaşmak için her zaman yüksek kalitede ve etkin ürünler üretmektedir.
Keratherapy sadece bir marka değil, aynı zamanda bir deneyimdir. Genişleyen ürün yelpazeleri, saç bakımına olan tutkularının bir kanıtıdır. Keratherapy ürünleri, saf keratin, ipek amino asitler, doğal antioksidanlar ve organik meyve özleri içerir, bu içerikler kütiküle nüfuz ederek saçı onarır ve yeniler. Piyasada Brezilya Keratin Bakımı olarak bilinen Keratherapy keratin içerikli saç bakım ürünlerini Doğatek İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. Türkiye ile buluşturmaktadır. 10 Kozmetik Keratherapy ürünlerini Doğatek Kozmetik'ten temin etmektedir.
"Keratin Brezilya Fönü"
 
 


ORGANIC NATURAL COLORS, boyalarının üreticisi Herb UK Co.Ltd. firmasıdır. Organic Natural Colors kalıcı saç boyaları, sertifikalı organik ürünler olan soya fasulyesi, aloe vera, hindistan cevizi, mısır, palmiye fıstığı, buğday yağı, muz, badem yağı, greyfurt, portakal, E ve C vitaminlerini içermektedir. Organic Natural Colors Organik İçerikli Saç Boyalarını ONC Kozmetik San. ve Tic. Ltd. Şti. Türkiye ile buluşturmaktadır.
Organic Natural Colors, tüketicilerin güzellik – sağlık ikileminde kalmamaları için bitkisel boyaların sunduğu sağlığı, kalıcı boyaların sunduğu etkili sonuçlar ile birleştirmeyi başarmıştır. "Hem güzellik, hem sağlık” diyen tüketiciler için harika bir çözümdür.
Natural Colors "USA" satış noktası için linke tıklayınız.
"Moda Renkler ve Güzellik Sağlıkla Saçlarda"




TINTS OF NATURE, saç boyaları Sertifikalı Organik içerikli oksidatif kalıcı saç boyalarıdır. Tints of Nature Organik içerikli kalıcı saç boyaları, sertifikalı organik ürünler olan aloe vera, soya fasulyesi, hindistan cevizi, mısır, palmiye fıstığı, buğday yağı, muz, badem yağı, greyfurt, portakal, E ve C vitaminlerini içermektedir. Tints Of Nature Organik İçerikli Saç Boyalarını ONC Kozmetik San. ve Tic. Ltd. Şti. Türkiye ile buluşturmaktadır.
Tints of Nature Organik içerikli kalıcı saç boyaları, kesinlikle amonyak içermez!
Amonyak; taş kömüründen elde edilen, sıvılaştırılabilen bir gazdır. Amonyağın iyon yapısı, eksi elektrik yüklüdür. Bu nedenle saçları genleştirir ve pul tabakasını açar. Sonrasında pul tabakası kuruyup mat görünebilir. Organik içerikli kalıcı saç boyaları, amonyak içermediğinden dolayı solunumda herhangi bir rahatsızlığa sebebiyet vermez.
Tints of Nature Organik içerikli kalıcı saç boyaları, kesinlikle resorsinol içermez!
Resorsinol, petrokimya yağlarından elde edilen renk pigmentleridir. İnsan sağlığı açısından önemli problemler yaratır. Resorsinol, çok maruz kalındığında cilt kanseri, mesane kanseri ve ciğer kanserine neden olur.
"Güzelliği Sağlıkla Birleştiren Organik İçerikli Saç Boyası"



SCHWARZKOPF, profesyonel saç kozmetiği alanında öncü kuruluşlardan biri olan Schwarzkopf Professional ve Eczacıbaşı ortaklığı olarak 1999 yılında kurulan Eczacıbaşı Schwarzkopf Kuaför Ürünleri tarafından Almanya'dan getirilmektedir.
"Profesyonel Saç Bakımını Evinize Taşıyın"




DIVINA.ONE, 80 yılı aşkın tecrübesiyle Eva Professional'ın ürettiği profesyonel saç boyaları ONC Kozmetik güvencesi ile sizlere sunulurken 10 Kozmetik olarak kaliteyi doğru hizmetle sunmaya devam ediyoruz.
"Değişimin Değişmez Saç Boyası" 




NASHI LANDOLL, dünyadaki tüm kadınların güzelliklerini korumak için ihtiyaçlarını karşılayan şık, sade ve etkili üründür. İtalyan Landoll markasına ait Nashi Bio sertifikalı argan yağı içerir. 10 Kozmetik, Nashi Landoll ürünlerini Türkiye temsilcisi Stella Cosmetic Ürünleri ve Pazarlama ve Satış şirketinden temin edilmektedir.
"Argan Yağlı Kozmetik Ürünleri"



LEONI, Argan yağlı özelliği ile saçı yıpratmayan profesyonel saç boyalarını 10 Kozmetik olarak Doğatek İç ve Dış Tic. Ltd. Şti.'den almaktayız.
"Argan Yağlı Profesyonel Saç Boyası"


NATURIGIN, 2013 yılından itibaren Bio Organik tarafından Türkiye'ye getirilen organik içerikli saç boyaları, 10 Kozmetik güvencesiyle sizlere sunuluyor.
"19 Ayrı Renkte Sağlık ve Güzellik"




ESSAURA, 2013 yılından itibaren Bio Organik tarafından Türkiye'ye getirilen organik içerikli saç boyaları, 10 Kozmetik güvencesiyle sizlere sunuluyor.
"Argan Mucizesi Artık Türkiye'de"




LOREAL PARIS, L'Oreal dünyadaki bütün kadınlara ve erkeklere kalite, etki ve güvenlik açısından kozmetik dünyasındaki yeniliklerin en iyilerini sunmayı görev bilmiştir. Bu hedefini, güzellik ihtiyaçlarının ve arzularının dünya çapındaki sonsuz çeşitliliğine cevap vererek yerine getirmektedir. 10 Kozmetik Loreal Paris ürünlerini Loreal Türkiye'den sağlamaktadır.
"Çünkü Siz Buna Değersiniz"


 
BABYLISS, 50 yıllık profesyonel uzmanlık ve uluslararası geliştirmenin ürünü olan Babyliss profesyonel maşa setleri, özel Seramik-Tourmaline Teknolojisi sayesinde ısıyı eşit bir şekilde dağıtır ve saça yayar. 10 Kozmetik Babyliss Pro ürünlerini Türkiye Distribütörü Hayırlı El Ticaret'den temin etmektedir.
"50 Yıllık Profesyonelliğin Yansıması"




 
VENTOSO, İtalya'nın köklü profesyonel fön makinesi üreticilerinden Tecno Elettra işbirliği ile üretilen Ventoso Profesyonel Fön Makineleri iki farklı özel modelle profesyonellere ulaşıyor. Ülkemizde ve uluslararası profesyoneller tarafından tercih edilen Ventoso, sizi yarı yolda bırakmaz. Ventoso ürünlerini 10 Kozmetik, Enter Dijital'den temin etmektedir.
"Ventoso, Sizi Asla Yarı Yolda Bırakmaz"




 
GOLDLIGHT, Tüm oksidatif boylarla uyumlu, çok yönlü oksidan ONC Kozmetik tarafından 10 Kozmetik için özel olarak geliştirilip üretilmiştir.
"Goldlight, Altın Değerinde"



KERASTASE PARİS, L'Oreal dünyadaki bütün kadınlara ve erkeklere kalite, etki ve güvenlik açısından kozmetik dünyasındaki yeniliklerin en iyilerini sunmayı görev bilmiştir. Bu hedefini, güzellik ihtiyaçlarının ve arzularının dünya çapındaki sonsuz çeşitliliğine cevap vererek yerine getirmektedir. 10 Kozmetik Loreal Paris ürünlerini Loreal Türkiye'den sağlamaktadır.
"Kerastase Paris, Mucizelere İnanır Mısınız?"




WELLA PROFESSIONAL, 1880 yılında kurulmuş olup saç kozmetik sektörünün en eski markalarından biridir. Türkiye saç kozmetik piyasasına 25 yıl önce giren Wella kalitesi ile her geçen gün büyümeye devam etmektedir. 10 Kozmetik, Wella ürünlerini Wella Türkiye'den temin etmektedir.
"WELLA, Doğanın gücünden etkilenen zengin içerikli profesyonel saç bakım ürünleri"

 

MILKSHAKE, 1999 yılında kurulan özellikle saç şekillendirme ürünlerinde daha fazla tercih edilen profesyonel saç boya, bakım ve şekillendirme ürünleri markasıdır.
"MILKSHAKE; Güzelliğin Gelişimi..."
 
 
 
Çözülmenin eşiğinde olan moda, küresel algıya tutuklu kalmış durumda. Çevresel sıkıntılara rağmen saça bakım yapan ve stil kazandıran yeni yollar düşünmeye çağrısı devam ediyor. Sebastian'a ilham kaynağı olan, saçı korurken, aynı zamanda şekillendirebilen şaç bakım ürünleri olmuştur.
"Şekillendirmede ilham kaynağınız!"
 
 
 
1980 yılında Amerikalı kuaför Arnie Miller tarafından kurulan Matrix, salonlarında tüm saç tiplerinin karşılaştığı sorunlara çözümler sunan bakım ve uygulamalar sağlamasının yanında saç bakımı, boya, şekillendirici ve güçlendirici ürünleriyle müşterilerine hizmet vermektedir. Kullanımı kolay formülü, Amerika’da geliştirilen ileri düzey teknolojinin verdiği güvenle önceden tahmin edilebilir sonuçlar ortaya koyar.
"Saç bakım ve şekillendirme!"
 
 
 
TİGİ saç bakım ürünleri, sıradışı tasarımları ve eğlenceli içerikleriyle günlük hayatınızın vazgeçilmezleri oluyor! Saç bakımı ve şekillendirmenin yanında makyaj ürünleriyle de her an ve her gün yanınızda.
"Profesyonel ürünlerin baş döndürücü kokularla bileşimine hayran kalacaksınız."
 
 
 
Davines Grup, Bollati ailesi tarafından 1983 yılında İtalya'nın Parma kentinde araştırma laboratuarı olarak kurulmuştur. Şirket ilk dönemlerinde dünya çapında tanınan kozmetik şirketlerine yüksek kalitede saç bakım ürünleri üretmiştir. On yıllık bir deneyimin ardından Davines markası ortaya çıkmış ve sadece profesyonel kullanım için bakım ürünleri tasarlamaya başlamıştır. İtalyan tarihi, sanatı, kültürü ve yaşam tarzının yansıtıldığı Davines stili ürünler; tüm dünyadaki kuaförler, güzellik salonları ve spa merkezlerinde kullanılmaktadır. Sadece yenilenebilir enerji kaynakları kullanılarak üretilen Davines ürünleri, çevreye saygı göstererek ve önem vererek yüksek derecede doğal katkıları ile mümkün olduğunca az ham madde kullanarak geri dönüşüme uygun ambalajlarla üretilmiştir.
"Dünyayı güzellik kurtaracak.”
 
 
 
1963 yılında İngiltere'de kuaför salonu olarak hizmete başlayan Toni&Guy, 1990'lı yıllarda ise 100'den fazla ülkede hizmet veren bir marka haline geldi. Tüm dünyada açtığı salonlarla büyüyüp gelişen Toni&Guy, eşsiz formüle sahip saç bakım ürünleri ve şekillendiricileri sayesinde kuaförlerin en çok tercih ettiği markaların arasına girdi. Sadece kuaförlerin değil, saçına önem verenlerin de evinde her zaman baş köşede duran en çok kullanılan ürünler arasında bulunan Toni&Guy, saç tiplerinin ihtiyacına uygun olarak geliştirilen ürünleri sayesinde müşterilerinin ilgisini çekmektedir. Tüm saç tipleri düşünülerek üretilen özel formüllü ürünleri ile saçınıza kusursuz bir görünüm verir.
"Eşsiz formüllü saç bakım ürünleri!"


 MOROCCANOIL, 2007 Yılında saç bakım endüstrisini kökten değiştiren orijinal Bakım Yağı ile sektöre giren Moroccanoil, üstün performanslı kozmetik içeriklerle yağların; bakım ve besleyici özelliklerini birleştirerek diğer markaların önüne geçmiştir. Moroccanoil ürün ambalajlarında kullandığı renk ve ürünlerine ait mistik kokusu ile saçlarda bıraktığı etki, markanın kısa sürede dünyaya yayılmasını sağladı. Amerika’nın en gözde saç bakım markası haline gelen Moroccanoil, 62 farklı ülkede müşterilerine ününün arkasındaki performansı keşfetmelerini sağladı. Türkiye’nin en kaliteli saç kozmetik markalarına sahip Onc Kozmetik, şimdi de saç bakım yağları dünyasının lider ve öncü markası "Moroccanoil”i Türkiye ile tanıştırıyor.
"Saç Bakım Yağları Dünyasında Öyle Bir Marka Var ki, Tüm Diğerlerini Gölgede Bırakıyor!"
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz