ManAsset - Staffing Solutions | İnsan Kaynakları

ManAsset, 2005 yılından bugüne kurumların çevik ve sürdürülebilir yapılara dönüşmlerine somut katkı sağlar ve 4 ana başlıkta çözüm sunar: Dış Kaynak Kullanımı, Operasyonel Verimlilik, Değişim Yönetimi ve Assessment. ManAsset, deneyimli danışman kadrosuyla bilgi güvenliği ve KVKK uyumlu projelerinde birçok ulusal ve uluslararası kuruma hizmet sağlayan güvenilir çözüm ortağınızdır. Her kurumun yapısını, bütçesini, insan gücünü, gerçek ihtiyacını ve vizyonunu temel alarak etkin maliyet yönetimi, norm kadro analizi, malzeme ana verisi yönetimi, İK analitiği, bordrolama, dönemsel işgücü, işe alım, eğitim tasarımı ve assessment alanlarında kurumunuz için en optimal hizmeti sunar.

AON Assessment'in Türkiye temsilcisi olan ManAsset, "Digital Readiness" uygulaması ile şirketlerin insan gücünün geleceğe ve dijital dönüşüme ne kadar hazır olduğunu ölçümler. Tüm IT altyapısı ve IT yatırım etkinliğinin de değerlendirmesini yapan ManAsset, Türkiye'nin İLK tam kapsamlı " Dijitale Hazır Olma Değerlendirme Merkezi" dir.

Anahtar kelimeler: Bordro, payroll, norm kadro, assessment, değerlendirme merkezi, assessment center, malzeme ana verisi, insan kaynakları, danışmanlık


https://www.manasset.com/




ManAsset - Staffing Solutions | İnsan Kaynakları
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz