Mivka Çevre Danışmanlık - ÇED - TMGD - Atık Yönetim Hizmetleri


MİVKA MÜHENDİSLİK VE ÇEVRE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 10.09.2014 tarihli ve 29115 sayılı Resmi Gazete de yayınlanan Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği kapsamında bulunan işletmelerin bakanlık tarafından yetkilendirilmiş Çevre Danışmanlık firmalarından hizmet alması ve izin/lisans süreçlerinin bu firmalar tarafından yürütülmesi gerekmektedir. İşletmemiz bu kapsamda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan yeterlik belgesi almış bir işletmedir.

Firmamız Çevre DanışmanlığıÇED Hizmetleri, Yatırım Teşvik Belgesi, Devlet Hibe ve Destekleri, Atıksu Arıtma Tesisi projelendirilmesi ve kurulumu gibi çalışma alanlarının yanı sıra işletmelerde oluşan ve ekonomik olarak değerlendirilebilecek tehlikeli ve tehlikesiz atıkların tespitini yaparak, lisanslı çözüm ortağı işletmelerimize yönlendirmekte ve bu atıklardan işletmelerin gelir elde etmesini sağlamaktadır. Ayrıca firmamız size ekonomik yükü olan farklı nitelikteki atıklarınızın da maliyetlerini düşürerek bertaraf/geri kazanım süreçlerini yönetmektedir.

Çalışma konularımız ile ilgili detaylı bir bilgi talep etmeniz durumunda işletmeniz yerinde ziyaret edilerek ücretsiz keşif yapılmakta ve tarafınıza fiyat teklifi gönderilmektedir.

Firmamızın öne çıkan avantajları,

*Tecrübeli kadrosu ile Çevre Danışmanlığı, ÇED Hizmetleri, Yatırım Teşvik ve Hibeleri, Atıksu Arıtma Tesisi Kurulumu, Atık Yönetimi ve Çevre Hukuku gibi çeşitli alanlarda çalışabilme,

*İşletmelerde oluşan tüm atıklar için çözüm üretebilme,

*Resmi kurumlara yakın bir lokasyonda bulunması nedeni ile işlemleri hızlandırma ve anında çözüm sunabilme,

*Sınır ve mesafe gözetmeksizin tüm işletmelere hizmet verebilme,

*Web sitemiz www.mivka.com.tr üzerinden firmalar için yaptığımız başvuruları size verilen takip numarası ile takip edebilme ve dosya durumu görüntüleyebilme.

Ataşehir Mahallesi 8229/1 Sokak No:72/1 Çiğli İZMİR T: 0232 341 00 13 F: 0232 341 00 12 www.mivka.com.tr  info@mivka.com.tr  



Mivka Çevre Danışmanlık - ÇED - TMGD - Atık Yönetim Hizmetleri
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz