Tan Tesbih | Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Resmi Sponsoru

Tan Tespih markası Nasıl Ortaya Çıktı?

Çocukluktan gelen bir hobinin mesleğe dönüşmesiyle ortaya çıkan bir marka olan Tan Tespih, işinde çok büyük bir sevgi ve her zaman işinin en iyisini yapma arzusuyla hareket eden ustalar tarafından üretilen tespihleri internet sitesi üzerinde ve Başakşehir / İstanbul'daki mağazasında tespih severlerle buluşturmaktadır. Tan Tespih Yönetim Kurulu Başkanı Yenal Tan, mesleğini gerçekten sevdalısı olan kişilerin yapabileceği bir meslek olarak nitelendirmektedir. 

Tan Tespih Üretimini Nasıl Gerçekleştiriyor?

Tan Tespih'in ürettiği tüm tasarımlar kendi ustaları tarafından kendi tasarımlarıyla şekillenip müşterilerine sunuluyor. Tespihleri tasarlarken kendi beğenmediği bir tespihi hiç bir şekilde ürettirmediklerini söyleyen Yenal Tan, bu işi titizlikle yaptıkları için ünlüler tarafından en çok tercih edilen ve dizilerin en çok tercih ettiği marka haline geldiklerini söylüyor. 

Tespih üretimi, imamesinden taşına kadar çok ciddi titizlikle yapılması gereken bir meslek. Taştan ipe diziliş haline gelinceye kadar tüm aşamalarında çok büyük bir titizlikle üretilen Tan Tespih'in ürünlerini günümüzde artık kullanmayan ünlü bir simaya rastlamak çok zor. 

Tan Tespih Ekibine Nasıl Ulaşabilirsiniz?

Fil Dişi, Mors Dişi, Balina Dişi, Damla KehribarAteş Kehribar, Amberoid gibi iyi koleksiyonlarda kullanılan malzemelerin ithalatını da kendileri yapan Tan Tespih Yönetim Kurulu Başkanı Yenal Tan, dünyada en iyi işi yapan ustaların da Türkiye'den çıktığını söylüyor.

6 tespih ustasıyla birlikte toplam 22 kişilik bir ekiple müşterilerine 7/24 hizmet veren Tan Tespih'in eşsiz koleksiyonluk tespihlerine www.tantespih.com adresinden erişebilirsiniz. 

Çok iyi bir tespih koleksiyoneri olan Oktay Kaynarca, Beşiktaş kaptanı Tolga Zengin, Abdülrahim Albayrak gibi ünlüler de tespihlerini Tan Tespih ürünlerini tercih ediyorlar.

Tan TespihEşkiya Dünyaya Hükümdar OlmazSen Anlat Karadeniz ve bir çok ünlü dizinin tespih sponsorudur. Tan Tespih'in Türk Patent ve Marka Kurumu Marka Tescil Belgesiyle ürettiği tespihlerine www.tantespih.com adresinden ulaşabilirsiniz. İstanbul Başakşehir'deki mağazalarına haftanın 6 günü gidebilir, 0212 671 79 98 ya da 0533 545 10 10 numaralı Whatsapp sipariş hattından mağazalarına ulaşabilirsiniz. 

https://www.tantespih.com/

Tan Tesbih | Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Resmi Sponsoru

Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz