Lastik değişim | Gebze | Miniotoservis | Araç Periyodik Bakımı


Şirketimiz 45 yıllık eşsiz tecrübesiyle araçlarınızın marka ve modeli ne olursa olsun yetkili servis kalitesinde ve güvencesinde aracınızın motor bakımlarını titizlikle yapıyoruz, aracınızın analizini yaparak hasar, hata tespit durumundan sonra taktirinize sunumu yapılarak; yağ değişimi, hava filtresi değişimi, polen filtresi değişimi, mazot filtresi değişimi, benzin filtre değişimi servisimizde yapılmaktadır.

Ayrıca servisimizde lastik onarım ve değişim hizmeti altında İyi bir yol tutuşu sağlıklı bir lastikle mümkündür. Aracınızın lastiklerinin bakım onarım ve değişimini uzman ellerde yapıyoruz. Kış aylarında kazaların önüne geçebilmek amacıyla 1 Aralık itibariyle kış lastiği takmak zorunlu durumdadır. Kış lastiği takma zorunluluğu 1 Nisan itibariyle son bulmaktadır ilgili tarihler öncesinde soğuk kış günlerinde yolda kalmamak için sitemiz üzerinden online randevu hizmetini kullanarak ya da telefon numaralarımızdan randevu almanızı tavsiye ederiz. Servisimizde lastik bakım hizmeti adı altında; Yol yardım, sıfır lastik, ikinci el lastik, çıkma lastik, lastik otel, lastik değişimi, patlak lastik yama uygulaması, patlak lastik fitil uygulaması, lastik sibop değişimi, lastik balans ayarı, lastik bijon, lastik jant göbek bileziği, jant düzeltme, özel lastik tel kopukları ekipmanları. Hizmetleri verilmektedir. 

Servisimizin uzmanlık alanlarından biri de Frenlerdir, fren sistemi araç içerisinde kendimizi ve sevdiklerimizi güvende hissetmemize ve aracı doğru mesafede durdurabilmeye odaklı önemli bir sistemdir. Fren bakımları asla ihmale gelmeyecek araç bakımları arasında en çok dikkat edeceğimiz hususlardan olmak zorundadır. Sizin ve sevdiklerinizin sağlığı MİNİ OTO SERVİS' e emanettir. İşinin bilgi ve bilincinde hareket ederek çalışan işinin ehli bir kadroya sahip servisimizi tercih ettiğinize asla pişman olmayacaksınız. Servisimizde; Ön ve arka fren balata değişimi, ön ve arka fren silindir ve kaliperi, ön ve arka fren hortumları, fren disk değişimi, kampana değişimi, kampana ve disk torna, yeni fren merkezi ve tamiri, vestanuz değişimi ve tamiri, sıfır fren ekipmanları, el freni arayı ve hataları, istenilen renkte kaliper boyama, istenilen renkte kampana boyama, fren hidrolik değişimi, her türlü araçlar için fren bakımı, orijinal fren parçaları, yan sanayi fren parçalarının hizmeti verilmektedir.


Anahtar Kelimeler : fren bakımı, motor bakımıoto lastik


Lastik değişim | Gebze | Miniotoservis | Araç Periyodik Bakımı
Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz