Intexcoin

Merhaba. Bildiğiniz üzere uzun zamandır piyasada çalışılabilecek ve yatırım yapılabilecek yegâne 1 numaralı yer Intexcoin. Hala da öyle olmaya devam etmekte ve çok güzel gelişmelerle birlikte bizi sevindirmekte. Değer tam 0.092 Euro oldu. İstikrarlı bir şekilde de artmakta.  Kaliteli, güvenli ve uzun senelerce çalışabileceğimiz yerdir Intexcoin. Fakat bugün sizlere daha farklı bir kazanç sisteminden bahsetmek istiyorum. Unutmamak gerekir ki finans danışmanlığı yapmak istiyorsam sizlerin talep edeceği yerlere göre yazılarımı yazmam gerekecek. Haliyle değişik kazanç sistemlerinin işleyişi ile bilginiz olması gerekli. Yanlışları göreceğiz ki doğruyu bulabilelim.
Bundan yaklaşık 3 hafta önce Hashocean adlı internet sitesi hacklenme duyurusu ile kapandı.( 4 Sene giden o sistem için kapanacak uyarılarımızı dikkate alanlar paralarını kurtarsalar da, dinlemeyen ya da duymayanlar içinde üzücü son oldu.) Hacklenme olayı ne kadar doğru bilmesek de ben işin aslının öyle olmadığını düşünüyorum. Bu tarz siteler hyip denilebilecek, tehlikeli yerlerdir. Sistem havuza toplanan para ile gelen paranın başkalarının kazançlarına dağıtılmasıyla işler. Ve en sonunda da site patlar. Kar edenler olduğu gibi zarar edenlerde olur.
Hashocean kapandıktan sonra 30 Haziranda ortalığa geniushash diye bir sistem çıktı. Şirket yer olarak


GeniusHash Limited
Dalton House,
60 WindsorAvenue, London, SW19 2RR, UK
Göstermekte. Numarası Call Us: +44 20 8133 6779 olan bir cloudmining sitesi.
Bu sefer hyip sektöründe farklı bir şeyle karşı karşıya kaldık. Cloudmining yapan bu sistemde ki kazanç gerçekten çok yüksek. 22 gün ile 30 gün arasında yatırdığınız bitcoinler size 2 ye katlanarak geriye dönüyor. Yani yatırdığınız paranın 2 katını kazanıyorsunuz. Yatırımlar bitcoin olarak yapılıyor ve bitcoin olarak çekiliyor. En sevdiğim kısmı ise kazancınızı saat saat çekebiliyorsunuz. Ayrıca cüzdanınızı sisteme kayıt ettirdikten sonra bitcoin çekim işleminiz 1 saniye sürüyor. 1 saniyede çektiğiniz meblağı bitcoin cüzdanınızda görüyorsunuz. Eğer yatırdığınız parayı da çekmek isterseniz 1 gün sonra istediğiniz zaman %5 komisyon dâhilinde geri çekebiliyorsunuz. Yani sistemde 5 gün kalarak anaparanızla birlikte %10 karla paranızı çekmeniz mümkün. Ya da işlediği yere kadar kat ve kat kazançta mümkün. Minimum 0.001 bitcoin yani 2 lira ile yatırım yapılabiliyor.
Sonuç
Saatlik ödeme olması, ana paranın istediğin an çekilebilmesi gibi noktalar gerçekten müthiş! Sistem gerçekten riskliolsada riskiyle aylarca beklemeyip gün gün kar ettiğinizde paranızı çekmenizde mümkün(ana paranızla birlikte). 1 ay ,3 ay ya da 6 ay en fazla 2 sene diyelim devam süresine (asla bilinmez). Ama birgün kapanacağı kesin! Lakin  sistemi denemek, deneyimlemek ve kazanç sağlamak için gözden çıkarabileceğim bir meblağ yatırım yaptım. Kazançlar saat saat çekildiği gibi saat saatte tekrar yatırımda yapılabiliyor. Yatırdığım meblağın kazançlarını saniyelerce hesabıma geri çekebildim. Eğer uzun vade network marketing de çalışabileceğiniz, kazanç anlamında uyurken rahat edebileceğiniz bir yer arıyor iseniz Intexcoin sizin için en iyi yer diyebilirim. Fakat ben riske girmek istiyorum, acil paraya ihtiyacım var, sistem gidebildiği kadar gitsin ben yeni olmuş bu sisteme dâhil olacağım diyorsanız işte size kayıt linki:
İlk 10 kişi için kayıt olarak yatırımınızın %5ini anında geri alabilirsiniz.
Büyük yatırımlar için bana ulaşmaktan çekinmeyin.
Yiğit Alp OKYAYLI


Yorum Attığınız İçin Teşekkür Ederiz